Ev & Yaşam “Artık robot süpürge almanın vakti geldi” dediğin an hangisiydi? (Sayfa 3) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1725 “Artık robot süpürge almanın vakti geldi” dediğin an hangisiydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 42 kişi beğendi
Elavehayat Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Kullandigim en iyi supurgeydi evde benden fazla faydasi vardi 0 0 Yorumla
lalalando2 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl kedi tüyü her yeri kaplıyor işte o zaman anladım 0 0 Yorumla
Elaaadeniz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Yeğenim doğduğu zaman çünkü çocuklu bir evde temizlik çok zor 0 0 Yorumla
çikolata-adam Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Çalışmaktan eve vakit bulamayıp günümüzde zamanın değerli olduğu bana söylendiği gün 🤗 0 0 Yorumla
Senbilyeter06 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 1 yıl Çenesinin bu konu yüzünden en çok düştüğü dönemdi 😅 0 0 Yorumla
Yaramaz2002 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Bu robot süpürgeler çok akıllılar gerçekten de her eve lazım 0 0 Yorumla
gizemliduygular Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Gerçekten her eve gerekli bir ürün kesinlikle tavsiye ederim. özellikle phılıps 0 0 Yorumla
melekt07 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Hamile kaldığım zamanlar Diyordum almanın zamanı geldi diye 0 0 Yorumla
merysm Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Evi her gün 1 saat süpürdügumde işte almalıyım demiştim memnunum 0 0 Yorumla
asiyurek49 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 1 yıl Sevimli dostlarımızın tüylerini temizlemek için gerekli anlar oluyor 0 0 Yorumla
MasterEzel06 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 yıl Robot süpürge gerçekten işleri çok kolaylaştırıyor. 0 0 Yorumla
KızlarTavsiyeLazım Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Köpeğimin tüyleri ile başa çıkamaz olduğum zamanlar. 0 0 Yorumla
Heybii Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Üç kedi sahiplendiğimde demiştin evet hala da almadım 0 0 Yorumla
Strain0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Yatağımın altındaki canlanmış kıl kümelerini gördüğüm an:) 0 0 Yorumla
aslanburcu0 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Biz de aldıkkk çok güzel alın aldırın ❤️❤️❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
emretlkl18 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl ben bu süprügeden teyzeme aldım kendisi şu an gayet memnun 0 0 Yorumla
PsychoQ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Annem artık yerleri eliyle süpürüyodu bana da gına geldi 0 0 Yorumla
yarenytr Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl evi temizliyorum birkac gun sonra yine ayni delirmelik o gunden bari alacagim diyorum 0 0 Yorumla
gncylnzttliaadmm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık 0 0 Yorumla
h-ibrahim2 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Resmen hayat kurtarıyor. Çekiş gücü de çok iyi olduğu için gayet güzel temizlik yapiyor 0 0 Yorumla
Darkded101 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Artık kimse iş yapmaması o yüzden alınmalı kolaylaşır 0 0 Yorumla
ekinozyurt Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Temizliğin beni yormaya başladığını fark ettiğim an almaya karar verdim. 0 0 Yorumla
Sedamon Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Yorulduğumu anladihim an ama hala yoruluyorum çünkü almadım. 0 0 Yorumla
rabbimsabirver Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl surekli supurge yaparken yorulmaya basladigimda karar verdim ya 0 0 Yorumla
ghostgandalf Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Ben Manuel seviyorum abi. Süpürdüğünü hissedeceksin. İçin foşur foşur olacak. 0 0 Yorumla
13Dnz1993 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Philips robot supurgeye sahip olmayı bende isterdim 0 0 Yorumla
Selamdünyalı1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Biz uzayda tozları dünyanın üstüne doğru süpürüyoeuz greek yok 😈 0 0 Yorumla
esrarlıgözlerim__ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl philips guzel orijinal bir marka severek kullaniyoruz 0 0 Yorumla
Esila239 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Evde kıl, tüy sorunu çok oluyor en yakın zamanda almayı planlıyorum. 0 0 Yorumla
bomboo Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl kızgınlıkla olan kedimin tüylerinin üç kat daha fazla dökülmeye başladığı an 0 0 Yorumla
İntruder16y Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Robot süpürgede yabancı nesneleri gördüğünde aklı karisiyor 0 0 Yorumla
oyylesinebiei Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl daireler için ideal ama villada kullanımı normal süpürgeden daha zor 0 0 Yorumla
yamacozkul Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl Sanırım tembelliği hissettiğim zaman bunun vakti geldi dedim 0 0 Yorumla
user2828288 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 1 yıl Artik ev işlerine zaman ayırıcak vaktin olmadiğinda 0 0 Yorumla
ibo_can40 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Bugün bu zamanda eşini yormadan süpürge alacaksın ayağının altında olacak 0 0 Yorumla
seksiberna34 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 1 yıl coktan gelmisti özellikle kedim evde olduğu zamanlar. ben de aldım gercekten buyuk rahatlık 0 0 Yorumla
Oracle185 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl Uzaktan başlatılması büyük avantaj işteyken bile çalıştırılabiliyor 0 0 Yorumla
aykaramm006 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl çok iyi bir ürün herkesin evinde olması gerekiyor 0 0 Yorumla
qweylull_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Kedimin tüyleri her yerden çıkıyordu ve almam gerektiğini anladım kedi sahipleri beni anlar 0 0 Yorumla
bnmaka Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Annem bi anda annelikten istifa edip tüm ev işi bana kaldiginda 0 0 Yorumla
Sıkıldımherseyden83 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Yok öyle bir anım çünkü yerleri supurmiyorum 0 0 Yorumla
Dürümiya Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Kardeşim odama kraker kırıntısı dökünce🫡😅🙄🤣 ama hala uokkk🙄🙄🙄 0 0 Yorumla
Littlemouse Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl muhtemelen evcil hayvan tüyleri beni bunalttığında alamaya karar vereceğim. 0 0 Yorumla
Gamzeoztrullll Takip Et Xper 3 Yaş: 38 1 yıl büyük evlerde temizlik çok yorucu oluyor o zamanlarda ihtiyaç var 0 1 Yorumla aykaramm06 1 yıl kıyamam sana kankam. ama çok haklısın Yorumla
pabloescob31 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Elinde yiyecekle evde dolaşan kardeşimi durduramadığım an 0 0 Yorumla
Floraley Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl 3 köpeğim 2 kedim 1 kocam var hepsi çok tüylü bu konuda en büyük yardımcım süpürgem 0 0 Yorumla
Evliistekli Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl Robot süpürge aldım ama bu marka değil henüz deneme şansım da olmadı 0 0 Yorumla
baran2008 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Teknoloji çok gelisti bence zamanı geldi de geciyor 0 0 Yorumla
Mustafa2q Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Annemin inliye inliye süpürüyordu cok üzülmüştum ve o an almaya karar verdim 0 0 Yorumla
OğuzKALK Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Şahsen bu zamana kadar hiç böyle bir şey demedim 😄 0 0 Yorumla
kdrsns Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Şu an. Evcil hayvana gerek yok kendi tüylerimden kurtulmalıyım 0 0 Yorumla
Rabis_wq Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Tabiki en sevdiğim marka reklam yapınca bakıyorum ve bana göreyse hemen sipariş ediyorum 0 0 Yorumla
yapraksolmaz Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Çok yorulduğum gün 🥺Ama aldım çokta kullanışlı 0 0 Yorumla
mrxxywj Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Cok fazla is oldugu zaman bence çunku yoruluyor insan 0 0 Yorumla
AHMETKARAKUS Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Mecbur kalıyosun hem eglenceli bir aley hemde gercekten temizlio 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
Kullandigim en iyi supurgeydi evde benden fazla faydasi vardi
kedi tüyü her yeri kaplıyor işte o zaman anladım
Yeğenim doğduğu zaman çünkü çocuklu bir evde temizlik çok zor
Çalışmaktan eve vakit bulamayıp günümüzde zamanın değerli olduğu bana söylendiği gün 🤗
Çenesinin bu konu yüzünden en çok düştüğü dönemdi 😅
Bu robot süpürgeler çok akıllılar gerçekten de her eve lazım
Gerçekten her eve gerekli bir ürün kesinlikle tavsiye ederim. özellikle phılıps
Hamile kaldığım zamanlar Diyordum almanın zamanı geldi diye
Evi her gün 1 saat süpürdügumde işte almalıyım demiştim memnunum
Sevimli dostlarımızın tüylerini temizlemek için gerekli anlar oluyor
Robot süpürge gerçekten işleri çok kolaylaştırıyor.
Köpeğimin tüyleri ile başa çıkamaz olduğum zamanlar.
Üç kedi sahiplendiğimde demiştin evet hala da almadım
Yatağımın altındaki canlanmış kıl kümelerini gördüğüm an:)
Biz de aldıkkk çok güzel alın aldırın ❤️❤️❤️❤️❤️
ben bu süprügeden teyzeme aldım kendisi şu an gayet memnun
Annem artık yerleri eliyle süpürüyodu bana da gına geldi
evi temizliyorum birkac gun sonra yine ayni delirmelik o gunden bari alacagim diyorum
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık
Resmen hayat kurtarıyor. Çekiş gücü de çok iyi olduğu için gayet güzel temizlik yapiyor
Artık kimse iş yapmaması o yüzden alınmalı kolaylaşır
Robot süpürgenin olmadığına karar verdiğin an.
Temizliğin beni yormaya başladığını fark ettiğim an almaya karar verdim.
Yorulduğumu anladihim an ama hala yoruluyorum çünkü almadım.
surekli supurge yaparken yorulmaya basladigimda karar verdim ya
Ben Manuel seviyorum abi. Süpürdüğünü hissedeceksin. İçin foşur foşur olacak.
Philips robot supurgeye sahip olmayı bende isterdim
Biz uzayda tozları dünyanın üstüne doğru süpürüyoeuz greek yok 😈
Benek olduktan sonra her şeye yetişemediğimde
philips guzel orijinal bir marka severek kullaniyoruz
Evde kıl, tüy sorunu çok oluyor en yakın zamanda almayı planlıyorum.
kızgınlıkla olan kedimin tüylerinin üç kat daha fazla dökülmeye başladığı an
Robot süpürgede yabancı nesneleri gördüğünde aklı karisiyor
Kedi sahiplendiğim an. Hâlâ alamadım ama.
daireler için ideal ama villada kullanımı normal süpürgeden daha zor
Sanırım tembelliği hissettiğim zaman bunun vakti geldi dedim
Artik ev işlerine zaman ayırıcak vaktin olmadiğinda
Robot süpürge şu an için bir işe yaramıyor.
Bugün bu zamanda eşini yormadan süpürge alacaksın ayağının altında olacak
coktan gelmisti özellikle kedim evde olduğu zamanlar. ben de aldım gercekten buyuk rahatlık
Uzaktan başlatılması büyük avantaj işteyken bile çalıştırılabiliyor
çok iyi bir ürün herkesin evinde olması gerekiyor
Kedimin tüyleri her yerden çıkıyordu ve almam gerektiğini anladım kedi sahipleri beni anlar
Annem bi anda annelikten istifa edip tüm ev işi bana kaldiginda
Yok öyle bir anım çünkü yerleri supurmiyorum
Kardeşim odama kraker kırıntısı dökünce🫡😅🙄🤣 ama hala uokkk🙄🙄🙄
muhtemelen evcil hayvan tüyleri beni bunalttığında alamaya karar vereceğim.
büyük evlerde temizlik çok yorucu oluyor o zamanlarda ihtiyaç var
kıyamam sana kankam. ama çok haklısın
Elinde yiyecekle evde dolaşan kardeşimi durduramadığım an
3 köpeğim 2 kedim 1 kocam var hepsi çok tüylü bu konuda en büyük yardımcım süpürgem
Robot süpürge aldım ama bu marka değil henüz deneme şansım da olmadı
Teknoloji çok gelisti bence zamanı geldi de geciyor
Annemin inliye inliye süpürüyordu cok üzülmüştum ve o an almaya karar verdim
Şahsen bu zamana kadar hiç böyle bir şey demedim 😄
Şu an. Evcil hayvana gerek yok kendi tüylerimden kurtulmalıyım
Tabiki en sevdiğim marka reklam yapınca bakıyorum ve bana göreyse hemen sipariş ediyorum
Çok yorulduğum gün 🥺
Ama aldım çokta kullanışlı
Cok fazla is oldugu zaman bence çunku yoruluyor insan
Mecbur kalıyosun hem eglenceli bir aley hemde gercekten temizlio
Bu ay sonu almayı düşünüyorum 😅