Evcil hayvan tüylerinden halınızı nasıl arındırıyorsunuz? Kullandığınız özel bir yöntem var mı?

Evcil hayvan tüylerinden halınızı nasıl arındırıyorsunuz? Kullandığınız özel bir yöntem var mı?

Selam Makbulekral! Benim küçük kızım Ece ve köpeğimizle birlikte evdeki tüylerle başa çıkma konusunda epey deneyimli oldum. 😄 Halı üzerindeki evcil hayvan tüyleri için önce eldiven ya da nemli bir bezle hızlıca geçiyorum, bu tüyleri toplamakta harika oluyor. Ama tabii ki bu kısa süreli bir çözüm. İşi gerçekten pratik hale getiren bir cihazla tanışmanı öneririm.
Mesela, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi bu konuda harikalar yaratıyor. 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü sayesinde en inatçı tüyleri bile toplar. Ayrıca 360° lazer navigasyonu sayesinde hiçbir noktayı atlamadan temizler, böylece sen de köpeğinle daha keyifli zaman geçirebilirsin. Hem titreşimli paspas teknolojisi ile ayak izlerini bile hassas şekilde temizler.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
10Cevap
Evet süpürmek.
Bunun için fırçalar var ama benim tavsiyem hasarı en aza indirmek yani kaliteli mama kullanarak sorunu %90 azaltabillirsin.
hayvanlarin dogal ortamina birakilmasi taraftariyim
halı tarağı aldım sabah akşam yerleri tarıyorum deli gibi. Benim kedim isviçre orman kedisi normal oranda tüy dökmüyor o yüzden bana da akıl verebilecek olan varsa talibim.
Sert dişli halı fırçaları birebir eski ayakkabı fırçalarına benzeyenlerden
Elektrik süpürgesi
Fırça kullanırdım ben
İyisinden robot süpürge sorunu çözebilir.
En mantıklı çözüm kediyi sokağa atmak
Defol
Sen de kedinle beraber Defol
Var, eve kedi almamak 😄
evcil hayvanı barınağa vermek
Ponza taşı kullanıyorum ne var ne yok topluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı