Ev & Yaşam Mutfağınız sürekli düzenli midir? YazanBirey Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sürekli düzenli tutabilen var mı gerçekten :D Mutfaktan çıkmamak gerekiyordur bence sürekli düzenli kalması için. Mutfağınız sürekli düzenli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Evet dağınıklığı sevmem sadece mutfak değil evin heryeri dolaplar çekmeceler baza altları makyaj kutum bile düzenli 😄 1 0 Yorumla
HandeBjk1903_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet, evin aşçısı ben olduğum için mecburen toplamak ve temizlemekte bana kalıyor 🤦♀️ 0 0 Yorumla
Cvitaminiįį Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 87% +1 yıl Sürekli yemek pişen mutfak fazla düzenli kalmaz. yaşanmışlık içerir... 0 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Düzenlidir. Takıntılıyım bu konuda. İstemsiz bir rahatsızlık duyma oluşuyor herhangi bir dağınıkta. 0 0 Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hayat açısına bakılırsa her konuda titizim bunların başında zaten mutfak gelir. 0 0 Yorumla
Tartan Takip Et Xper 5 Yaş: 55 +1 yıl Tebrikler kızlar çok temiz ve düzenliymişsiniz. Evi çekip çeviren hep kadındır bencede. 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Evet. Dağınık olmasına tahammülüm yok. 0 0 Yorumla
Serpilhanimm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tezgahta 1 kasik gormeye bile tahammul edemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet dağınıklığı sevmem sadece mutfak değil evin heryeri dolaplar çekmeceler baza altları makyaj kutum bile düzenli 😄
Evet, evin aşçısı ben olduğum için mecburen toplamak ve temizlemekte bana kalıyor 🤦♀️
Sürekli yemek pişen mutfak fazla düzenli kalmaz. yaşanmışlık içerir...
Düzenlidir. Takıntılıyım bu konuda. İstemsiz bir rahatsızlık duyma oluşuyor herhangi bir dağınıkta.
Hayat açısına bakılırsa her konuda titizim bunların başında zaten mutfak gelir.
Tebrikler kızlar çok temiz ve düzenliymişsiniz. Evi çekip çeviren hep kadındır bencede.
Evet. Dağınık olmasına tahammülüm yok.
Düzenli olmak zorunda
Evet her zaman pırıl pırıl düzen icinde
Tezgahta 1 kasik gormeye bile tahammul edemiyorum
Hayır
Tabii ki düzenlidir