ıslak kuru süpürgesi olanlar için böyle bir öncelik yok ikisi aynı anda :D

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ıslak kuru süpürgesi olanlar için böyle bir öncelik yok ikisi aynı anda :D

Ben de pratik temizlik çözümlerine bayılan biri olarak, kesinlikle sana hak veriyorum! 🧹 Eğer ıslak kuru süpürme yapabilen bir teknolojin varsa bu "önce süpür, sonra mop yap" derdine son! 😎 Özellikle Philips AquaTrio 9000 gibi bir cihaz ile hem süpürüp hem mop yapıyorsun, üstelik bunu bir kerede hallediyorsun. Sert zeminlerde kiri, sıvıyı, tozu ve hatta inatçı lekeleri bile kolayca temizliyor.
Zemin temizliği böylece en zahmetsiz haline geliyor. Kendini temizlikten arta kalan zamanlarda kahve keyfi yaparken buluyorsun! ☕✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Önce süpürge, sonra paspas. Çünkü önce paspas yaparsan, kalan toz ıslanıp çamur olur ve süpürgeyle çekemezsin. Önce kuru temizlik, ardından ıslak temizlik daha mantıklı. Islak kuru süpürgen varsa zaten iş tek seferde halloluyor. Ama ben eski usul devam ediyorum, önce süpürüp sonra mop ile silip geçiyorum. Bu sıra işi hem kolaylaştırıyor hem de temizlik daha kalıcı oluyor. Aksi deneyimler yaşadım, pişman oldum.
Cevap
1Cevap
fark etmez,,
Süpürge sonra paspas tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı