Ev & Yaşam Hangi özellikleri bir elektrikli süpürgeyi gözü kapalı almanı sağlar? (Sayfa 5) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3217 Hangi özellikleri bir elektrikli süpürgeyi gözü kapalı almanı sağlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
yorumcu008 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% 1 yıl Lazeri olması bence gayet güzel olur hocam 0 0 Yorumla
doanzd Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Çekiş gücünün max olması ve dayanıklı olması 0 0 Yorumla
denizmanzarasiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Dikey Süpürge olması fazla yer kaplamaması 0 0 Yorumla
Bay_İbne Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Kaliteli ve kullanışlı olması önemli bir detay. 0 0 Yorumla
mᎪhᏢᎬᏒᎥ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl İyi çekim gücü torbasiz ve sessiz olmasi yeterli 0 0 Yorumla
_o_X_o_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sessiz ve performanslı çalışıp, güçlü olan sağlar. 0 0 Yorumla
ölesimgeldi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl boyutu ve sesi, nedense süpürge sesini seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Görünmeyen tozları bile olması ve kullanımı kolay olması benim için önemli 0 0 Yorumla
sabırlıolmakgerekli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Çekim gücü kuvvetli ise alırım 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sessiz oluşu Motor gücü Antialerjik oluşu 0 0 Yorumla
Blackchcl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Güçlü bir çekiş kuvveti benim için yeterli olur 0 0 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sessiz güzel çekimi olursa neden olmasın alırım 0 0 Yorumla
Hassasdokunus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Toz torbasının kolay temizlenenilir olması 0 0 Yorumla
yenibaslangiclar123 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Çekiş gücü çok iyi olması lazım 0 0 Yorumla
melisanınsoruları Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl iyi temizlemesi ve guzel olmasi 0 0 Yorumla
pusatyigit588 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Sessiz, ışıklı, güçlğ motor, mor ışınlı, sulu 0 0 Yorumla
cookiieee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Süpürgeyi alsam yanında kedi de geliyor mu? 0 0 Yorumla
Nemesis3435 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Markası sessizliği torbasız olması çekiş gücü 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Canavar gibi olsun benim olsun 0 0 Yorumla
YolArkadaşın Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 89% +1 yıl Philips her ürünü ile kaliteli bir marka 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Philips markası gayet iyi 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bizim makinanın markası idare eder 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Vakum pihilips maraton kullanıyorum çok memnunum 0 0 Yorumla
Bahayreiss Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Kedi partisi görünce dayanamıyorum imdat 0 0 Yorumla
Eski_Asb Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl tabiki ucuz ve çekim gücü kuvvetli olan :) 0 0 Yorumla
modestmannn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Vakumu iyi olmalı hemde çok iyi olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
302Cevap
Lazeri olması bence gayet güzel olur hocam
Philips candır kesinlikle
Çekiş gücünün max olması ve dayanıklı olması
Philips olması yeter :)))
Dikey Süpürge olması fazla yer kaplamaması
Her özelliği birbirinden harika
çekim gücü uzunluğu konforlu oluşu
Ucuz ve emiş gücü yüksek olan
Esnek essiz ve güçlü olması
Philips kullanıyorum ve çok memnunum
Kaliteli ve kullanışlı olması önemli bir detay.
İyi çeksin ve çok ses yapmasın yeterli
İşimi görsün yeter be bacım
İyi çekim gücü torbasiz ve sessiz olmasi yeterli
Şarjlı olması çok pratik kesinlikle almak istiyorum
Ucuz ve kullanışlı olması 😅😅
Alman malı olması yeterli
Çekim gücü ve enerji tasarrufu
Baya plus plus şekilde Çekici olması😅
Sessiz ve performanslı çalışıp, güçlü olan sağlar.
Çekiş güç fazla olsun yeter
boyutu ve sesi, nedense süpürge sesini seviyorum
Görünmeyen tozları bile olması ve kullanımı kolay olması benim için önemli
sadece iyi süpürsün bana yeter
Çekim gücü kuvvetli ise alırım
Vakum gücü olsun yeter...
Sessiz oluşu
Motor gücü
Antialerjik oluşu
Kullanışlı olması
#Hükümdar
Favorim her zaman Philips 😊
Güçlü bir çekiş kuvveti benim için yeterli olur
Sessiz olması önemli bence
Sessiz çalışıyorsa net alirim haaa bi de önce ev lazim
Sessiz güzel çekimi olursa neden olmasın alırım
Kolay kullanım ve iyi emiş gücü.
Toz torbasının kolay temizlenenilir olması
Yeterki kaliteli olsun işimi görsün
Çekiş gücü çok iyi olması lazım
Sessiz olan ve şarjı uzun süre giden
iyi temizlemesi ve guzel olmasi
Guzum kapalıyken bile toz aliyorsa
Sessiz, ışıklı, güçlğ motor, mor ışınlı, sulu
Süpürgeyi alsam yanında kedi de geliyor mu?
Markası sessizliği torbasız olması çekiş gücü
Canavar gibi olsun benim olsun
Hafif olması en önemlisi bence
Philips her ürünü ile kaliteli bir marka
Philips markası gayet iyi
Çekim gücü ve toz yapmaması
ergonomik ve servis ağı geniş olmalı
Bizim makinanın markası idare eder
Süpürge olsun işte süpürsün yeter
Çekim gücünün fazlalığı haznesi
Her evde bulunması gereken bir ev aleti
Vakum pihilips maraton kullanıyorum çok memnunum
Kedi partisi görünce dayanamıyorum imdat
Çok güzele benziyor denemek lazım
Philips'in ürünleri çok iyi
tabiki ucuz ve çekim gücü kuvvetli olan :)
Vakumu iyi olmalı hemde çok iyi olmalı
Islak alana da kullanılmalı ve iyi çekmeli gücü önemli tabi