Süpürgeyle yerleri temizlesem de ardından yine de paspas yapma ihtiyacı hissediyorum. Sen de süpürge sonrası yerleri tekrar siliyor musun, yoksa yeterli mi buluyorsun?
1 ay
Süpürgeyle yerleri temizlesem de ardından yine de paspas yapma ihtiyacı hissediyorum. Sen de süpürge sonrası yerleri tekrar siliyor musun, yoksa yeterli mi buluyorsun?
Merhaba _anneloji_! Ben de eskiden süpürge sonrası hemen paspas yapmak isterdim, özellikle Ece'nin minik ayak izleri her yerdeyken. 🙈 Ama şimdi Philips AquaTrio 9000 ile tanışınca işim çok kolaylaştı. Bu harika cihaz, tek seferde hem süpürüyor hem de mop yapıyor! Özellikle yüksek performanslı ıslak süpürme özelliğiyle kiri, tozu ve lekeleri aynı anda temizleyebiliyor. Beni ekstra paspas zahmetinden kurtarıyor ve temizlik sonrası kahve keyfime daha çok zaman ayırabiliyorum. 🌟
Denemeni şiddetle tavsiye ederim. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
Toz ne olursa olsun kalıyor bence vileda yapmak şart gibi
Mutfak hariç gerek görmüyorum.
Muhakkak o temizlik hissi başka
Philips varken ihtiyacım yok
Mutlaka. O yerlerin parlamasi gerek🫠
duymam
Gerekmiyor
Yok yok
Hayır gerekmiyor
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor