Ev & Yaşam Hayatına robot süpürge gibi girsem ne yapabilirsin? (Sayfa 5) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2027 Hayatına robot süpürge gibi girsem ne yapabilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
SinapsisArvensis Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Fişini çekerim, gürültücü sesin kesilir 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Fişini çekerim kalırsın mal gibi 😂😂 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Tekmeler ötelerim kenara ayak altında dolaşma 0 0 Yorumla
Spartacussq Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Elinize emeğinize sağlık, çok güzel olmuş.. 0 0 Yorumla
Psikopatbirinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yapma öyle şeyler... İyi olmaz 0 0 Yorumla
The_Empress Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl çöpleirmi toplarsın öyle, hıhııııhhhhhh 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Yavaş bir giriş olur etkilenmem 0 0 Yorumla
ufukca1010 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Philips homerun 7000 kullanıyorum güzel. 0 0 Yorumla
astroceydaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Ayyy yerim seni bayiliyorum bu robot süpürgelere 0 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Saçını süpürge ettin benim için der çok severim 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Ne kadar kullanışlı gerçekten merak ediyorum 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Sen Kimsin ulan derim :) öyle çat kapı 0 0 Yorumla
fatmasadik9 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ay keşke, ama hiç bir şey buyuk ihtimalle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hix bisey yapamam mlsf ne yapayim allahimmm onu da geçtim baska soru uok mu kardes 0 0 Yorumla
DetectivePolice34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 62% +1 yıl Şarj istasyonuna geri dön tuşuna basarım :))) 0 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Üzerine basar, evi gezerim.. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Çok kullanışlı gerçekten, bütün eve lazım 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Philips hayatımızı kolaylaştrıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
352Cevap
Fişini çekerim, gürültücü sesin kesilir
Yerleri temizletirim elbette
Fişini çekerim kalırsın mal gibi 😂😂
Tekmeler ötelerim kenara ayak altında dolaşma
Şaşırırım ne yapabilirim kiiii
Elinize emeğinize sağlık, çok güzel olmuş..
Yapma öyle şeyler... İyi olmaz
Hoş geldin derim sanırım 😂
hiç bişey yapmam eline saglikkkk derim 😂🤪
Ama gerçekten bu işi yapabiliyorsa
Heryerini temizlemeni saglayabilirim
çöpleirmi toplarsın öyle, hıhııııhhhhhh
Severim yerleri iyi temizler
Evi süpürtürüm ne yapacağım.
Evi süpürttürürüm napcam başka shss
Sadece iyi ki gelsin hoş geldin derim
Yavaş bir giriş olur etkilenmem
Bu kadarını bu bünye kaldırmaz derim.
Muhtemelen bir şey kalmaz
Philips homerun 7000 kullanıyorum güzel.
@Philips Ev Ürünleri mutlu olurum )
Kendimi ona bırakırım jsjsjjd
İşte para verilecek nir teknoloji
kesinlikle harika bir icat :)
fişini çekerim hiç bir şey yapamazsın
Ayyy yerim seni bayiliyorum bu robot süpürgelere
Sana bi isim veririm hahahha
Bol bol kullanırım ya da sürerim
Kapı dışarı ederim bu ne hız
çok yetenekli bir icat tebrikler
Saçını süpürge ettin benim için der çok severim
Güzel süpürge makinesiiiiii
Ne kadar kullanışlı gerçekten merak ediyorum
şu köşeleride iyice al derim :)
Cidden bu kadar iyi mi bu
Başarılı görünüyor😅😅devam
Sen Kimsin ulan derim :) öyle çat kapı
dehmüğü bi goyarım uçarsın :D
Philips Ev Ürünleri işini bilir
Bu güzel paylaşım için teşekkürler elinize sağlık
Bilmem. Şaşırırım herhalde
Robot süpürge candır caaaan
Ay keşke, ama hiç bir şey buyuk ihtimalle
Mutlu olurum iş yüküm azalir
En fazla hayatıma alırdımmmm.
Gerçekten müthiş bir alet
Hayatını kaydırırım hsjxj
hix bisey yapamam mlsf ne yapayim allahimmm onu da geçtim baska soru uok mu kardes
Yere çekirdek kabuğu atarım
Şarj istasyonuna geri dön tuşuna basarım :)))
Akrabaları al yeter gerisi bende 😂
Üzerine basar, evi gezerim..
Robot süpürgem olurdun😍😂
Üstüne çıkar mekan mekan gezerim😂
Daha önce nerelerdeydin?🥰
Çok kullanışlı gerçekten, bütün eve lazım
Evdeki kediyi üzerine salarim 🤣🤣
Çok büyük bir konfor. İyi ki almışım
Tadını çıkartırım bu konforun 😃👍
Philips hayatımızı kolaylaştrıyor