Köpürtüp çekiyorum tüm toz kir geliyor. Jina mala olmak bunu gerektirir ksks
Parkeleri yıkamak delilik midir?
Köpürtüp çekiyorum tüm toz kir geliyor. Jina mala olmak bunu gerektirir ksks

Terapi gibi terapi
suyu bekletmesen bile su döktüğün anda parke yapısı itibari ile aralarından anında altına geçiriyor. ileride parke kabarıp yürüdüğünde çatır çatır ses çıkartacak. daha kötüsü parkenin altında binanın betonu var. beton ıslanacak nem yapacak ve nem böcekleri türeyecek.
hiçbir parkenin arası boşluksuz olamaz. teknik olarak mümkün değil. parke lego gibi parçaların birbirine geçişmesiyle döşenir. altında fayans varsa rutubeti önler ama kabarmasını önlemez. en ideali çekpasla silmektir. canından önemli değilse bile direkt su dökmemeni tavsiye ederim. mutfakların parke değil de fayans yapılmasının bir sebebi var.
Olaylara vakıfım parkelerin geçirmeli olduğunu biliyorum. Mutfakta parke ve kaç kez su bastığı için yüzeyi temizlesekte altta kalan su kabarttı, benim yaptığım yöntem sadece bi iki litre suyu köpüklü şekilde çekpasla çekip viledayls durulamak ortalama 10 dakika bile sürmüyor. Yani dikkat ediyorum
Cevap
14Cevap
Bence iyi kurutman lazım. yoksa şişer
Parkeler sabaha botokslu Banu Alkan gibi şişince anlarsınız 😂😂
Nie gün boyu banun yanındamısın 😂😂nereden biliyorsun
Evli misin? Bu kadar maharet iyi değil. Parkeleri şişirir. Islak paspasla temizliyorsan ayrı
Lisede yurttayken sürekli yapardık hiç şişmezdi. Jına male pır delale ahahahah
Ahahahshaha
Yikamamak deliliktir. bizim avrada 2 günde bir yukatiyorum
Para çoksa yıkayın bizde para kazanalım
Yine şişer o zamanla 😁
Suya dayanıklıysa tercih edilebilir.
🤦🏻♂️ geçmiş olsun.
Parkenin yıkandığını ilk defa gördüm
Şişince asıl eğlence o zaman başlar
🤣 🤣 🤣 Kabarınca görüşelim
Birazcik
Sissin de gör