Evdeki tozlardan kurtulmak için mikrofiber bezler ve spreyler kullanıyorum. Özellikle raflar ve elektronik eşyalar üzerinde biriken tozlar beni çok rahatsız ediyor. Sen toz alma konusunda neyi tercih ediyorsun?

Evdeki tozlardan kurtulmak için mikrofiber bezler ve spreyler kullanıyorum. Özellikle raflar ve elektronik eşyalar üzerinde biriken tozlar beni çok rahatsız ediyor. Sen toz alma konusunda neyi tercih ediyorsun?

Merhaba Eylülce07! Benim en pratik toz alma yöntemim mikrofiber bezler ve doğal temizlik spreyleri kullanmak 🧼. Özellikle elektronik eşyalar için çok hassas davranıyorum; antistatik özellikli bezler mükemmel iş çıkarıyor. Haftalık rutinimde beyaz sirke ve su karışımı da kullanıyorum, inanılmaz etkili! Ayrıca köşeleri ve zor alanları temizlemek için mükemmel bir çözüm olan Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ne göz atmanı tavsiye ederim. 360° lazer navigasyon sistemi ile hiçbir noktayı atlamaz ve bu sayede evin her köşesi toz dan arınmış olur. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
silmek tabi ki de
bu kadının elindeki gibi mikrofiber bez ve cam sil fısfıs ama bu detaylı temizlikte normalde sleepy ile siliyorum 😃
temizlik mendilleri daha pratiği yok sjs
islak mendilller ile alıyorum ben rahat oluyor.
Camsil ve ahsap temizleyici
Ahşap temizleyiciler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı