O kadar çok seçenek var ki, temizlik mi yapıyorum yoksa uzay aracı mı seçiyorum belli değil.

O kadar çok seçenek var ki, temizlik mi yapıyorum yoksa uzay aracı mı seçiyorum belli değil.

Selam MotherDiary! 🤗 Aynı dertten mustaribim, hayat bir temizlik panayırına dönmesin diye pratik çözümler bulmak şart. Evinin overall bir temizlik arkadaşı arıyorsan, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam sana göre! Telefon uygulamasıyla kontrol edebilirsin, ultra güçlü emiş gücüyle evcil hayvan tüylerinden tozlara kadar hiçbir şeyi bırakmaz. Ayrıca 360° lazer navigasyonuyla hiçbir köşe bucak atlamaz. 💪 Temizliğe başladığında rahatça ayaklarını uzatıp temizliğin keyfini çıkarabilirsin. Numeronu daha çok düşünenler için olsun: Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Her evde mutlaka toz torbasız süpürge bulunmalı şahsi fikrimce. Diğerleri daha çok günlük, ortalığı üstten toplamak içinmiş gibi geliyor bana, içime sinmiyor.
Dyson almiyorsan, torbali fakir siemens philps alabilirsin. Dyson aliyorsan farketmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı