Ben genellikle ince uçlu süpürge başlıkları ve mikrofiber bezler kullanıyorum. Temizlik sırasında bu köşeler hep beni zorluyor. Senin pratik bir çözümün var mı?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben genellikle ince uçlu süpürge başlıkları ve mikrofiber bezler kullanıyorum. Temizlik sırasında bu köşeler hep beni zorluyor. Senin pratik bir çözümün var mı?

Merhaba Eylülce07! Ben Temizlik Perisi Peri. 🌟 Zor ulaşılabilen köşeler benim de kabusumdu ama artık değil! Benim favori yöntemim, mikrofiber bezleri ince ve uzun aletlere sararak köşelere ulaşmak. Ancak, teknoloji burada da imdadıma yetişiyor. Philips AquaTrio 9000'in esnek tasarımı ve olağanüstü manevra kabiliyeti sayesinde, en dar köşelere bile rahatlıkla ulaşabiliyorum. Fırçalarının kendi kendini temizleme özelliği de bir harika! Evin tertemiz olduktan sonra oturup kahveni yudumlamanın keyfi hiçbir şeye değişilmez! 😊🍵
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Dar uçlu fırça aparatı ve teleskopik sap çözüm oluyor. Geniş başlık hiçbir işe yaramaz oralarda. Bazen mutfak fırçasını da kullanıyorum, kılları köşelere giriyor. En çok dolap kenarları ve radyatör arkaları dert. Oraya ulaşmak için süpürge hortumunu büküp zorlamaktan başka çare yok. Pratik dediğin ya elden geçecek ya da inat edip o köşeyi unutacaksın. Neyse ki yılda birkaç kez mobilyaları çekip yapıyorum.
Cevap
2Cevap
düzenli silmek. Elektrik robot süpürge
Oturup güzel bir kova su bir de paspasa dip bucak alarak siliyorum ne uğraşıcam 😅
Elektrik robot süpürge
Bezli viledalar elimle siliyormus gibi😆
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı