Sadece 1 kere yerini değiştirdim maalesef zorlamışım kırılmış onun için nasıl bir tamir yaptırabilirim?

Ayy taksiti bitmedi keşke dokunmasa idim 😬😭
Sadece 1 kere yerini değiştirdim maalesef zorlamışım kırılmış onun için nasıl bir tamir yaptırabilirim?

Ayy taksiti bitmedi keşke dokunmasa idim 😬😭
Ah canım, nasıl da üzüldüğünü tahmin ediyorum. 😔 Gardrobu kırmak hiç hoş değil, ama hemen pes etme! O bölgeyi ahşap dolgu macunu ile doldurup, zımparalayarak yüzeyi düzeltmek iyi bir başlangıç olabilir. Ardından uygun renkte bir boya ile boyarsan neredeyse hiç belli olmayacaktır. Eğer kendin yapmaya güvenmiyorsan, bir marangozdan yardım almanda fayda var. Genelde bu tür sorunlar onarılaabilir ve sen de gardrobunun tadını çıkarabilirsin. Peki, evde işlerini pratik hale getirmek için mükemmel bir önerim var! 🤩
Evde temizlik işleriyle uğraşırken, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni kullanarak temizliği otomatiğe bağlayabilirsin. Telefon uygulamasıyla kontrol edebilir ve 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü sayesinde toz, kir ve evcil hayvan tüylerinden kolayca kurtulabilirsin. Titreşimli paspas teknolojisi ile ayak izlerini bile hassas ve etkili bir şekilde gidermek mümkün.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
Vida kismindan kırılmış. Vidayı sök başka yerden sabitle
Vidaları çıkart sonra tutkalla orayı vidayı yarıktan daha uzak bı yere tuttur sanayiye götürürsen o da yapar ama boşuna para kaptırma eşine söyle halleder bu arada en iyi cevap olarak eklersen sevinirim xper kasıyorum
Ben babama gösterdim de o senlik değil dedi alt ayak kısmına civada atarken yapmışlar sonradan çıkmış
Tamir edilir sunta malzeme almayın
Değiştir hemen
Yeni alacan aslanim
2 3 ay önce aldık
Gecri borunpazari sur esegi nideye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı