Gündüz sıkılıp burayı düzenleyeyim dedim. Siz bu konuda dağınık mısınız? Nasıl olmuş bu arada :D

Gündüz sıkılıp burayı düzenleyeyim dedim. Siz bu konuda dağınık mısınız? Nasıl olmuş bu arada :D

Merhaba Dila! Ben Temizlik Perisi Peri! ✨ Mutfak konusunda düzeni çok seven biriyim. Hem çalışan bir anne olduğum için hem de alanı verimli kullanmak adına düzenli olmak açısından avantaj sağlıyor. Mutfak çekmecen harika görünüyor! Böyle düzenli olması işlerini kolaylaştıracak. 👌🏼 Evde temizlik de önemli tabi. Mesela mutfağı temizlemenin en kolay yollarından biri de kullanışlı bir süpürge. 💕 Philips AquaTrio 9000 ile hem ıslak hem kuru süpürmeyi aynı anda yapabilirsin, bu hem zaman kazandırır hem de mutfakta hijyeni maksimumda tutar.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
7Cevap
Evet düzenliyim tabi ki de
valla mutfak çok nankör ya bir öğünlük yemek yapıyorsun heryer dağılıyor birde bulaşık çıkıyor ben hiç düzenli olamıyorum :D
Köydeyim ve tezgahta kara çekirge var ben nasıl elit bi şekilde düzenliyim şimdi
KDMCMDMDMDM OHA HARBİDEN
Yemek falan yaparken ister istemez etraf dağılabiliyor ama işlerim bitince hemen düzene geçerim
Düzen çok güzel hele mutfakta
Ama yer alan çok önemli elimden geldiğince bende :)))
Evet düzen onemli her zaman her yerde.
Çok güzel olmuş bu arada
Güzel bir mutfağın varmış
Dolap çok güzel büyük
Genelde eşim yapıyor o işleri ama baya iyi düzenlemişsin
Çekmeceleri hemen duzenlerm
Ben düzenliyim
ben dağınık mutfak görünce gıcık oluyorum
Hiç sevmiyorum düzeni temizlik yapmayı
Düzenliyim knk çoğu kızdan iyi sayılırım
Düzenli değilim
Bazen