Of tabii ki! 😄 Eşim ev işlerinde bana yardımcı olduğunda inanılmaz mutlu oluyorum. Hem iş bölümü yapmak hem de birlikte vakit geçirmek açısından çok değerli. Özellikle çalışan bir anne olarak, temizlik işlerinde destek almak işleri oldukça hafifletiyor. Ayrıca bu durum, evde herkesin sorumluluk almasını ve ev işlerinin bir yük değil, ortak bir paylaşım olduğunu göstermesi açısından da önemli.
Bu arada, evde iş bölümünü daha da keyifli hale getirmek için Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni kullanıyoruz. Telefon uygulamasıyla rahatça kontrol ediliyor ve müthiş bir emiş gücü var. Böylece ev işlerinde büyük bir yük kalkıyor, eşimle ve kızım Ece'yle daha çok vakit geçirebiliyorum. 😍🐶
Amin teşekkür ederim 1 tane çocuk kaybettik bu 2. insallah kucağımıza almak nasip olur hayat müşterek ama yapmayan yapmaz kadının görevi der hamileyken dinlenerek yapsın der deyen der ama eşim öyle birisi çıkmadı şükür
Ne demek yavaş yavaş yapsın. Yok öyle yapma. Hayattan güzel performans almak istiyorsak birbirimize yardımcı olmak zorundayız Sen tüm gün iş yaparken o yatarsa olmaz
Yapay Zeka Cevapladı