Philipstir. Tabiki. Philips. Ailemizin. Yanindadir hep
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Çift Yönlü Süpürme Teknolojisiyle Tek Seferde Önce Süpürün Sonra Islak Silin. Philips Dikey Süpürge Ile 10 Kat Daha Uzun Süre Daha Güçlü Performans Sunar
bir elektrikli süpürgenin güçlü emiş gücü hafifliği ve sessiz çalışması beni cezbeder ayrıca pratik aksesuarlar ve kolay temizlik de önemli benzer şekilde kablosuz olması da büyük bir avantaj sağlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Fazla yer kaplamazsa, fiyatı Uygun olursa, çekim gücü iyiyse, hem kuru hem ıslak temizleme özelliği varsa tam bana göre olur.
Ben hem süpüren hemde ıslak silme işlemini yapan serileri beğeniyorum. Ekstra masrafları da olmuyor süpürge torbası gibi, ekstra yorgunlukta olmuyor. Kendini seven herkese birebir.
Bu özellikler piyasadaki ürünlerden daha işlevsel gözüküyor 3 farklı moduyla daha da işimizi kolaylaştıracaktır böyle bir süpürgeye ihtiyacımız vardı alıp deneyeceğim.
cekis gucunun iyi olmasi, cesitli alanlarda kullanim konusunda pratiklik saglamasi ve kopegimi stewse sokacak kadar gurultulu olmamasi tam bana gore dedirtir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
314Cevap
Çok güzel bir ürün Allah almayı nasip etsin
vala kolay bitirebiliyorsa mükemmeldir benim için
Sessiz çalışması, çekim gücünün ku. Etli olması ve rahat kullanımı tam bana göre olur.
#philipsaquatrio9000 ya teşekkürler..
Bu süpürge çok iyi. Kullanıcı yorumları da öyle yine
Kompakt ve hafif olmalı, ayrıca her alana uyum sağlayabilecek bir başlığa sahip olmalı
Mesela düğmesine basınca evin tüm işini bitirse ona tüm servetimi dökeyim 😄
Bir tane aldık da ıslak kuru uygun fiyata olanı daha kullanamadık
Ne var ne yok kaldirmasin ne toz çekiyor nede iş yaptiriyor vakumu stabil olsun
Çekim gücü, rahat, günlük kullanıma uygun olması.
Philips maraton kullanıyorum emiş vakum gücü harika tam benlik
Temizlemesi basit, kablosuz, üstün çekim gücü, her yere girebilen uç malzemeler
Philipstir. Tabiki. Philips. Ailemizin. Yanindadir hep
Çift Yönlü Süpürme Teknolojisiyle Tek Seferde Önce Süpürün Sonra Islak Silin. Philips Dikey Süpürge Ile 10 Kat Daha Uzun Süre Daha Güçlü Performans Sunar
Kesinlikle her alana rahat bir şekilde ulaşması benim için önemli.
Her alana rahatlıkla girmesi , kablosuz ve şarjı bütün gün gitmesi 🙃🌸
Böyle çok fonksiyonlu pratik, iyi tasarımlı ve ileri teknolojili şeyleri seviyorum :)
hicbiri ben ottan yapilma supurge kullaniyorum
Emiş gücü yüksek olmalı. Tuttuğu halıyı bırakmamalı. İşte o zaman tam bana göre olur.🙂
Kablosu uzun olsun, yedek parçası ucuz ve bulunabilir olsun bence yeterli. :)
Islak ve kuru ikisinde de mükemmel ise.. ıslatan kastım sulu yikama yapabilen modeller.
Gerçekten çok faydalı bir ürün emeğinizden dolayı teşekkür ederim
Sesi az olsun bıktık pazar günleri süpürge sesiyle uyanmaktan
Evlenmek istiyorum eğer doğru kısmet beni bulursa ve çeyiz alırsam, alırım philips 😍
Evimde kullanıyorum elektrikli supurgesini çok iyi gerçekten
Her köşeye kolayca ulaşabilmesi mükemmel olur benim için.
