Ev & Yaşam Bir elektrikli süpürgede olması gereken en önemli özellik nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Elektrikli süpürge alacağım. En çok hangi özelliğine dikkat etmeliyim? Bir elektrikli süpürgede olması gereken en önemli özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sessiz olması ve çekiş gücünün çok iyi olması gerekir gadası 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Tabiiki emiş gücü, Parçalarının pratik takılıp sökülmesi, kolay temizlenebilirliği gibi bir çok tercih sebebi vardır. 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Bana göre çekim gücü ve çok ses çıkartmaması çünkü ben gece 1.2 de bile süpürge açabiliyorum sessiz olması gerekiyor 0 0 Yorumla
Kristalizm Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Gücü iyi olmalı, yerle temas etti mi, en dibine kadar çekmeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sessiz olması ve çekiş gücünün çok iyi olması gerekir gadası
Tabiiki emiş gücü, Parçalarının pratik takılıp sökülmesi, kolay temizlenebilirliği gibi bir çok tercih sebebi vardır.
Bana göre çekim gücü ve çok ses çıkartmaması çünkü ben gece 1.2 de bile süpürge açabiliyorum sessiz olması gerekiyor
Gücü iyi olmalı, yerle temas etti mi, en dibine kadar çekmeli