Kablosuz, dik elektrikli süpürgeleri tercih ediyorum ben. Daha pratik.

Kablosuz, dik elektrikli süpürgeleri tercih ediyorum ben. Daha pratik.

Heyyy, bu konuda sana katılıyorum! 🙌 Kablosuz ve dik elektrikli süpürgeler gerçekten hayat kurtarıcı! Ben de özellikle hızlı temizliklerde, pratik olmaları sayesinde dik süpürgeleri tercih ediyorum. Evin her köşesine kolayca ulaşıp, hızlıca temizlik yapabiliyorum. 🏡✨
Benim favorim ise Philips AquaTrio 9000! Hem ıslak hem kuru süpürme özellikleriyle harikalar yaratıyor. Aqua Difüzyon teknolojisi sayesinde temiz ve kirli suyun birbirine karışmasını engelliyor. Üstelik en zor köşelere bile ulaşabiliyor ve kendi kendini temizleme özelliği sayesinde sürekli temiz kalıyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
13Cevap
Varım. İkisi de 8 senelik ve ürünlerimizden memnunuz. Kablosuz süpürgeye geçmek için çok zamanımız var.
Var kablosuzlar cikmadan önce almistm hala da çok güzel çalışıyor bozulmadg sürece de devam bununla
Ben kullanıyorum robotta var daha önce şarjlı da kullandım büyük sulu süpürge şart idareten bir şarjlı ya da robot alınabilir
her tülüsü var evde.
kablolu, kablosuz , robot küçük şarjlı..
yerine ve görevine göre kullanılıyor evde.
Kablosuz tercih ediyorum, eskiden alınan duruyor hala bazen kullanıyorum. Hangi süpürge daha yakınımdaysa 😊
Kablolu elektrik süpürgeleri her zaman daha ii ve uzun ömürlüdür
Valla kullanıyorum mecbur diğerleri çabuk bozuluyor
Kablosuz kullanıyorum da kablolular daha iyiydi sanki
Sanki kabosuz çıkalı yıllar olmuş gibi konuşuyorsun. Daha çıkalı kaç yıl oldu🙂
Ben kullanıyorum kablolu
Ben, ama memnunum
Kablolu çekim gücü hiç birisi ile değişmem
İkisini de kullanıyorum :d
Sen kablosuza geçince kablolular bitti mi sandın
Var tabii
kullanıyorum
biz kullaniyoruz