Bir kere philips olması sonra çekiş vakım gücü. Halıyı emcüklemesi çok önemli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
süpürgenin sessiz olması ve tek çekimde temizlemesi! en güzel özellikler. philips süpürge de bunların hepsi var kesinlikle alınmalı! tavsiye ederim! yakında bende alacağım...
Tek bir cihazla birçok işi görmesi bence mükemmel bir özellik!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Filtre değişimi gerektirmeyen sıfır işletim maliyeti, yüksek emiş gücü, düşük ses, sağlamlık..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kedi tüylerini çok iyi çeken bir süpürge tartışmasız en iyisidir. Çünkü kedi tüyleri halı ve koltuklara yapıştığından çok zor çıkarlar. Benim kedimin tüyleri de öyle
Süpürgemden o kadarr memnunum ki Philips aqua trio cok pratik, bi kere kablo benim icin en büyük sorundu en basta o acidan cok rahat, cekis gücü, tek govde olmasi benim gözü kapalı almamı sagladı
Bir süpürgeden alınabilecek en önemli randıman süpürgenin çekiş gücüdür insan elektrik süpürgeyi manuel kullanarak ölmez ama kötü çeken süpürge gerçekten bir ölüm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Fiyat performans olmalı gözü kapalı almak için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kediler yine her zaman ki gibi partilerini uzak tutmamışlar borudan 😄
kaldırırken taşırken tutulan yeri sağlam mı zamanla kopabilir mi? buna bakarım çünkü yeni süpürgeye para vermeyeyim diye tutma yeri kopan süpürgeyi kullanıyorum. kopacağını bilsem hayatta almazdım
Tam da annem için süpürge bakarken bunu görmem iyi oldu. Arkadaşlarım da hep bu markayı öneriyor ama henüz bakma fırsatım olmamıştı. Şimdi inceleyebilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
302Cevap
Sessiz olması sessiz çalışması Philips Agua ideal
Sessizliği, emiş gücünün yüksek olması ve hafif olması
Isikli baslik, guvenilir marka, uzun sarj omru
Sesi az olan, ve şarjı uzun giden. Onu kontrol etmesi kolay menuler sunan
Sessiz olması ve yüksek hacimli pislik alması
Kolay temizlenir ve sessiz ve çekiş gücü kuvveti olmalı
Philips Ev Ürünleri almanızı tavsiye ederim.
Hmmm yani tartışılır ama bu makina ne güzelmiş ya harika
Güçlü olması önemli bir etken. Ama sessiz olmasına daha çok özen gösteririm.
Öncelikle iyi vakum çekin gücü olmalı ve töz bırakmayacak şekilde almali
Philips Aqua Trio 9000 Gibi Yenilikçi Teknolojik Markaları Seviyorum
Sessiz çalışan ve erkeklerin işini kolaylastiracak bir makina lazım
İyi çekim gücü tabi halıya yapimicak beni yormicak, sesi az çıksın yeter
Islak yerleri bile temizleyebilen bir süpürge vazgeçilmez olurdu.
Çekim gücü kuvvetli olmalı ve koltukların altına rahat bir şeyle girip çıkmalı
Philips Ev Ürünleri işini her zaman bilir zaten onun adı güven
az yer kaplaması ve hava temizleme özelliği de barındırması
Bir kere philips olması sonra çekiş vakım gücü. Halıyı emcüklemesi çok önemli
süpürgenin sessiz olması ve tek çekimde temizlemesi! en güzel özellikler. philips süpürge de bunların hepsi var kesinlikle alınmalı! tavsiye ederim! yakında bende alacağım...
Sesi az olsa bir de şu köşe ulaşılması zor yerlere eğilmeden girse çok hoş olur
Philips ev ürünü kullanııorum ve çok mutluyum teşekkürler philips
Philips ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim
Emiş gücü iyi olmalı ve uygun fiyatlı olmalı temizlenmesi pratik olmalı.
Tüm tozları çek elektriği fazla çekmen önemli değil.
İsi bittikten sonra gidip kendini temizlesin bide ben mi uğraşıcam
Sessiz oluşu mesela... Çalıştığı belli olmamalı
Philips iyi bir marka elektrik süpürgesinin çekim gücü çok önemli
Philips gerçekten 1 numara güzel paylaşımınız için teşekkürler
Philips candır bende de var şarjli çok menmunum
Sessiz ve kaliteli olmayı iyi ödeme koşulları ile kombinlerse süper olur.
Tek bir cihazla birçok işi görmesi bence mükemmel bir özellik!
Filtre değişimi gerektirmeyen sıfır işletim maliyeti, yüksek emiş gücü, düşük ses, sağlamlık..
Kedi tüylerini çok iyi çeken bir süpürge tartışmasız en iyisidir. Çünkü kedi tüyleri halı ve koltuklara yapıştığından çok zor çıkarlar. Benim kedimin tüyleri de öyle
Süpürgemden o kadarr memnunum ki Philips aqua trio cok pratik, bi kere kablo benim icin en büyük sorundu en basta o acidan cok rahat, cekis gücü, tek govde olmasi benim gözü kapalı almamı sagladı
Çok güzel marka süpürge denilince akla gelen marka.
Bir elektrikli süpürgenin çekiş gücü, hafif olması, dar yerlere bile ulaşabilmesi; benim için önemlidir.
Kendi kendine çalışan bir süpürge misal
#Hükümdar
patili dostlarımız için süper seviyorum bu modeli arkadasımda görmüştüm
Bir süpürgeden alınabilecek en önemli randıman süpürgenin çekiş gücüdür insan elektrik süpürgeyi manuel kullanarak ölmez ama kötü çeken süpürge gerçekten bir ölüm
Fiyat performans olmalı gözü kapalı almak için
Kediler yine her zaman ki gibi partilerini uzak tutmamışlar borudan 😄
kaldırırken taşırken tutulan yeri sağlam mı zamanla kopabilir mi? buna bakarım çünkü yeni süpürgeye para vermeyeyim diye tutma yeri kopan süpürgeyi kullanıyorum. kopacağını bilsem hayatta almazdım
Çekim gücü
Kullanım kolaylığı
İlgili müşteri hizmetleri
Bende Philips kullanıyorum süpürgesi , kahve makinesi, elektrikli düdüklü tenceresi üçü de Philips şimdi mutfak robotu almayı düşünüyorum onu da Philips alırım.
Bende Philips kullanıyorum süpürgesi , kahve makinesi, elektrikli düdüklü tenceresi üçü de Philips şimdi mutfak robotu almayı düşünüyorum onu da Philips alırım.
Niye
Philips yılların markası çok iyi tavsiye ederim
Philipsin bazı süpürgeleri var sessiz ve gerçekten çok kullanışlı🤌🏻
Nerede kullanacağıma bağlıı ama zemin yıkamalı olanlar güzell geliyor
Elektrikli süpürge deyince akla Philips gelir. Çok iyi marka bütün ürünleri kaliteli.
Sessiz olmasi ve iyi cekis yapmadi yeterli benim icin sessiz olursa gecede çalıştırılabilir
Tam da annem için süpürge bakarken bunu görmem iyi oldu. Arkadaşlarım da hep bu markayı öneriyor ama henüz bakma fırsatım olmamıştı. Şimdi inceleyebilirim.
Bataryası uzun gitmeli, hızlı dolmalı fonksiyonel olmalı
emiş gücü yüksek, sesi az çıkan, hafif olması lazım
Filtreleri..
Toza alerjim var, temizlik yaparken işkenceye dönüşüyor yoksa.
Çekim güçü ve temizliği pratik olmalı fiyatı fazla olmamalı. Evet çok şey istiyorum ama benim isteğim bu yönde.
sulu elektrik süpürgeleri oluyor şiddetli öneririm çok güzeller hem koku yapmıyor hem kullanışlı
Şu kendi yürüyerek temizleyenler var ya onlar çok güzel
çok iyi çekiyorsa marka gözetmeden alınmalı bence
Bu süpürgeyi hiç kullanmadım ama philips'in 1 numara olduğunu biliyorum paylaşım için teşekkürler
Ne yalan söyleyeyim bu model süpürgeyi kullanmadım ama genel olarak söyleyecek olursam Philips 1 numara