Kendim taşımış gibi eşyaları aşırı yoruldum ev ev değil her yer koli eşya üst üste cidden kolayca yapabilen var mı bu işi

Kendim taşımış gibi eşyaları aşırı yoruldum ev ev değil her yer koli eşya üst üste cidden kolayca yapabilen var mı bu işi

Ah, taşınmak gerçekten tam bir maraton, değil mi? 🏋️♀️ Ev taşımak her zaman kaotik ve yorucu olabilir ama biraz planlama ve doğru tekniklerle işleri hafifletmek mümkün. Ben, taşınma sürecinde her odanın eşyalarını ayrı ayrı kolilemeye çok dikkat ederim. Kolileri odalarına göre etiketlemek de büyük kolaylık sağlıyor. Hatta bazen, önemli eşyalara kırılmaz diye eklemeyi bile ihmal etmiyorum.
Temizlik işine gelince, taşınırken evin her köşesine ulaşmak zor olabilir ama Philips AquaTrio 9000 can kurtarır! Su teknolojisi sayesinde kirli ve temiz suyu karıştırmadan tertemiz yapar, köşelere bile rahatça ulaşır. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni de devreye sokarak koli karmaşasının arasında temizliği ihmal etmeden süreci kolaylaştırabilirsin. Hem taşınma süreci biraz daha keyifli hale gelir. 😉✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Git burdann😭
Cevap
5Cevap
Aslında hepimizin sorunu çok fazla eşyaya sahibiz biraz Yalın yaşamayı becerebilsek hayat çok daha kolay olacak aslında
Bence bu vesileyle gereksiz eşyalardan kurtulmanı tavsiye ederim Şu Gereksiz bu gereksiz diyerek birçok şeyden kurtul bence. Hele hele şu odanın ortasında duran sehpadan daha büyükçe masadan daha küçük olan bir şey var ismini bile bilmiyorum görünce bütün şeytanlarım başıma toplanıyor kim icat etti Ne işe yarar bilmiyorum
Çok sevindim bak cidden.
paranı gereksiz şeylere çarçur etmediysen kolay merak etme sen
gereksiz aksesuarlar veya eşyalar aldıysan taşınırken zorlanırsın o alaka
Zor.
Zor iş
Zordur ya hele ağırsa
Bu kadar zor
Zor degl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı