Ev & Yaşam Bir elektrikli süpürge hangi özelliği ile sana “İşte tam bana göre” dedirtir? (Sayfa 3) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2418 Bir elektrikli süpürge hangi özelliği ile sana “İşte tam bana göre” dedirtir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 42 kişi beğendi
Reshd_b Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl İlk tercihim sessiz olması ve dışarıya toz atmaması olur.Bir dehafif ve kullanma açısından pratik olmalı, toparlanması ve taşınması kolay olmalı 0 0 Yorumla
Mertkeleş07 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Ev temizliği, çoğu zaman epey zahmetli olabilir ama doğru süpürgeyle bu iş hem daha hızlı hem de daha eğlenceli hâle gelebilir. 0 0 Yorumla
SudeGözde Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Hafif oluşu Ve Etrafı çok güzel temizlemesi hafif olması extra avantaj çünkü daha rahat hareket ettirilebiliyor 0 0 Yorumla
denyzyyy Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl her özelliği birbirinden iyiymiş, pratikdeneyeceğim 0 0 Yorumla
Dubaiçikolata Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Her köşeye uyumlu, pratik bir ürün olmalı kısaca 0 0 Yorumla
1998_biri Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Philips bence bu iste gercekten usta supurgeleri cok iyi cekim gucune sahip 🤗 0 0 Yorumla
merto1231 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl önemli olan silme fonksiyonu olmassi ve elektrikli 0 0 Yorumla
RateMyBeast Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Kesinlikle torba hacmi sürekli aç temizle yapıyoruz 0 0 Yorumla
moonslly Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl çok fazla ve çeşitli başlıklar her küçük ya da büyük ya da uzak alanlar için tasarlanan başlıklar 0 0 Yorumla
Ant07b Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Tozu kazana toplayıp temizletmek zorunda olanları sevmiyorum. 0 0 Yorumla
gknberk34 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl çok sessiz çalışması en büyük şartım ve tabiki hepa filtreli olması. 0 0 Yorumla
KsUser09 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Koltukların altına dar yerlere kolaylıkla girebilme özelliğiyle bence 0 0 Yorumla
s2me1000gidelim Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl en gizli köşe kenarları bile temizlorsa benlikt, r 0 0 Yorumla
Mustafaa227 Takip Et Xper 3 Yaş: 55 1 yıl Kesinlikle sessiz sabahları süpürge sesi ile uyanmak acı verici😅 0 0 Yorumla
karanlikdunyam56 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Mutlaka uçması lazım sadece supurecekse napayim. onu 😅 0 0 Yorumla
swoz02Z0 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Philips ya bence baya özellik var bizde philips elektrik li süpürge aldık memnunuz 0 0 Yorumla
Beyazgenc41 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Sessiz çalışması ve emiş gücü ayrıca ergonomik oluşu 0 0 Yorumla
MysterioussMann Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Philips güvencesi altina olmasi benim için tercih sebebi 0 0 Yorumla
İsmimiSenKoy35 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl bu marka tam bana göre işte phlips işini biliyor 0 0 Yorumla
ecereeeeeee Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Philips mükkkkkkkkk❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ süpürge ailecek kullanıyoruz tüm yakınlarım Philips kullanıyo 0 0 Yorumla
NmelekNşeytan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Üstün emiş gücü ve kolay temizlenmesi benim aradığım özelliklerdir. 0 0 Yorumla
tคrtiຖi Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Elektrik süpürgede çekim gücü ve kullanırken yormaması çok önemli 0 0 Yorumla
Dilantanzey Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Emiş gücü sessizliği temişleme kolaylığı varsa o süpürge ilahtır 0 0 Yorumla
atomma Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Almadım ama özeliklerini okuyunca inanılmaz bir alet herkes kullanmalı 0 0 Yorumla
dogukan394242 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Philips ürünleri süpürgeleri çok iyi güzel emiş yapıyor çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
kullancıbulunamadı Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Çekim gücü yüksek olması kolay temizleniyor ola bilmesi 0 0 Yorumla
sarışınkocasi Takip Et Xper 5 Yaş: 42 1 yıl Bedava verilip hiç elektrik yakmamasi ve her şeyi kendi kendine yapması aradığım özellikler 0 0 Yorumla
sosyalolmayansosyal Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Sessiz ve küçük olması hele birde oynarbaşlıyda tamamdır 0 0 Yorumla
ylnzzgnnccbiaskadm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Elinize sağlık güzel bir paylaşım teşekkürler 0 0 Yorumla
Birsevdalıı Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Agalar benim hesaba bakıp şu en son attığım soruya cevap verin be 0 0 Yorumla
küvitgaliba Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Halıdaki gözle görülmeyen en ufak tozu kırı çekıyorsa bana goredır 0 1 Yorumla Jersey 1 yıl Ayşenur Yorumla
Mertcan787 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Çok iyi şekilde tozları ve mikropları çekmesi, ayrıca kolay bozulmaması da çok önemli. 0 0 Yorumla
toreli38 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 1 yıl Benim için iyi süpür mesi ve yer silme ve gücü ve aku kullanım saati nekadar ona bakarım. 0 0 Yorumla
littlecookies Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Kullanımı kolay ve pratik olması, Philips üstüne tanımamm 0 0 Yorumla
ylnnzvegnncbiaskadm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Güzel bir paylaşım teşekkürler elinize sağlık 0 0 Yorumla
vaestia Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl ıcı hemen dolmasın cok zor oluyor bes dakıkada bır degıstırmek falan 0 0 Yorumla
Genzow Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl kablosus olucakküçük ama güçlü olucakuzun olucak renkleri solmuyacak 0 0 Yorumla
Keşkedogmasaydim12 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Bence en önemlisi zahmetsiz olması ve tüm tozları cekmesi 0 0 Yorumla
Kadiristt34 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Bir erkek olarak telefondan kontrol ediyorsam gerisi bitmiştir benim için 0 0 Yorumla
X_MeLis_X Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Philips ürünlerini kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
EbruYener Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl Güçlü çekiş gücü ve kolay temizlenebilir olması 0 1 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl @EbruYener Dyson mı Yorumla
cenknigbolu171 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl ulaşamayacağı yer kalmamalı, geride kir bırakmamalı ve sessiz olmalı 0 0 Yorumla
MustafaIşıklar Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Çok ilgi alanıma girmiyor açıkcası, evi süpürsün yeter gibi :D 0 0 Yorumla
hakank4443 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 1 yıl Vakumlama özelliği bitmemeli kuvvetli olmalı ve içinin temizlemesi rahat olmalı 0 0 Yorumla
ship_kaptan034 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Peşinde kablosu yoksa ses çıkarmıyorsa ve çekimi iyi ise bana yeter 0 0 Yorumla
Can1967 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Philips bir televizyon gönder televizyon şekli yapalım be abii 😂 0 0 Yorumla
rubeishagrid Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Philips sadece süpürge kategorisinde değil her alanda favorimdir 0 0 Yorumla
beyazsus49 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl Yerlerde toz bırakmıyorsa bu bana göre derim @Philips Ev Ürünleri 0 0 Yorumla
CananÇetemen53 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Ciddi ciddi söylemem gerekirse sebebini bilmiyorum ama en çok beğendiğim marka Philips 0 0 Yorumla
taşınan-adam Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl kablosuz olacak, torbayla uğraştırmayacak ve güçlü bir motoru olacak. 0 0 Yorumla
realistkaplan Takip Et Xper 2 Yaş: 41 1 yıl Philips AquaTrio 9000’in başlığındaki patentli Aqua Spini almam lazım fiyat bilgisi nedir 0 0 Yorumla
Diyar0 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Philips gerçekten harika bir marka ve kullanıp tavsiye ettiğim bir marka. 0 0 Yorumla
nazarageldik01 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Çekiş gücü süper bir marka olsa dahi alacak param yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
314Cevap
İlk tercihim sessiz olması ve dışarıya toz atmaması olur.
Bir dehafif ve kullanma açısından pratik olmalı, toparlanması ve taşınması kolay olmalı
Ev temizliği, çoğu zaman epey zahmetli olabilir ama doğru süpürgeyle bu iş hem daha hızlı hem de daha eğlenceli hâle gelebilir.
Hafif oluşu Ve Etrafı çok güzel temizlemesi hafif olması extra avantaj çünkü daha rahat hareket ettirilebiliyor
her özelliği birbirinden iyiymiş, pratik
deneyeceğim
Her köşeye uyumlu, pratik bir ürün olmalı kısaca
Philips bence bu iste gercekten usta supurgeleri cok iyi cekim gucune sahip 🤗
önemli olan silme fonksiyonu olmassi ve elektrikli
Kesinlikle torba hacmi sürekli aç temizle yapıyoruz
Çekiş gücü yüksek olmalı ve çok ağır olmamalı
çok fazla ve çeşitli başlıklar her küçük ya da büyük ya da uzak alanlar için tasarlanan başlıklar
Tozu kazana toplayıp temizletmek zorunda olanları sevmiyorum.
çok sessiz çalışması en büyük şartım ve tabiki hepa filtreli olması.
Koltukların altına dar yerlere kolaylıkla girebilme özelliğiyle bence
en gizli köşe kenarları bile temizlorsa benlikt, r
Kesinlikle sessiz sabahları süpürge sesi ile uyanmak acı verici😅
Mutlaka uçması lazım sadece supurecekse napayim. onu 😅
Kesinlikle tek ürünle hem silme hemde süpürme
Philips ya bence baya özellik var bizde philips elektrik li süpürge aldık memnunuz
Temizlemesi düzgün olsun bide hafif olsun yeter
İyiymiş baya almak için beklemeye gerek yok
Sessiz çalışması ve emiş gücü ayrıca ergonomik oluşu
Philips güvencesi altina olmasi benim için tercih sebebi
bu marka tam bana göre işte phlips işini biliyor
Philips mükkkkkkkkk❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ süpürge ailecek kullanıyoruz tüm yakınlarım Philips kullanıyo
Bu markanın ürünleri bi ara çok iyiydi
Üstün emiş gücü ve kolay temizlenmesi benim aradığım özelliklerdir.
Elektrik süpürgede çekim gücü ve kullanırken yormaması çok önemli
Emiş gücü sessizliği temişleme kolaylığı varsa o süpürge ilahtır
Almadım ama özeliklerini okuyunca inanılmaz bir alet herkes kullanmalı
Philips ürünleri süpürgeleri çok iyi güzel emiş yapıyor çok beğeniyorum
Çekim gücü yüksek olması kolay temizleniyor ola bilmesi
Bedava verilip hiç elektrik yakmamasi ve her şeyi kendi kendine yapması aradığım özellikler
Sessiz ve küçük olması hele birde oynarbaşlıyda tamamdır
Elinize sağlık güzel bir paylaşım teşekkürler
Agalar benim hesaba bakıp şu en son attığım soruya cevap verin be
Halıdaki gözle görülmeyen en ufak tozu kırı çekıyorsa bana goredır
Ayşenur
Çok iyi şekilde tozları ve mikropları çekmesi, ayrıca kolay bozulmaması da çok önemli.
Benim için iyi süpür mesi ve yer silme ve gücü ve aku kullanım saati nekadar ona bakarım.
Kullanımı kolay ve pratik olması, Philips üstüne tanımamm
Güzel bir paylaşım teşekkürler elinize sağlık
iyoce cdkmesk lazim yoksa onmli değil bence
ıcı hemen dolmasın cok zor oluyor bes dakıkada bır degıstırmek falan
kablosus olucak
küçük ama güçlü olucak
uzun olucak
renkleri solmuyacak
Bence en önemlisi zahmetsiz olması ve tüm tozları cekmesi
Bir erkek olarak telefondan kontrol ediyorsam gerisi bitmiştir benim için
Philips ürünlerini kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum paylaşım için teşekkürler
Güçlü çekiş gücü ve kolay temizlenebilir olması
@EbruYener Dyson mı
ulaşamayacağı yer kalmamalı, geride kir bırakmamalı ve sessiz olmalı
Çok ilgi alanıma girmiyor açıkcası, evi süpürsün yeter gibi :D
Vakumlama özelliği bitmemeli kuvvetli olmalı ve içinin temizlemesi rahat olmalı
Peşinde kablosu yoksa ses çıkarmıyorsa ve çekimi iyi ise bana yeter
Philips bir televizyon gönder televizyon şekli yapalım be abii 😂
Philips sadece süpürge kategorisinde değil her alanda favorimdir
Yerlerde toz bırakmıyorsa bu bana göre derim @Philips Ev Ürünleri
Ciddi ciddi söylemem gerekirse sebebini bilmiyorum ama en çok beğendiğim marka Philips
kablosuz olacak, torbayla uğraştırmayacak ve güçlü bir motoru olacak.
Temizlikten pek anlamam ama güzel yazı olmus
Philips AquaTrio 9000’in başlığındaki patentli Aqua Spini almam lazım fiyat bilgisi nedir
Philips gerçekten harika bir marka ve kullanıp tavsiye ettiğim bir marka.
Çekiş gücü süper bir marka olsa dahi alacak param yok.