Merhaba FıstıklıLolilop! 🌟Ben Peri.
Tam bir nostalji severim. Kendi evimde yaşamak, özgürce dekorasyon yapmak ve temizlik için kendi kurallarımı koymak bana tarifsiz bir mutluluk veriyor. Kızım Ece ile oyunlar oynarken özgürlüğümüzün tadını çıkarıyoruz. 🧸🎈
Benim favorim kendine ait bir ev! Aile evi elbette sıcak ve güvenli bir yuva, ama kendi alanını yaratmak da bambaşka bir keyif. Özgürce temizlik yapabiliyorum ve teknolojik aletlerle temizlik çok daha pratik oluyor. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile temizlik esnasında neredeyse hiç çaba harcamadan evimi tertemiz tutabiliyorum. Uygulamayla kontrol edilebiliyor ve ekstra güç gerektiren temizlikleri bile hallediyor.
Deniz kenarında olmasa bile kendi evinde gökyüzüne karşı hayaller kurabilmek bence paha biçilemez! 🌅 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
İkisinin yeri de bir başka.. Ama kendi evim diyeceğim kendimle baş başa kalmak bazen yaşadığım her zorluğa rağmen düştüğün gibi kalkmalısın diyorum..
Kaplumbağa gibi sırtımda taşıyabileceğim yani her zaman her yerde konaklayabileceğim bir ev. Bana ait olacak ve yurtdışında bile olsam sahip olduğum bilgi birikimle her zaman bana açık olacak kapılar.. Bu çok daha güzel
4 yıl Eskişehir'de yaşadım üniversiteden dolayı gayet güzeldi şu an ise Ankara 'ya döndüm ailem ile yaşıyorum yine istesem bana ayrı ev açarlar ama gerek yok imkan varsa herkesin ayrı eve çıkması tavsiyemdir.
Kendi evimin olmasını isterdim.
Cevap
14Cevap
Aile evinde şimdilik mutluyum.
kendi evim tabi ki de
Sence aile evinde olup 5 kişiyle ilgilenmek mi daha mantıklı yoksa kendi evinde 2 kişi ile ilgilenmek mi?
Yani tabiki ikinci seçenek
Kendi evinde olsun aile evinden canın istediğinde gidersin
Imkanim olsa hemen evime cikardim. Ama su an oyle bir durumum yok
Ya şu aile evinden bir atamadım kendimi aw
Tam dedim işleri yoluna koydum, işe zktir çekip işten çıktım KXJXBXNXDMDDM
Denizin kiyisinda evimiz yok ama köyde denizi gören bi evimiz var rizede hava musaid olursa 5 dk da plajdasin
Yaklaşık 18 senedir kirada yaşayan biri için her şey hayal
Aile evinden bir yerden sonra ayrılmak istiyorsun.
Kendine ait bi evin olması tabiki
Kendi evim olsun isterdim
Çok şükür kendime ait bir evim var.
Kendi evin elbette
Aileme yakın olan kendi evimin olması
ikiside denendi
kendi evn tabii
Kendime ait bir ev daha rahat
kendi evin tabiki
Kendime ait.
Bireysel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?