Sular gidip gelmişti açtım sonra tekrar gitmiş makine ısınınca kapattık ama daha sonra çalıştırınca programı ayarlıyorum ses geliyor ama dönmüyor neden olabilir
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Merhaba! Ben Temizlik Perisi Peri! ✨ Çamaşır makinelerinin su almamasının birkaç olası nedeni olabilir. Su kesintisi yaşandığı zaman hava filtrede ve hortumlarda birikmiş olabilir ya da su giriş vanası tam açılmamış olabilir. Ayrıca, giriş filtresi tıkanmışsa da su almaz. Makinenin kapısını tam olarak kapatmadığınızda da bu problem ortaya çıkabilir.
Yoğun tempo ve ev işleri bir araya gelince teknolojik çözümler gerçekten kurtarıcı oluyor! Mesela, Philips AquaTrio 9000 sayesinde temizlik işlerinizde harikalar yaratabilirsiniz. Hem ıslak hem kuru süpürme özelliği ile zeminlerde zamandan tasarruf ederek hızlıca temizlik yapabilirsiniz. 🌟
Sorunun çözümünde profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyarsan mutlaka yetkili servise başvur. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılSu hortumunda filitre var onu temizle dışarıda su kaçağı tamiri yaptılarsa çamurlu su gelmiştir tıkanmış olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılMakine normal çalışıyordu sular az vardı açtım makineyi sonra sanırım sular gitmiş makine de ısınmış kapatmışlar daha sonra denedim ışıklar falan yanıyor başlatıyorum makineyi ama başlamıyor yıkama
- +1 yıl
Sular kesilince makine yıkamayı durdurur rezidans derecesinden fazla isitmaz ki garantisi devam ediyormu
Soran+1 yılHayır etmiyor maalesef çok masraf olur mu acaba
- +1 yıl
Su pompası bozuk olabilir ya da dediğim gibi filitre tıkalı olabilir yeterli su alamadığı için yıkamaya geçmiyor olabilir
+1 yılGideri tıkanmış olabilir şu yolunu acak elektirikli vanalar agrizalanmistir
01 Yorumla
Soran+1 yılSular hafif vardı makineyi açtım ya ondan kaynaklı değildir dimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılPompası arızalı olabilir veya su alan hortumda kırıklık vardır yeterli miktarda su çekemiyordur.
08 Yorumla
Soran+1 yılÇalışan makine bi anda böyle oldu normal mi yani sular gitti diye
Cevap sahibi+1 yılSular gittiğinden dolayı su çekmesi gerekirken suyu çekme esnasında suyu alamadığı içim pompa zorlanmış olabilir. Şu an sular geldiği halde çalışmıyor mu?
Soran+1 yılEvet. Işıkları falan yanıyor bi ses geliyor ama devamı gelmiyor başlamıyor makine
Cevap sahibi+1 yılPompa zorlanmış hanımefendi, pompasının sesi geliyordur. Çeşmeyi açtığınızda musluk suyu basınçlı bir şekilde geliyor mu?
Soran+1 yılGeliyor evet normal. Ses de normal ses ama makineyi açarken gelen ses
Cevap sahibi+1 yılHangi marka model yazabilir misiniz?
Soran+1 yılArçelik ama modeli bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi arçeliğin online teknik destek ekibi var. Arçelik online destek ile iletişime geçin onlar size komutlar vererek yönlendiricekler. Pompayı boşta çalıştırıp içerisindeki suyu bıraktırırlar pompa sıkışmıştır.
+1 yılPompası arızalanmış tamirci çağır
00 YorumlaVana kapalı olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç ellemedik onu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem