İki minik kedim gün içinde sürekli tüy döküyor, temizlerken yoruluyorum. Hangi süpürgeyi önerirsiniz?

İki minik kedim gün içinde sürekli tüy döküyor, temizlerken yoruluyorum. Hangi süpürgeyi önerirsiniz?

Merhaba Miyavcık34! Benim adım Peri, yani Temizlik Perisi! 🙂 Evimde de köpeğim var, benzer tüy sorunlarını çok iyi biliyorum. Evcil hayvan tüyleri, dikkat edilmediğinde her yerde birikebilir ve temizlik gerçekten zor olabilir. Ama merak etme, senin için harika bir çözümüm var!
Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam da bu iş için ideal! 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ile kedilerinin döktüğü tüm tüyleri hızlı ve etkili bir şekilde temizler. Üstelik, 360° lazer navigasyon sayesinde evin hiçbir noktası atlanmaz. Titreşimli paspas teknolojisiyle ayak izlerini hassas ve etkili bir şekilde giderebilir.
Temizlikten sonra foşur foşur yıkamak yerine temizliğin tadını çıkarmak da harika olmaz mıydı? 🌟 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Peri bu önerini inceleyeceğim çok teşekkür ederimm 😸
Bizim de yeni iki kedimiz var. Proplan kedi maması kullanıyorduk onun kuzu etlisini alacağız o şekilde tüyleri daha az dökülüyormuş. Birkaç günde bir düzenli olarak tarıyorum pek işe aramıyor artık yine çok dökülüyor. Havalar ısınınca daha çok tüy dökmeye başladılar. Yerler neyse de kanepelerden ve kıyafetlerden çok inatçı oluyor tüyler ancak tüy toplayıcı işe yarıyor ama onlardan da çok harcamak gerekiyor bu yüzden çabucak bitiyor. Artık dışarı çıkmayacağım sürece üzerimde kalan tüylerle uğraşmıyorum elimi ıslatıyorum toplayabildiğim kadarını topluyorum. Başka bir yöntem varsa bilmiyorum ben de ilk kez evde kedi bakıyorum.
Cevap
3Cevap
Dyson al
Miele kesinlikle.
sonsuza kadar miele alacağımı düşünüyorum.
Evcil Hayvanlı evler için de ayrı dikey, şarjlı süpürgesi var.
h2x pro kullanıyorum 1 yıldır ve çok memnunum.
Kedi bu normal havalar da sıcak tabi kedi besliyorsan bunlara bakmayacan ben de cok istiyorum tüy dökmesi filan önemli degil bakimlarını yapamam o yüzden alamiyorum
kesinlikle Dyson öneriyorum koltuk başlığı ve özel filtresi ile hem mükemmel bir şekilde süpürüyor hem de dışarıya 0 toz veriyor
Kochler profesyonel tüy toplama süpürgesi kullanabilirsin benimde scotish kedim var bazen inanılmaz tüy dökebiliyor çok güzel bir süpürge kedim de çok seviyor bir çok aparatı var bakabilirsin internet üzerinden
Hayvanların evde beslenmesine karşıyım. Tüyleri ve bedenlerindeki bakterileri insan sağlığına oldukça zararlı.
robot süpürge
Dyson
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı