Güncellemeler
+1 yıl
Max 7k falan olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Hoover hf103x-011 modelini aldim fiyati 6k. Ama ben daha cok marka guvenilirligi ve urunun kullanisli olmasindan dolayi tercih ettim ve supurgeyi 5dk bi denedim gayet tatmin edici polenlere kadar topluyo. Mobilya altlarina da cok rahat ulasip supuruyo o yuzden cok pratik.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Philips olabilir, bende almayı düşünüyorum şu sıra 10 11 bin civarıydı yanlış değilsem
O kadar veresim yok ne yalan soyliyim😬
sanırım yeni taşındığım evde komşum beni soymak istiyor, o önermişti ballandıra ballandıra anlattı 😅 Ucuza bulursan marka falan tavsiye isterim bende, karşılaştırma vs yaparım artık
Hoover dusunuyorum bildigim kadariyla supurge konusunda eski markalardan, guvenilir buldum.
Bazi insanlar biseyi pahali alinca baskalarina da aldirabiliyolar var oyle modeller :)
Hf103x-011 modelini siparis verdim az once. Ev kucuk oldugu icin yeter diye dusunuyorum
Ben Philips ve arnica falan biliyorum sadece pek anlamıyorum ama teşekkür ederim, eski demek tecrübeli demek iyi markadır herhalde. Ve dediğiniz insan modeli cuk oturdu sanırım. Ben bakayım o modele hemen, tek başıma yaşıyorum bana da yeter herhalde, 3+1 daireyim
3+1e yeter mi bilmiyorum 1+1 icin aldim ben. 30dk normal kullanim suresi diyo. Iyi marka bana gore. yine arastirin tabi🙂
anladımmm. 30 dakika bana da yeter herhalde zaten iki odayı kullanmıyorum şimdilik, bi oda bi hol de gidip geliyorum tüm gün. Çok teşekkür ederim 10 binden kurtardınız beni
Rica ederim🙂
Supurge geldi, denedim az once epey kullanisli, mobilya altlari cok rahat supuruluyo bir de led isiklari var tam bi f/p urunu bence 6k'ya aldim. Simdi tam kullanmadim ama 2 dk icinde epey toz topladi
Geri dönüş için teşekkür ederim gerçekten. Sipariş verdim ben 2 gün önce, bazı şeyleri merak ediyordum bildiğim iyi oldu. İyi insanlar iyi ki varlar gerçekten, sağ olun var olun çok çok teşekkür ederim 😇
Gule gule kullanin😊😊
Teşekkür ederim, sizde güle güle kullanın hayırlı olsun 🥳
Bu arada kullanmadan once 24 saat sarj edin diyo :D ben meraktan bi 10dk calistirdim aslinda nerdeyse her yeri supurdum bile. Ona dikkat et bence 😁
10 dakikalık çalıştırmayla her yeri süpürdün mü gerçekten.. Ben iyi ki sizi dinlemişim, ev alma komşu al derler de komşudan kaybettim sanırım 🥲 Dikkat ederim tabii, uyarı için minnettarım ✨
Yatak altini ve mutfak dolap altlarini bile supurdum 😁 cok detayli yapamadim ama
Ohooo çok iyi o zaman. Zaten bi toz alır bi süpürürüm başka kimse yok evde, mükemmel oldu bu iş 👌🏻
Ben fircasini da begendim baya, philipsinki falan cok kalin bi de temizlemesi zor ama bunun her parcasini temizlenebilir yapmislar ve fircasina bisey dolanip takilcak bi durum da yok. Aslinda bosch'un da supurgesi guzel duruyo cok aksesuari var o da 12k civari ama hoover senin isini gorur fazlasiyla
İlk defa kendime süpürge alıcam ben, siz kadar detay bilmiyorum ama öğrendiğim iyi oldu. Zaten 8 9 aya yakın sürede evlenicem, eşim değiştirmek ister ya da istemez bilemiyorum şimdilik ama benim işime yarayacağı kesin. 11k dan kurtardım bu bana fazlasıyla yeter 😅
😅o zaman en detaylisini alirsiniz beraber😊 bu yeterli olur
Yani gönlüm yenisini almaya kalkıp para vermemekten yana ama bilemiyorum 😅 Verdiğiniz bilgiler ve öneriniz için çok teşekkür ederim tekrardan, inanın şu kaos ortamımda çok yardımcı oldunuz 🙂
😊😊rica ederim,🙂
Fakir Bosch Beko Arçelik alma ne alırsan al
Hoover olabilir yorumlari iyi duruyo
Evet güzel o
Çekme gücüne göre seç, markasına modeline değil.
Evet aldigim ise yarasin istiyorum ama iyi markalara bile kotu yorumlar var
degişir markasina göre
Dyson