Ev & Yaşam Odanın duvarını ilgilendiğin şeylerle süslüyor musun? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Poster, heykel, plak, sticker, sevdiğin şeyle ilgili her şey. Sadeliğe çok alıştım. Girls Generations posteri vardı eskiden çok dinlerdim. Şimdi hiç bişey yok sjsjssj Odanın duvarını ilgilendiğin şeylerle süslüyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır ben süslemiyorum. 1 0 Yorumla
Locussolus Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% 1 yıl Odamın duvarları çuvallarla kaplı olduğu için fantezi dünyası oluşturulması hayal dahi edilemez 1 0 Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eskiden posterlerle süslerdim de şimdi kendi yaptığım tablo ve kendime ait çıkardığım resimler var sadece 1 3 Yorumla Locussolus 1 yıl Vaay tebrikler nasıl tablolar yapıyorsun Yorumla Bırısıste2716 1 yıl @Locussolus daha çok manzara resimleri ama artık yapamıyorum vaktim olmuyor Yorumla Locussolus 1 yıl Bende filografi yapıyordum evde yer kalmayınca bıraktım 😿 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Odamı sade tutuyorum. Kendi çizimim olan iki adet resim duruyor 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Çoook önceden araba ve marvel karakterlerinin posterleri asılıydı ama yaş geçince sarmıyor 1 0 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Eskiden süslüyordum şu an herşeyi kaldırdım. Bi icardinin resmi var. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çocukça şeyler bunlar duvar dediğine saat olur belki bir kaç tablo o kadar 0 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet de çabuk sıkılıyorum yapıştır sök sürekli 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Süslü duvar severm 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır ben süslemiyorum.
Odamın duvarları çuvallarla kaplı olduğu için fantezi dünyası oluşturulması hayal dahi edilemez
Eskiden posterlerle süslerdim de şimdi kendi yaptığım tablo ve kendime ait çıkardığım resimler var sadece
Vaay tebrikler nasıl tablolar yapıyorsun
@Locussolus daha çok manzara resimleri ama artık yapamıyorum vaktim olmuyor
Bende filografi yapıyordum evde yer kalmayınca bıraktım 😿
Odamı sade tutuyorum. Kendi çizimim olan iki adet resim duruyor
Çoook önceden araba ve marvel karakterlerinin posterleri asılıydı ama yaş geçince sarmıyor
Eskiden süslüyordum şu an herşeyi kaldırdım. Bi icardinin resmi var.
Küçükken doluydu posterlerle süslerle şu an boş attım hepsini
Çocukça şeyler bunlar duvar dediğine saat olur belki bir kaç tablo o kadar
Evet de çabuk sıkılıyorum yapıştır sök sürekli
Hayır pek değil
Hayır odamı sade tutuyorum
Duvarımda hiçbir şey yok
Süslü duvar severm
Hayır suslemiyorum
Var bir şeyler
Hayır sade
Evet aşko 💅💖
Çok kalabalık görüntü sevmiyorum.