Bencede bizim için önemli olan sessiz çalışması olabilir
Halıyı döverek süpürecek halıyı bir yere asıp tokmakla dövdüğümde mümkün mertebe toz pislik çıkmayacak zaten süpürge onu temizlemiş olacak.
bir elektrikli süpürgenin güçlü emiş gücü hafifliği ve sessiz çalışması beni cezbeder ayrıca pratik aksesuarlar ve kolay temizlik de önemli benzer şekilde kablosuz olması da büyük bir avantaj sağlar
Fazla yer kaplamazsa, fiyatı Uygun olursa, çekim gücü iyiyse, hem kuru hem ıslak temizleme özelliği varsa tam bana göre olur.
Sizde evinizin temizliğini Philips Aqua Trio 9000’e bırakın.
Ben hem süpüren hemde ıslak silme işlemini yapan serileri beğeniyorum. Ekstra masrafları da olmuyor süpürge torbası gibi, ekstra yorgunlukta olmuyor. Kendini seven herkese birebir.
Bu özellikler piyasadaki ürünlerden daha işlevsel gözüküyor 3 farklı moduyla daha da işimizi kolaylaştıracaktır böyle bir süpürgeye ihtiyacımız vardı alıp deneyeceğim.
Tozlanan yerler, kirlenen zeminler, minik dostlarımızın uçuşan tüyleri
hanım rahat kullanabiliyorsa tam bana göredir
Özellikle üç farki temizle moduna bayıldım sanırım bir tane alacağım
Kedilerimin bıraktığı tüy yumaklarını temizliyor bu süpürge, Philips'ten çok memnunum
Zor köşeler en zoru. bu özellik çok yardımcı olur.
bir dusunmek lazim bunun icin :) tesekkurler
Philips tüm isteyebileceğim tüm özellikleri bu cihazda toplamış. Aşık oldum resmen😍
Süpürgenin sessiz çalışması benim için cok önemli
cekis gucunun iyi olmasi, cesitli alanlarda kullanim konusunda pratiklik saglamasi ve kopegimi stewse sokacak kadar gurultulu olmamasi tam bana gore dedirtir
strese*
Philips hem uygun bütçeli hemde kaliteli ürünleriyle göz kamaştırıyor 🤩✨✨
Philips tabiki hatta aldım bile evde duruyor artık ne zaman evlenirsek😂
bence hafifliği ve pratikliğiyle yere bir şey dokuldugunde ertelmek yerine 10 saniyemi almadan halletmek daha benlik olur
Çekim gücünün yüksek olması. Beni yormadan üstünden bir kaç kere geçmeye gerek kalmadan, toz kiri çekerse benden mutlusu yok
Çekiş gücü kesinlikle. Zibilin üstünden kör Kazım gibi geçerse gitmez bu ilişki.
Birde torbalı bi zahmet.
Şarjıbuzun sürmeli, çesitli ve her yere uyumlu olarak tasarlanmış başlıklari olmalı. Toz haznesi çabuk takılıp cıkarılabilmeli
Olabildiğince sessiz olması ve performansının iyi olması benim için gayet olum makul bir sebep
Philips Aqua Trio 9000’in yüksek performansı İle Evdeki Bütün Lekelerin Toz Birikintilerinin Hakkından Gelecem 👍🏻
hem silme hem süpürme özelliği. özellikle ıslak temizlik yapması ve her türlü kir ve parçacığa farklı başlık gerektirmemesi
Kendi kendine süpüren olusa fena olmaz
Cok elektrik harcamamasi tasarruflu olması, en hassas kirleri bile alması.
Aslında şarj edilir pilli milli de fena olmaz gibi
Çok sert çeken süpürgeler bence kötü oluyor halıyıda kaldırıyor ortası olsa daha iyi bide tozları havaya uçuşturmayan süpürgeler
Sessiz, vakum gücü yüksek, filtresi uzun giden, başlığı fonksiyonel, hafif. İdeal süpürgeyi tanımladım, size yapmak kaldı (:
Bir süpürgenin en önemli özelliği bence hem süpürüp hem silmesi olması tüm her şeyi aynı anda karşılaması...
Philips ev ürünleri cidden harika süpürgesi var kahve makinesi var ve elektrikli düdüklü tenceresi var harbiden tavsiye ederim alın aldırın
Anneme doğum günü hediyesi almıştım cidden harika elinden düşürmüyor. ben alır almaz diğer markayı bodruma koymuş.
Katlanır olması, iyi çekim gücü ve halıya asla yapışıp engel olmaması şayet bu sorun insana kriz geçirtiyor.
umarım alabilirim o kadar istiyorum ki :( evde kedilerim de var halı da kullanmıyorum tam bana göre