Ev & Yaşam Bir elektrikli süpürge hangi özelliği ile sana “İşte tam bana göre” dedirtir? (Sayfa 4) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2418 Bir elektrikli süpürge hangi özelliği ile sana “İşte tam bana göre” dedirtir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 42 kişi beğendi
geceelevend Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Kesinlikle Philips bu ay, evine süpürgesini alacağım 0 0 Yorumla
Asdggkskxndmd Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Evetttttt cok güzel olduğunu biliyorum da evet 0 0 Yorumla
eneses1126 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Güçlü emiş. ve uzun ömürlü ilk günkü gibi performans devam 0 0 Yorumla
Katilkız666 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Bence hayvanların tüylerini alması çok önemli çünkü ne yaparsam yapayım o tüyler çıkmıyor 0 0 Yorumla
pabloescob31 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Evi temizlerken konser verebileceğim mükemmel bir sesi olsa süper olurdu 😅 0 0 Yorumla
Davidoff53 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Güzell toz çekiyorsaaa on numaradırrr her yere girip çıkması 0 0 Yorumla
Yenibirota Takip Et Xper 3 Yaş: 36 1 yıl Halıdan aldığı tozu kiri tekrar nefes yoluyla bana geri vermiyerek 0 0 Yorumla
serencan3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 1 yıl Çabucak takılıp sökülmesi ve hızla temizlenebilmesi. 0 0 Yorumla
erkan474 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 1 yıl Hiç kulanmadim ama hep güzel yorumlar duydum almayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
VLYV22 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Üşengeç biriyseniz bu süpürgeler bence idealdir ama sessiz olanlarıda icat edilse daha iyi olur 0 0 Yorumla
barissev Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Bence güzel olmuş. Emeğinize sağlık çok teşekkürler 0 0 Yorumla
BlacckWhite Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Philips bu konuda kendini kanıtlamış bir marka tavsiyenize güveniyorum 0 0 Yorumla
arafshsh Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Süper vakum gücü olması kesinlikle işte tam bana göre dedirtebilir tarzda 0 0 Yorumla
FışkırtıcıMete Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Evlenecekler için çeyize alınacak en önemli şey 0 0 Yorumla
SaNaNe97 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl En küçük kırıntıyı bile çekecek ( dyson’dan asla vazgeçmem ) 0 0 Yorumla
o1sevinsapmazxwo773 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Çok iyi çekmesi böyle seni zorlayacak sen süpürürken o zaman gerçekten anlıyorsun 0 0 Yorumla
cannxq Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Süpürgenin giremez denilen yerlere bile girebilmesi tabikii 0 0 Yorumla
Ruhsar00 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yüksek emiş gücü ve ayarı, sessiz çalışması 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Süpürürken yerde kırıntı bırakmayacak, ses olarak da gürültü çalışmayacak 1 0 Yorumla
Reyhan2727 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Halının içindeki pislikleri bile alirsa 0 0 Yorumla
by_kültür Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tozu tamamen çekmesi. Halının üstünde kayması 0 0 Yorumla
azginevlibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Sessiz olmasi, çünkü komşular rahatsız olmamali 0 0 Yorumla
mustafatry Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl icine çekmesi yeterli diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
jkskaksksşaşaş Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% 1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
314Cevap
Kesinlikle Philips bu ay, evine süpürgesini alacağım
Evetttttt cok güzel olduğunu biliyorum da evet
Güçlü emiş. ve uzun ömürlü ilk günkü gibi performans devam
Bence hayvanların tüylerini alması çok önemli çünkü ne yaparsam yapayım o tüyler çıkmıyor
Kablolu olacak ki batarya değişim sorunu olmasın.
Evi temizlerken konser verebileceğim mükemmel bir sesi olsa süper olurdu 😅
Güzell toz çekiyorsaaa on numaradırrr her yere girip çıkması
Sessizliği ve kuvvetli bir çekme gücü olursa.
Halıdan aldığı tozu kiri tekrar nefes yoluyla bana geri vermiyerek
Çabucak takılıp sökülmesi ve hızla temizlenebilmesi.
Hiç kulanmadim ama hep güzel yorumlar duydum almayı düşünüyorum
Üşengeç biriyseniz bu süpürgeler bence idealdir ama sessiz olanlarıda icat edilse daha iyi olur
Bence güzel olmuş. Emeğinize sağlık çok teşekkürler
Philips bu konuda kendini kanıtlamış bir marka tavsiyenize güveniyorum
Güzel süpürsün yeter, o kadar da önemli değil
Süper vakum gücü olması kesinlikle işte tam bana göre dedirtebilir tarzda
Evlenecekler için çeyize alınacak en önemli şey
En küçük kırıntıyı bile çekecek ( dyson’dan asla vazgeçmem )
Çok iyi çekmesi böyle seni zorlayacak sen süpürürken o zaman gerçekten anlıyorsun
Süpürgenin giremez denilen yerlere bile girebilmesi tabikii
Yüksek emiş gücü ve ayarı, sessiz çalışması
Ürün philipse iş bitmişdir kalite kendisi
Süpürürken yerde kırıntı bırakmayacak, ses olarak da gürültü çalışmayacak
İyi çekmesi varsa iyi ki derim yani
Hem süpürmesi hem silmesi 🤣
Arabada kullanılabilir olani
Deneyip memnun kalan var mı
Güzel içerik teşekkürler:)
Kullanışlı ve güzel olması
Güçlü çekim kuvveti olması gerek
Sessiz olması yeterli bence.