Ev & Yaşam Bir elektrikli süpürge hangi özelliği ile sana “İşte tam bana göre” dedirtir? (Sayfa 5) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2418 Bir elektrikli süpürge hangi özelliği ile sana “İşte tam bana göre” dedirtir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 42 kişi beğendi
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl Kablosuz toz torbasız ve güçlü emiş gücü 0 0 Yorumla
gkhnkcgofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Benim de her zaman favorim Philips. 0 0 Yorumla
Birkadınıngunlugu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Hayatımızı kolaylaştıran cihazlar 0 0 Yorumla
incirdalı79 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 30% 1 yıl Yıkanabilir olmasiii hem daha hijyenik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tek seferde alanı temizlemesi. Tekrar tekrar süpürmek can sıkıcı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Temizlik sonrası pratik olarak, ortalığı tekrar kirletmeden temizlenmesi. 0 0 Yorumla
AylinKoz88 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 88% 1 yıl Tabiki çekiş gücü, çok yer kaplamaması 0 0 Yorumla
Lord01_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Kullanışlı olması fazla ses çıkartmamısı yeterli 0 0 Yorumla
KelebekSevgili Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 92% 1 yıl Çekim gücünün yüksek olması bana göre 0 0 Yorumla
bildiginbekarim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Elinize emeğinize sağlık güzel olmuş 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Philips yapıyorsa tam bana göredir 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Tabi ki Philips güvencesinde olması. 0 0 Yorumla
Handealtinkaya Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 94% 1 yıl Toz çıkarmadan süpürmesi ve kolay boşaltımı 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Philips her zaman kalite saglam teklonojjkk 0 0 Yorumla
m Kauren Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Onu ileride eşim olacak karıma sormak lazım. 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% 1 yıl Çekim gücü iyi olmalı. Çevreye koku yaymamali. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Çok kısa zamanda pratik temizlik olması 0 0 Yorumla
ArcticMonkeysfan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Pratiklik ve kalite, Philips'de hepsi var : ) 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% 1 yıl Sırf arabamı temizlemek için bile alabilirm 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Gerçekten çok güzel bir süpürge kullanıyoruz 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Philips her eve lazım kalitesi tartışılmaz 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl çekim gücü iyi olsunda ne olursa olsun 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Philips varsa sorun yok demektir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
314Cevap
Faydalı bir paylaşım olmuş
Toz torbasız olması en sevdiğim
Çekim gucu iyi olsun yeter
Çekim gücü yüksek olsun yeter
Bu kadar bilgiye sahip değilim
Hepsi aynı temizliyor iste
Güvenilir marka Philips gerçekten
Kablosuz toz torbasız ve güçlü emiş gücü
Benim de her zaman favorim Philips.
benimde vardı eski evimde ya
Alamayız artık her şey pahalı 😀
Sessizlik ve derin temizlik diyorum
Hayatımızı kolaylaştıran cihazlar
Halıların ustundeki tuy ve saç alması
Kullanışlı ve uzun ömürlü olması.
çok güzel ve süper bir ürün
Philipsin küçûk ekran televizyonu var mı acaba
galiba hiçbiri bilemiyorum
Teşekkürler Philips güzel bir marka
Yıkanabilir olmasiii hem daha hijyenik
Çekim gücü en önemli özelliktir
Çekiş gücü. Her yerden sadece 1 kere geçmek yeterli olsun.
Philips Ev Ürünlerine bu güzel paylaşım için teşekkür ederim
Tek seferde alanı temizlemesi. Tekrar tekrar süpürmek can sıkıcı.
Temizlik sonrası pratik olarak, ortalığı tekrar kirletmeden temizlenmesi.
Çekim gücü mükemmel olmalı...
sesiz olup yeri iyice vakumlayan
ince tüyleri bile almalı bana göre kedilerim var çünkü
Tabiki çekiş gücü, çok yer kaplamaması
Philips ürünleri çok kaliteli
paylaşım için teşekkürler
Koltukların altına girebilme özelliği
Kullanışlı olması fazla ses çıkartmamısı yeterli
çekim gücü ile çok sıkı ise
Markası olabilir mi bence olur ya
Çekim gücünün yüksek olması bana göre
Elinize emeğinize sağlık güzel olmuş
Benim için en öncelikli iyi çekmesidir
Philips yapıyorsa tam bana göredir
Tabi ki Philips güvencesinde olması.
Çekim gücü iyiyse bana göredir
Kesinlikle çekim gücü çok onemli
Toz çıkarmadan süpürmesi ve kolay boşaltımı
Philips her zaman kalite saglam teklonojjkk
Philips güzel bir marka teşekkürler
Onu ileride eşim olacak karıma sormak lazım.
güzel bir marka tavsiye ediyorum
Valla tozu pası iyice çeksin o bana yeter
Çekim gücü iyi olmalı. Çevreye koku yaymamali.
Çok kısa zamanda pratik temizlik olması
İyi çekmesi benum için önemli
Pratiklik ve kalite, Philips'de hepsi var : )
Çok güzel bilgiler teşekkürler
Sırf arabamı temizlemek için bile alabilirm
iyi çeksinn halıyı kaldırsın yeterr 😁
Gerçekten çok güzel bir süpürge kullanıyoruz
Philips her eve lazım kalitesi tartışılmaz
çekim gücü iyi olsunda ne olursa olsun
bu işi yapıyor bu marka çok iyi
Philips varsa sorun yok demektir