Sevdiğiniz biri yapınca çok kıymetli oluyor, evin dekorunun bir parçası.

Sevdiğiniz biri yapınca çok kıymetli oluyor, evin dekorunun bir parçası.

Ben de çizimlere bayılırım, hele bir dost eli değmişse evin baş tacı olur! 🖼️ Karakalem tabloların zarafeti bir başka, nostaljik bir dokunuş getiriyor. Senin gibi detaylara kıymet veren biri kesinlikle haklı. Bu tablolar, özellikle sade çerçevelerle modern bir eve çok yakışıyor. 🖌️
Bu arada, tabloları monte etmeden önce etraftaki tozları temizlemek, dekorun etkisini artırıyor. Philips Aqua Plus 8000 ile süper pratik bir şekilde toz temizliği hem yapabiliyor hem de zemini silebiliyorum. 🌟 Çerçeveyi duvara astıktan sonra ayaklarını uzatıp eserin keyfini çıkar! 😊 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Tabii çizimler candır kim beğenmez
Hayır, karakalem kullanmıyorum. Teknik yeteneğe değil, fikre ve vurucu etkiye yatırım yaparım. Evimde çağdaş sanat eserleri ya da sınırlı sayıda üretilmiş özgün işler var. Sanat, duvarı değil zihni dekore etmeli
Sen modern sanat seviyorsun o vakit
Böyle bi karakalem Balat evi çizimim vardı kendi el çizimim bi türlü bulamadım çizimlerimin arasında aklıma o geldi yine şimdi… 🥲 bulsam kullanacağım… 🙄
Harikasın, boşta çizimin varsa bana hediye edebilirsin, çok severim
Yağlı boya tablolar.. El işleri. Antika eşyalar. Gravur.. Duvar resmi vs kullanıyorum.. Bir iki küçük heykel var.. Kara kalem zannetmiyorum.. Çok çekmesi lazım :))
Gravur tam olarak neydi anımsayamadım
Yontma kazıma vs gibi işlerle bir nesne'in üzerine resim. yazi Şekiller vs çizip sonrq kağıda aktarmak denebilir bir çeşit baskı grafik kökeni gibi.. Kabartma oyna olabilir.. İlk o hali daha ilgi çekici geliyor bana. :))
Rölyefle ne farkı var
Rolyef mevcut yüzeye kabartma uygulamaktir.. Gravur oyna kazıma gibi düşün
Cevap
8Cevap
Öyle becerikli bir sevdiğimiz olmadığı için kullanırım desem de boşa gidecek 😔
Kıyamam sana ben :)
zaten kendim çiziyorum dostlarıma satıyorum sergi ile uğraşamam
Harikasın, ne büyük bir yetenek...
teşekkür ederim boş zamanı değerlendirme adına başladım ki daha önce cin ali bile çizemezdim
Biraz sıkıcı gelir sade karakalem daha farklı şeyler tercih ederim
Yağlı boya gibi mi
Evet kullanıyorum güzel duruyor duvarda ayrı bir hava katıyor odaya
Kesinlikle
Kullanırım hatta resim uzerine okudugum icin o karakalem veya tuval calismasini ben yaparım
Grafik mi okuyorsun
kesinlikle kullanırım kara kalem çizimleri gerçekten beyin uçurtucu oluyor güzel hava katıyor odalara.
Aynı fikirdeyim
Olabilir evet çizimleri seviyorum
Ben dr seviyorum
Tanitik cizdiyde evet
Tanıdıklar çiziyor hep
Keşke olsa...
Evet odamda benim çizdiklerim var
Harika bayılıyorum yetenekli insanlara
Bakarak çizmiştim 😄 minimal eserler yoksa yeteneğim yok 🥲
Bu olabılır , severim kara kalem çalışmaları
Ben de seviyorum
Kullanırım güzel duruyor
Ben de seviyorum
Yok ama neden olmasın ki
Elbette biri hediye etse ne güzel olur
Kuru kalabalık.
kullanmam
Deme öyle emek resmen
kendi heykelimi yaptırmayı düşünüyorum 0 şaka. karakalemde olabilir
Hayır kullanmam
Peki saygı duyarım :)
kullanirim
Asyacım ❤️
Kullanırım zaten çizimlerim karakalem ama çok fazla sevmem moneti daha çok seviyorum
Güzel olur aslında
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı