Gerçekten iyi bir ürüne benziyor bakacağım. Evimde robot süpürge var ama ben elimle toplasam daha iyi iş çıkarır. Değiştirmeyi düşünüyordum zaten iyi oldu bu.
"Artık robot süpürge almanın vakti geldi" dediğim an, evde her köşeyi temizlemenin zaman aldığını ve bu işin bana oldukça yük olduğuna karar verdiğimdeydi. Hem zamandan tasarruf etmek hem de temizlik işini kolaylaştırmak istedim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
"Artık robot süpürge almanın zamanı geldi." dediğim an daha gelmedi. Evdekiyle idare ediyoruz şimdilik.✨
Hergün işten gelip süpürge tutmaktan kafayı yediğim bir anın sonunda anlık bir kararla aldım ve pişman değilim keşke daha önce alsaydım. almalisiniz nettt.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Biz kadınların saçları için de güzel bişey sürekli temizleme derdi yok
Çocuklar ve yaramaz evcil hayvanlarımız yüzünden evlerimizde sıklıkla meydana gelebiliyor. Bu nedenle akıllı bir robot süpürge bu konuda ciddi yardım sağlayacaktır 🤩
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yorgunluktan bayıldığım gece evin kirli olduğunu gördüğüm an
Daha son noktaya gelmedik ama gelseydik de halı kısmı sorun düzgün çalışmazdı. İlk önce halımı sonra robot süpürgeyi almayı düşünüyorum. Tam tersi de olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ikizlerimin geldiği zaman ha hala alamadım ama alicam az kaldi🤦♀️😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kedim kanser olup öldü keşke yaşasaydı tüylerini temizleseydim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Artık robot süpürge almanın vakti geldi dediğim an yok benim ueisjdhdh
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kedimin onlardan korktuğunu bildiğim an yoksa evin içinde ordan oraya koşturuyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ayagim kirilmisti. Birilerinden de sürekli sürekli rica edemiyordum o an karar verdim ve aldim
Misafirliğe gitmiştik bi temizliyor bir temizliyor. Kedi bunu kovalıyo falan çok eğlenmişitm hala düşünme aşamasındayım ama tercih edersem philips kesinlikleee
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Severek kullandığım bir ürün, çok memnunum. Philips her eve lazım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben var olalı robot süpürge de var, ismi bile var skdjjdk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
7 ay önce aldım programladım günde 2 kez
Çalışıyor çok memnunum
süpurgenin başlığının kırıldıgı ve torbasının dolup bittiği an
Robot süpürge şart özellikle evde kedi varsa
Süpürgeye vakit bulamadığım zamanlar "artık robot süpürge alma zamanı"diyorum.
Ben Philips sın kablosuz süpürgesini aldım eve süper bi ürünmüş süper
Yaterli açıklama yapılmış ve kalitesi ortada iken tabi ki Philips
Henüz elektrikli süpürge bile almadım. El süpürgesi ve fırçayla hallediyorum ben
Ben almadım eşim aldı sağolsun o ilgileniyor o işlerle 🤣
Philips urunleri her xamant kaliteli ergonomik ve ekonomik tercih sebebim
Çok iyi bir robot süpürgem var, çok memnunum.
Bulunduğumuz ortamı tek seferde silen ve süpüren Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile temizliğin farkına varıp siz keyifli anların tadını çikartın.
Bekarlar için temizlik gerçekten zor. Bence harika bir cihaz.
Bence pek gerek yok ama evde bazen üşenince isterdim olmasını
Sürekli toz birikiyor köşelere robot olsa birikmezdi
Hergün evi benim temizlemem artık biri benim yerime hergün güzelce temizliyor iyi ki almışım
3 tane kediden sonra almam gerektiğini hissettim
Daha onu dediğim an gslmedi ama gelince kullanacagim Philips olcakk
Philips… şaşmaz teknolojik aletleriyle elimizin altındaki yardımcı..
Harika bir süpürge ben de de var herkese öneririm
Aslında geçen gün bununla ilgili evde konuşmuştuk ama henüz kullanmadım
tabiki Philips Ev Ürünleri gördügüm zaman dı
Hiç ihtiyacım yok çok şükür bir sürü kardeşim vae temizlesinler işte
Baya oldu alalı. Evde 3 kedi var çok işe yaradı
Gerçekten iyi bir ürüne benziyor bakacağım. Evimde robot süpürge var ama ben elimle toplasam daha iyi iş çıkarır. Değiştirmeyi düşünüyordum zaten iyi oldu bu.
"Artık robot süpürge almanın vakti geldi" dediğim an, evde her köşeyi temizlemenin zaman aldığını ve bu işin bana oldukça yük olduğuna karar verdiğimdeydi. Hem zamandan tasarruf etmek hem de temizlik işini kolaylaştırmak istedim.
"Artık robot süpürge almanın zamanı geldi." dediğim an daha gelmedi.
Evdekiyle idare ediyoruz şimdilik.✨
Hergün işten gelip süpürge tutmaktan kafayı yediğim bir anın sonunda anlık bir kararla aldım ve pişman değilim keşke daha önce alsaydım. almalisiniz nettt.
Biz kadınların saçları için de güzel bişey sürekli temizleme derdi yok
Çocuklar ve yaramaz evcil hayvanlarımız yüzünden evlerimizde sıklıkla meydana gelebiliyor. Bu nedenle akıllı bir robot süpürge bu konuda ciddi yardım sağlayacaktır 🤩
Yorgunluktan bayıldığım gece evin kirli olduğunu gördüğüm an
Daha son noktaya gelmedik ama gelseydik de halı kısmı sorun düzgün çalışmazdı. İlk önce halımı sonra robot süpürgeyi almayı düşünüyorum. Tam tersi de olabilir.
Ikizlerimin geldiği zaman ha hala alamadım ama alicam az kaldi🤦♀️😅
Kedim kanser olup öldü keşke yaşasaydı tüylerini temizleseydim
Artık robot süpürge almanın vakti geldi dediğim an yok benim ueisjdhdh
Kedimin onlardan korktuğunu bildiğim an yoksa evin içinde ordan oraya koşturuyor
Ayagim kirilmisti. Birilerinden de sürekli sürekli rica edemiyordum o an karar verdim ve aldim
Misafirliğe gitmiştik bi temizliyor bir temizliyor. Kedi bunu kovalıyo falan çok eğlenmişitm hala düşünme aşamasındayım ama tercih edersem philips kesinlikleee
Severek kullandığım bir ürün, çok memnunum. Philips her eve lazım.
Ben var olalı robot süpürge de var, ismi bile var skdjjdk
Kesinlikle robot süpürge tercihim Philips
aşırı memnunum diğerlerine göre daha sessiz ve performansı çok iyi
Robot süpürgem yok, çünkü en iyi markalardan biri olsan Philips çok pahalı... :D
Çok ama çok rahat evimde var mutlaka tavsiye ederim
Evde kedi olduğu zaman ama şöyle bir durum var iyi araştırıp almanızı tavsiye ederim yeni nesiller harika
En çok hasta olduğum zamanlarda , aklıma gelen bir şey , keşke şimdi olsa ne güzel olurdu derim.
evet ben de öyle düşünmüyom yani elektrikli süpürge al ama otomatik olanlarla şirketlere ben özel hayatımı vermek istemiyorum
Bazasız yatak kullanmayı tercih ettiğimden beri. Aynı zamanda toza karşı alerjim olduğunu farkedince almaya karar verdim :)
İşten yorgun geliyorum evin temizliğini kim yapacak derken robot süpürge almanın vakti geldi diyorum )) @Philips Ev Ürünleri
Dün aklımdan gecti ha süpür süpür osandım
Size yardım etmeyen ve her işi üzerinize yıkan bı kocam olursa ilk robot süpürge alırım sonra kocamı boşardım galıba
Çok işe yarıypr. Her gün çalıştırıyoruz her gün full kapasite kir çıkıyor gmrünende bir şry yok
Henüz elektrikli süpürge bile almadım. El süpürgesi ve fırçayla hallediyorum ben ve şunu da söyleyeyim güvenlik zafiyeti
Evde birey sayısı arttı ve Bn tek iş yapıyorum yorucu gelince ve hergün süpürmem gerekiyor o yüzden artık alınmalı dedim ve aldım çok memnunum
Erkek Arkadaşımın, Kedi tüyüne tahammülü olmadığı için bende yemek yiyemediği gündü.
Himm
var mı kedilerin hala
En iyi işi en az kişiyle en az sürede hangisi yapıyorsa o dur ahaha
az once dedim villayi temizlemek azciiiiiik zoe oluyorrr
Teşekkürler Philips kullandığım bir marka ve memnunum
Televizyon izlerken ekranın karșisinda evi süpüren ve keyfimi bozduğu an
İnsan yorulunca gerçekten robotlara ihtiyaç duyuyor
Annemin alerjik reaksiyon geçirdiği zamanlardı Philips bu konuda en iyisi 🫶
Hiç bir zaman alayım gibi bir şeyim olmadı evim yok