Ev & Yaşam Hangi özellikleri bir elektrikli süpürgeyi gözü kapalı almanı sağlar? (Sayfa 3) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3217 Hangi özellikleri bir elektrikli süpürgeyi gözü kapalı almanı sağlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
eylulllllvvvvv Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl kesinlikle sessiz olmasi sıfır ses kablosuz ve calistirinca arkasindan bi koku gelir ya onun olmamasi lazim 0 0 Yorumla
Kadinsi_giyinencd Takip Et Xper 2 Yaş: 40 1 yıl Tek süpürgeyle sıvıları çek, sil, süpür! Artık evler daha temiz, ev temizliği ise çok kolay daga guzel 0 0 Yorumla
LazerciAzize Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl çekim gücü , sessiz çalışması bu ikisi bile alınmak için yeterli , bu kadar güçlü çekimi bu kadar sessiz şekilde halledebilmesine şaşırıyorum 0 0 Yorumla
iyilikiyidir01 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 yıl Sessiz çalışması yeterli yani biri sen uyurken bile rahatsız etmeden etrafı temizlemesi gibi birsey var mı insanları mutlu eden 0 0 Yorumla
Kapti Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Hem yer için (dikey) hem de üst kısımlar için küçük spurge darbelere dayanıklı ekonomik bir süpürge işimi görür 0 0 Yorumla
AKAKAAN Takip Et Xper 1 Yaş: 45 1 yıl Hortumunun sağlam olması (en çok sıkıntı çıkaran parçadır)toz torbasız olması en temel konular 0 0 Yorumla
Tatlı_EsinTi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bu süpürgeyi satın aldık ve çok memnunuz philip zaten 1 numara annem gerçekten çok memnun philips'in ürünlerinden 0 0 Yorumla
Güzel__Düşler Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Philips'in bu model süpürgesinin kullanıyorum paylaşım için teşekkürler gerçekten kaliteli bir süpürge Philips her konuda bir numara zaten 0 0 Yorumla
Meraklı_Lara Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Philips gerçekten 1 numara kullanmaktan memnunum Bu ürünü kullanıyorum zaten hepinize tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Özgesoydam Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Süpürge alırken hafifliğine ve tamamını çekip çekmemesine bakarım çok ağır süpürgelerin kullanımıda zor oluyor maalesef 0 0 Yorumla
_Stellaa_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Süpürge alırken mutlaka emiş gücü tercih edilmeli alerjisi olan insanlar için de söylüyorum çok ses çıkarmamali 0 0 Yorumla
_grimsi_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sessiz, vakum gücü yüksek, kesinlikle ağır olmayacak beni yormayacak hafif bir kendikendine süpüren akıllı ev süpürgesi 0 0 Yorumla
problemlimisin Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Pratik görünüyor, birden fazla işi aynı anda yapması da cabası. Teknolojinin böyle uygulanmasını seviyorum. 0 0 Yorumla
Hayalci-Kız Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Philips markasını tercih ettiğim için mutluyum hepinize tavsiye ederim güzel paylaşımınız için ayrıca teşekkür ederim Philips zaten bir numara 0 0 Yorumla
hilossum Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Sessiz çalışması önemli, bir de hem toz alıp bir de yıkamasi gerekiyor. Tabi temizliğinin de kolay yapılması gerek. 0 0 Yorumla
Jw1111 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Toz bir evde hiç bir zaman bitmez ondan dolayı işte çok kuvvetli falan gereksiz sadcee sessiz olması lazım bence 0 0 Yorumla
Hacer_İnce Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl Ben hep ucuzuna bakıyorum tabii fiyatına rağmen güzel bir şey olacak 1 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Hem kaliteli ve güzel hemde ucuz çok zor bu zamanda Yorumla
Rüveyda_Shine Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bu süpürgeyi kullanmadım ama genel olarak söyleyecek olursam Philips bir numara 0 0 Yorumla
melankoliik_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Tozu çok iyi çekio olması ve kısa sürede tıkanması 0 0 Yorumla
İsims1zxxx Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Bana göre iyi çekmesi lazım tozlar ve izsanı yormaması lazım 0 0 Yorumla
bbbbkkkbbbb Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Yerde hiç bi sey birakmasin sesi yuksek olmasin bide kaliteli olsunn 0 0 Yorumla
Nazlı__Rüya Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Bu ürünün Philips markası bizde de var ve kullanmaktan memnunuz hepinize tavsiye ederim 0 0 Yorumla
33ugly Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl Kaliteli olması ve emiş gücü iyi olan bir süpürge makinesini gözü kapalı alırım 0 0 Yorumla
herhangibirisi10 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl İyi çekim gücü tabiki bir de hafif olması çok önemli 0 0 Yorumla
zehirlidil Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl çok iyi çekim gücüne sahip olması ve hızlı olması 0 0 Yorumla
Menesa6781 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl 1-paramın olması2-sessiz olması3-iyi temizlemesi1. en önemlisi 0 0 Yorumla
Tunatanık01 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Ergonomik olmalı. Kablosuz olmalı ve güçlü olmalı 0 0 Yorumla
Alisungr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl elektirikli Süpürgelerde sulu olanlar daha çok tercih edilmeli 0 0 Yorumla
GozlerınEladırYar Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Yüksek çekim kuvveti beni çeken özelliği olur 0 0 Yorumla
Fetişist_55 Takip Et Xper 3 Yaş: 48 1 yıl Çekim gücü yüksek olması en önemli özellik çünkü amaç iyi temizlemesidir. 0 0 Yorumla
Sema7813 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Kanka elektrik süpürgesi alıyorsan güzelliğine değil verimine bakarsın o kadar. 0 0 Yorumla
eceece09 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Evcil hayvanlarımın tüyleri için kullanabileceksem, hiç düşünmem 0 0 Yorumla
birhatun___ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Sesinin az olması, çekme gücünün çok olması ve kablosuz olması. Bıktım kabloya göre hareket etmekten 0 0 Yorumla
_Rüveyda__ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bu marka süpürgeyi kullanıyoruz özellikle bu model kullanmaktan çok memnunum 0 0 Yorumla
Hilticaann Takip Et Xper 4 Yaş: 40 1 yıl Hız sabitleyicisi olan bide geri park sensörü olacak az yaksın çok kaçsın benim favorim 😁 0 0 Yorumla
Hayatyyw Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl İyi süpürmesi temiz olması kırılmaması uzun süreli olmalı 0 0 Yorumla
mariapuder6 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Pratik olması her şeyi eforsuz ve hızlı yapmasi sarjliysa sarjin iyi gitmesi 0 0 Yorumla
Season_of_love Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Elektrikli süpürgeler her zaman için iyi bir yardımcı 0 0 Yorumla
Fionavanilin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Emiş gücü fiyati filtreleri sağlamlığı hantal bişey olmaması uzun kablo 😀 0 0 Yorumla
Alpisilin Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl Az alan kaplaması, hafif olması, devamlı temizlik gerektirmemesi …. 0 0 Yorumla
єcєmlσrє Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Elektrikli süpürgenin çekim gücü önemli yavrum 0 1 Yorumla Brutual59 1 yıl Senin bendeki çekim gücün Philipsten daha yüksek 😘 Yorumla
bilgetattoopiercing Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl Teknik destek ve servis ağı.. Hangi firma olursa olsun önem verdiğim konu budur... 0 0 Yorumla
yyaakkaazzaa Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl Yerler temizlenince temizlenmiştir diye ses gelirse tamamdır alırım 0 0 Yorumla
Muhammed981 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl İyi temizlemesi yeterli aslında elektrik süpürgesinden başka ne beklentiniz olabilirki 0 0 Yorumla
mrqwxx Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Cekim gucu benim icin onemli bi ozellik zaten onun icin satin aliyorum 0 0 Yorumla
LeylaÇetin33 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 yıl Kesinlikle sesi onemli. Eski supurgem yuzunden alt komsumla kavga etmistik. 0 0 Yorumla
guldenzaman Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Hayatımda gördüğüm en güzel süpürge Philips o kadar başarılı bir marka ki Teşekkürler Philips 🙏🏼😊 0 0 Yorumla
Güçlü__Peri Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bu süpürgenin bu marka modeli bizde de var kullanmaktan memnunuz paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Deeptranzquad Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl Kendi kendini temizleyen patentli teknoloji olması 0 0 Yorumla
αƚҽşρҽɾιʂι Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Ben genelde sessiz çalışan süpürgeleri seviyorum çekim gücü iyi olan tercihlerim bu yönde 0 0 Yorumla
onlyfans_kazandirir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl şu an internetten fiyatlarina bakmaya basladim. 0 0 Yorumla
Hypertext34 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Hiç anlamam bu konu hakkında en yakınım olan karşı cinslerimden fikir alırım sanırım 0 0 Yorumla
Sseehhvveenn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Marka ismi hafızama kazınmışsa bir sıfır öndedir 0 0 Yorumla
SecretRelationship Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Tabiki de performans ve enerji tüketimini ön planda tutarim 0 0 Yorumla
Yılmazz2z Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Saglamlik güç filtre temizliginin rahatligi birde toz kutusunun kolay acilip takilmasi 0 0 Yorumla
sevgisizbüyüdüm41 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl hafif olması ve topladığı pisliklerin ayırımını hesaplayıp bana belirtmesi en geçerli sebeptir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
302Cevap
kesinlikle sessiz olmasi sıfır ses kablosuz ve calistirinca arkasindan bi koku gelir ya onun olmamasi lazim
Tek süpürgeyle sıvıları çek, sil, süpür! Artık evler daha temiz, ev temizliği ise çok kolay daga guzel
çekim gücü , sessiz çalışması bu ikisi bile alınmak için yeterli , bu kadar güçlü çekimi bu kadar sessiz şekilde halledebilmesine şaşırıyorum
Sessiz çalışması yeterli yani biri sen uyurken bile rahatsız etmeden etrafı temizlemesi gibi birsey var mı insanları mutlu eden
Hem yer için (dikey) hem de üst kısımlar için küçük spurge darbelere dayanıklı ekonomik bir süpürge işimi görür
Hortumunun sağlam olması (en çok sıkıntı çıkaran parçadır)
toz torbasız olması en temel konular
Bu süpürgeyi satın aldık ve çok memnunuz philip zaten 1 numara annem gerçekten çok memnun philips'in ürünlerinden
Philips'in bu model süpürgesinin kullanıyorum paylaşım için teşekkürler gerçekten kaliteli bir süpürge Philips her konuda bir numara zaten
Philips gerçekten 1 numara kullanmaktan memnunum Bu ürünü kullanıyorum zaten hepinize tavsiye ederim
Süpürge alırken hafifliğine ve tamamını çekip çekmemesine bakarım çok ağır süpürgelerin kullanımıda zor oluyor maalesef
Süpürge alırken mutlaka emiş gücü tercih edilmeli alerjisi olan insanlar için de söylüyorum çok ses çıkarmamali
Sessiz, vakum gücü yüksek, kesinlikle ağır olmayacak beni yormayacak hafif bir kendikendine süpüren akıllı ev süpürgesi
Pratik görünüyor, birden fazla işi aynı anda yapması da cabası. Teknolojinin böyle uygulanmasını seviyorum.
Philips markasını tercih ettiğim için mutluyum hepinize tavsiye ederim güzel paylaşımınız için ayrıca teşekkür ederim Philips zaten bir numara
Sessiz çalışması önemli, bir de hem toz alıp bir de yıkamasi gerekiyor. Tabi temizliğinin de kolay yapılması gerek.
Toz bir evde hiç bir zaman bitmez ondan dolayı işte çok kuvvetli falan gereksiz sadcee sessiz olması lazım bence
Ben hep ucuzuna bakıyorum tabii fiyatına rağmen güzel bir şey olacak
Hem kaliteli ve güzel hemde ucuz çok zor bu zamanda
kıvark olması ve her köşeyi temizleyebilmesi
Bu süpürgeyi kullanmadım ama genel olarak söyleyecek olursam Philips bir numara
Tozu çok iyi çekio olması ve kısa sürede tıkanması
Bana göre iyi çekmesi lazım tozlar ve izsanı yormaması lazım
Yerde hiç bi sey birakmasin sesi yuksek olmasin bide kaliteli olsunn
Bu ürünün Philips markası bizde de var ve kullanmaktan memnunuz hepinize tavsiye ederim
Kaliteli olması ve emiş gücü iyi olan bir süpürge makinesini gözü kapalı alırım
İyi çekim gücü tabiki bir de hafif olması çok önemli
çok iyi çekim gücüne sahip olması ve hızlı olması
1-paramın olması
2-sessiz olması
3-iyi temizlemesi
1. en önemlisi
Ergonomik olmalı. Kablosuz olmalı ve güçlü olmalı
elektirikli Süpürgelerde sulu olanlar daha çok tercih edilmeli
Yüksek çekim kuvveti beni çeken özelliği olur
Çekim gücü yüksek olması en önemli özellik çünkü amaç iyi temizlemesidir.
Kanka elektrik süpürgesi alıyorsan güzelliğine değil verimine bakarsın o kadar.
Evcil hayvanlarımın tüyleri için kullanabileceksem, hiç düşünmem
Sesinin az olması, çekme gücünün çok olması ve kablosuz olması. Bıktım kabloya göre hareket etmekten
Bu marka süpürgeyi kullanıyoruz özellikle bu model kullanmaktan çok memnunum
Hız sabitleyicisi olan bide geri park sensörü olacak az yaksın çok kaçsın benim favorim 😁
İyi süpürmesi temiz olması kırılmaması uzun süreli olmalı
Pratik olması her şeyi eforsuz ve hızlı yapmasi sarjliysa sarjin iyi gitmesi
Elektrikli süpürgeler her zaman için iyi bir yardımcı
Emiş gücü fiyati filtreleri sağlamlığı hantal bişey olmaması uzun kablo 😀
Az alan kaplaması, hafif olması, devamlı temizlik gerektirmemesi ….
Elektrikli süpürgenin çekim gücü önemli yavrum
Senin bendeki çekim gücün Philipsten daha yüksek 😘
Philips efsanedir ve her evde olması gerekir.
Kullandığım bir marka çok iyi teşekkürler
Teknik destek ve servis ağı.. Hangi firma olursa olsun önem verdiğim konu budur...
Yerler temizlenince temizlenmiştir diye ses gelirse tamamdır alırım
güzel cihaza benziyor tam ihtiyacım olan andı
İyi temizlemesi yeterli aslında elektrik süpürgesinden başka ne beklentiniz olabilirki
Cekim gucu benim icin onemli bi ozellik zaten onun icin satin aliyorum
Kesinlikle sesi onemli. Eski supurgem yuzunden alt komsumla kavga etmistik.
Hayatımda gördüğüm en güzel süpürge Philips o kadar başarılı bir marka ki Teşekkürler Philips 🙏🏼😊
Bu süpürgenin bu marka modeli bizde de var kullanmaktan memnunuz paylaşım için teşekkürler
Kendi kendini temizleyen patentli teknoloji olması
Ben genelde sessiz çalışan süpürgeleri seviyorum çekim gücü iyi olan tercihlerim bu yönde
şu an internetten fiyatlarina bakmaya basladim.
Hiç anlamam bu konu hakkında en yakınım olan karşı cinslerimden fikir alırım sanırım
Marka ismi hafızama kazınmışsa bir sıfır öndedir
Tabiki de performans ve enerji tüketimini ön planda tutarim
Saglamlik güç filtre temizliginin rahatligi birde toz kutusunun kolay acilip takilmasi
hafif olması ve topladığı pisliklerin ayırımını hesaplayıp bana belirtmesi en geçerli sebeptir