Ev & Yaşam Hangi özellikleri bir elektrikli süpürgeyi gözü kapalı almanı sağlar? (Sayfa 4) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3217 Hangi özellikleri bir elektrikli süpürgeyi gözü kapalı almanı sağlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
Ozguvensizniri566 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Çok hafif ve kullanımının rahat olması ayrıca sessiz olması iyi çekmesi 0 0 Yorumla
HMT123456 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Eğer şarjlıysa şarj eğer kablo ileyse performans. 0 0 Yorumla
Zodiac35Tr Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Zaten evimde Philips elektrik süpürgesi kullanıyorum. Çekim gücü mükemmel 0 0 Yorumla
sssametkisla Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Şarjlı olması şarjının çabuk bitmemesi pislikleri silip süpürmesi 0 0 Yorumla
Benibul1234_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle ilk tercihim sessiz olması 👌🏻 Philips Bi şahane 0 0 Yorumla
Dream_castle Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Tozları ve dökülen şeyi emme gücüne bakarak alırım 0 0 Yorumla
nisabaydaar Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl hayatimdaki tozlarida supururse gozum kapali alirim 0 0 Yorumla
Diiyosunn Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Philips maraton kullanıyorum çok memnunım kesinlikle herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
queenofksss Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Artık süpürge almak bile çok zor oldu bu başlık iyi olmuş 0 0 Yorumla
AlparslanXALP Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Esnek olmasi önemli bir kriter ev denilen şey analig bir dünya 0 0 Yorumla
BυȥAԃαɱ Takip Et Xper 6 Yaş: 79 +1 yıl Philips Ev Ürünleri ise gözünüz kapalı zaten alırsınız. 0 0 Yorumla
ZilLi_MeLis Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Philips'in bu marka süpürgesini kullanıyorum ve çok memnunum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
AşağıİnenPiston Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Fazla enerji sarf etmeden mükemmel temizlik :D erkeğiz neticede :) 0 0 Yorumla
aleynanıngünlüğü Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Kablosu uzun olsun çekim gücü iyi olsun haznesi büyül olsun 0 0 Yorumla
gokhanbaran Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Kesinlikle sessiz olması anam hergün temizlik yapıyor yeminle kafa dayanmıyor ya 0 0 Yorumla
Melisaöztürk2450 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Philips aqua bence bu süpürge senin gözün kapalı olmasını sağlar 0 0 Yorumla
Rock_Lee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Philips hem süpürge hem paspas özellikli olan çok iyi 0 0 Yorumla
Serdal82 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Şarjlı, güçlü, sıvı çekebilmesi ve pil ömrünün uzun olması 0 0 Yorumla
deren1415 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Özellikle emiş gücü ayarı, hafifliği benim için olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
irangüzeli Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Çok iyi çekmesi, sessiz olması ve hafif olmaso gerekiyor 0 0 Yorumla
arasdemir426 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl emiş gücü ayarı çok önemli motor gücü toz haznesi kapasitesi ve modüler olması 0 0 Yorumla
lola_13 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Işığı ile tozları göstermesi. Öncesi ve sonrasını görmek insanın daha çok kullanasını getiriyor. 0 0 Yorumla
RoyaL_Queen Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Bu model süpürgeyi kullanıyorum ve philips'den çok memnunum paylaşımınız için teşekkürler 0 0 Yorumla
Blackbird35 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl ürünleri her zaman kaliteli ve her zaman harika. 0 0 Yorumla
wtah3erk Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Güçlü sağlam temizlemesi ve kullanışı kolay olan bir süpürge 0 0 Yorumla
hamza4411 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hiçbiri bakmak lazım iyi mi kötümü diye özelliklerine 0 0 Yorumla
Yusuf545412 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl hafif olması , ortalama boyut her yere girmesi ses çok çıkarmaması ve güçlü olması tabiki 0 0 Yorumla
Hesoyam38 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle mükemmel bir ürün bizim evde var hafif ve kullanışlı 0 0 Yorumla
1pinksky1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çok merak ettiğim bir ürün en kısa zamanda sipariş vereceğim 0 0 Yorumla
Dorxh Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl çekim çekim çekiiim aynı yerden tek seferde gectiginizi dusunun 0 0 Yorumla
_Ebr4r_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Hızlı ve güçlü çeksin yeter he bide çok pahalı olmasin 0 2 Yorumla Mucahid_30 +1 yıl Uykun yokmu Yorumla Mucahid_30 1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla
HhhhhhhjHhhhhhhjki Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Rengi ve hani bilmiyorum içime dönmesi lazım 0 0 Yorumla
Vampıregırl404x Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl O kediii sadece ilgimi çeken bu süpürgeyi bile farketmedim 😭 0 0 Yorumla
faryaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Sessiz olsun ne olursa olsun birde çekme gücü iyi olsun yeter 0 0 Yorumla
Elif_Gökçe Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Evet Philips kullanıyorum, özelliklerini görünce direkt aldım 0 0 Yorumla
Gentileman1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Güzel bilgiler için teşekkürler, bu özelliklere sahip ürünü alırım 0 0 Yorumla
birazzserts Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Sessiz olmalı ve çekim gücü yüksek olmalı aynı zamanda her insan için uygun fiyatlı opmali 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Philips harika bir süpürge hayatında görüp görebildiğim en mükemmel en en iyi süpürge Herkese tavsiye ederim 😁 0 0 Yorumla
beybisiiimsiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 75% 1 yıl Kesinlikle sessiz olması ve alerjik toz yaymamasi 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Pratik ve kolay kullanılır olması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl temzlik çok önemli ekeltrikl sürüpge hiç farketmez en güzel süpüreni olsudna 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
302Cevap
Çok hafif ve kullanımının rahat olması ayrıca sessiz olması iyi çekmesi
Eğer şarjlıysa şarj eğer kablo ileyse performans.
Kedi tüyünü koşulsuz temizlesin her yerden.
Zaten evimde Philips elektrik süpürgesi kullanıyorum. Çekim gücü mükemmel
Şarjlı olması şarjının çabuk bitmemesi pislikleri silip süpürmesi
Kesinlikle ilk tercihim sessiz olması 👌🏻 Philips Bi şahane
Tozları ve dökülen şeyi emme gücüne bakarak alırım
hayatimdaki tozlarida supururse gozum kapali alirim
Philips maraton kullanıyorum çok memnunım kesinlikle herkese tavsiye ederim
Artık süpürge almak bile çok zor oldu bu başlık iyi olmuş
Esnek olmasi önemli bir kriter ev denilen şey analig bir dünya
Philips Ev Ürünleri ise gözünüz kapalı zaten alırsınız.
Philips'in bu marka süpürgesini kullanıyorum ve çok memnunum paylaşım için teşekkürler
Fazla enerji sarf etmeden mükemmel temizlik :D erkeğiz neticede :)
Kablosu uzun olsun çekim gücü iyi olsun haznesi büyül olsun
Kesinlikle sessiz olması anam hergün temizlik yapıyor yeminle kafa dayanmıyor ya
Philips aqua bence bu süpürge senin gözün kapalı olmasını sağlar
Philips hem süpürge hem paspas özellikli olan çok iyi
Şarjlı, güçlü, sıvı çekebilmesi ve pil ömrünün uzun olması
Özellikle emiş gücü ayarı, hafifliği benim için olmazsa olmaz
Annemin rahat kullanabilcegi bisi olsum yeter
Youtube da izleyeyim ona göre fikrim oluşur
Çok iyi çekmesi, sessiz olması ve hafif olmaso gerekiyor
emiş gücü ayarı çok önemli motor gücü toz haznesi kapasitesi ve modüler olması
Işığı ile tozları göstermesi. Öncesi ve sonrasını görmek insanın daha çok kullanasını getiriyor.
Bu model süpürgeyi kullanıyorum ve philips'den çok memnunum paylaşımınız için teşekkürler
ürünleri her zaman kaliteli ve her zaman harika.
Hiçbiri bakmak lazım iyi mi kötümü diye özelliklerine
hafif olması , ortalama boyut her yere girmesi ses çok çıkarmaması ve güçlü olması tabiki
Kesinlikle mükemmel bir ürün bizim evde var hafif ve kullanışlı
Çok merak ettiğim bir ürün en kısa zamanda sipariş vereceğim
çekim çekim çekiiim aynı yerden tek seferde gectiginizi dusunun
İlerde esim neyi isterse onu alirim anlamamki ben
Hızlı ve güçlü çeksin yeter he bide çok pahalı olmasin
Uykun yokmu
Ne yapiyorsun
Rengi ve hani bilmiyorum içime dönmesi lazım
O kediii sadece ilgimi çeken bu süpürgeyi bile farketmedim 😭
Sessiz olsun ne olursa olsun birde çekme gücü iyi olsun yeter
Evet Philips kullanıyorum, özelliklerini görünce direkt aldım
Güzel bilgiler için teşekkürler, bu özelliklere sahip ürünü alırım
Sessiz olmalı ve çekim gücü yüksek olmalı aynı zamanda her insan için uygun fiyatlı opmali
Philips harika bir süpürge hayatında görüp görebildiğim en mükemmel en en iyi süpürge Herkese tavsiye ederim 😁
Çok iyi marka philips marka
Arabayı iyi temizlemeli bence
Kesinlikle sessiz olması ve alerjik toz yaymamasi
uzun ömürlü olması, fonksiyonelliği
iyi , güzel süpürmesi tertemiz yapması
kablosuz olsun bilindik olsuj
Emiş gücü önemli benim için
Pratik ve kolay kullanılır olması
Git deyince giden. Gel deyince gelen
temzlik çok önemli ekeltrikl sürüpge hiç farketmez en güzel süpüreni olsudna
Çekim gücü olmazsa olmaz bence
Baya iyiye benziyor denenir