Yine bozuldu şu şey. Yenisini almak gerek. Sizce elektrikli süpürge alırken hangi özelliklere bakılmalı?

Yine bozuldu şu şey. Yenisini almak gerek. Sizce elektrikli süpürge alırken hangi özelliklere bakılmalı?
Ben en son aldığım süpürge ile ilgili çalışma yapmıştım sayfamdan görebilirsin ben süpürge alırken sessizliğine ve emiş gücüne önem veriyorum Bir de artık teknolojiler dedi Bu konuda birçok başarılı ürün var antialerjik yani tozu kesinlikle dışarıya kaçırmayan %100 tozu tutan makineler var Onlardan tercih edilmesi daha sağlıklı olur daha sağlıklı oluyor benim tercihim Torbalı süpürgeden yana hala torbasız süpürgelerde kullandım ama birinci tercihim Torbalı sessiz olması ve antialerjik olması torbasız antialerjik ve sessiz çalışan bazı yeni ürünler var Onlar da Tavsiye edilebilir güzel ürünler var ama tabii ürünün kalitesi arttıkça fiyatı da artıyor Bu biraz da ekonomik bir konu
Cevap
5Cevap
Emiş gücü, ergonomi ve düzgün marka olması, fason ürettiren birinden almamalı, beko iyidir bu konuda
bence motor (emiş gücü) muhakkak kablolu olması ve görseldeki gibi iki büklüm kullanılmayacak rahatlıkta olmalı
mümkün mertebe sessiz ve güçlü sımens kullanıyoruz harika sessiz
İmkan varsa miele marka alın uzun süre kullanırsınız👍🏻
Marka malzeme kalitesi taşınabilirlik hazne tipi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?