Ev & Yaşam “Artık robot süpürge almanın vakti geldi” dediğin an hangisiydi? (Sayfa 4) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1725 “Artık robot süpürge almanın vakti geldi” dediğin an hangisiydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 42 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Onu bunu bilmem ama KS-da Philips öneriliyorsa kalitelidir demek. Robot süpürge alacaksam Philipsden alırım 0 0 Yorumla
The_Empress Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 74% 1 yıl hiç gerek yok bence hayat pahallılığında 1 0 Yorumla
ferhadımben Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 92% 1 yıl Diğer süpürge makinasının bozulduğu andir 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. güzel olmuş teşekkürlerrr 0 0 Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yenisi almaya karar verince güzel bir marka 0 0 Yorumla
mdekmrc Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 53% 1 yıl Her evde olması lazım bence bu robot süpürge 0 0 Yorumla
azginevlibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Hemen şu an 😂😂 çocuklardan yetişemiyiruz 0 0 Yorumla
Pırıltılı_Işıltılı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Süpürgemin bozuldu an güzel marka Philips 0 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Annemin yorulduğunu hissettiğim an. 0 0 Yorumla
İnsanDeğilimArtık Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hiç bi an demedim öyle bir şey 0 0 Yorumla
PaaTRonİÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hasta olduğumuz zamanlar robot çok guzel olur 0 0 Yorumla
yagmuronliine Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kedi gelince hemen aldım 3 sene evvel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Henüz popület değilken karşımıza çıkmıştı annem mutlu olsun diye aldık 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Normal süpürge çok zaman harcıyor. 0 0 Yorumla
Pırpır_Kelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Teşekkürler Philips güzel bir marka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Öylesine bitane alıcam denemeye ne alıyım okadar para vermem şu an 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Kedi olduğu için robot süpürge iyi oluyor 0 0 Yorumla
Misskinpanda Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 73% 1 yıl Evde yokken bile Evi supurebilmek harika 0 0 Yorumla
Kzarka Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 50% 1 yıl Zaten var şu an başka supurgeye ihtiyaç yok 0 0 Yorumla
Bedevionline Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Daha almadım ama alma fikride kafamdan çıkmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Harika gerçekten o kadar memnunum ki anlatamam gerçekten teaekur ederim annecik 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Kedim varken gerekliydi o sebeple almıştım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
Onu bunu bilmem ama KS-da Philips öneriliyorsa kalitelidir demek. Robot süpürge alacaksam Philipsden alırım
hiç gerek yok bence hayat pahallılığında
Bianda ayağıma dokunur korkarim
Roboroc marka iyi tavsiye ederim
Her zaman gerekli bence yani
Robot süpürge zaten var...
Robot supurgem var zaten çeyizlik...
belimin ağrısından gebermek üzere olduğum an.
Evi baya pis gördüğümdeee
Diğer süpürge makinasının bozulduğu andir
güzel olmuş teşekkürlerrr
belimin agridigi zaman olabilir
Valla ya sessiz olursa birde süper olur
Yenisi almaya karar verince güzel bir marka
Bilgilendirici bir paylaşım olmuş teşekkürler
Her evde olması lazım bence bu robot süpürge
Bilgiler için teşekkürler
Bence iyi fikir 😊😊😊😊😊😊
Philips Ev Ürünleri güvenilirdir her zaman
Philips Ev Ürünleri her evde olmalı
Hiç o an gelmedi para yok
Hemen şu an 😂😂 çocuklardan yetişemiyiruz
Hiç öyle bir vaktim olmadı be
Phlıps her zaman yanımızda.
Tabiki philips markadan sasmam
Almanın vakti geldi belkide
Hiç öyle bir şey demedim.
Süpürgemin bozuldu an güzel marka Philips
Çeyizlik almaya gittiğim zaman
Hiç gerek duymadim robot süpürgeye
Vallahi robot süpürgeler candır
Evettt yaa kesinlikle doğru
Annemin yorulduğunu hissettiğim an.
Karımın 51. Kez söylediği o an 😂
Hiç bi an demedim öyle bir şey
çok gzüzel bu ya ciddenn kd
Her zaman en iyisi Philips
Evet tam zamani ama para yok
Hayatımızı kolaylaştıran robotlar
Her eve lazım mutlaka alınmalı
Hasta olduğumuz zamanlar robot çok guzel olur
Kedi gelince hemen aldım 3 sene evvel
Hep diyorum ama alamıyorum
Henüz popület değilken karşımıza çıkmıştı annem mutlu olsun diye aldık
Normal süpürge çok zaman harcıyor.
Teşekkürler Philips güzel bir marka
Philips robot süpürge çok iyi
Öylesine bitane alıcam denemeye ne alıyım okadar para vermem şu an
Kedi olduğu için robot süpürge iyi oluyor
Philips Ev Ürünleri varsa sorun yoktur
Evde yokken bile Evi supurebilmek harika
Zaten var şu an başka supurgeye ihtiyaç yok
Hayatımızı kolaylaştırdığın için tesekkurler philips
Yatak altına biriken tozlar 🤢🤢🤢
her yerde her zaman en pratik çözümler
Daha almadım ama alma fikride kafamdan çıkmıyor
Ohh mis, daha yeni aldım. Keyfim gıcır
Harika gerçekten o kadar memnunum ki anlatamam gerçekten teaekur ederim annecik
Evi temizlemek zor geldiğinde
Kedim varken gerekliydi o sebeple almıştım.