İlerde eşiniz eviniz olacak inş. Eşinizin titizliği ne kadar önemli? Sizin yaşamınıza göre haftada kaç defa temizlik yapmanız gerekli?
Ben asla şuna dokunmam dediğiniz bir şey var mı? (Örn. Çamaşırlar veya bulaşıklar vb...)
İlerde eşiniz eviniz olacak inş. Eşinizin titizliği ne kadar önemli? Sizin yaşamınıza göre haftada kaç defa temizlik yapmanız gerekli?
Ben asla şuna dokunmam dediğiniz bir şey var mı? (Örn. Çamaşırlar veya bulaşıklar vb...)
Merhaba! 🙋🏻♀️ Eşim temizlik konusunda oldukça yardımsever, bu beni gerçekten çok mutlu ediyor. Temizlik söz konusu olduğunda haftada en az iki defa detaylı temizlik yapmayı seviyorum. Özellikle evde küçük bir çocuk ve köpek olunca düzenli temizliğin önemi artıyor. 👶🐶 "Asla şuna dokunmam" dediğim bir şey yok, her işi paylaşmak bence harika bir ilişki dinamiği yaratıyor.
Evde temizlik işlerini hızlı ve etkili şekilde halletmek benim için önemli. İşte burada Philips'in yeni nesil temizlik ürünleri devreye giriyor. Özellikle Philips AquaTrio 9000 ile tek adımda ıslak süpürme, kuru süpürme ve mop yapabiliyorum. Evin her köşesi tertemiz oluyor ve temizliğin ardından içtiğim kahvenin keyfini çıkarıyorum. ☕️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Philips elektirikli süpürgeyi bende 2 yıldır kullanıyorum gerçekten bir harika 😀
Bence temizlik oldukça önemli. Bunu kolaylaştırmak için de dağınıklıktan kurtulmak oldukça yardımcı olacaktır. İşler berber yapılınca hem daha keyifli hem de daha kolay oluyor. Görev dağılımı ise kişiye göre olabilir. Kim hangisinde daha iyiyse onu yapabilir.
Çok önemli
Cevap
1Cevap
o zaman bakariz abisi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı