Karakterin hoşuma gitti koç burcu olmana rağmen. Yardimseversin eminim sitede senden hoşlanmayan yoktur (1 kişi hariç ) sıcak birisin yani senin gibi olmak isterdim hayatında öyle güzel duruyor düzenli bir işin var eğitimli birine benziyorsun kıskandım ama kötü niyetli
Sitede stalk yapmadığım kişi yok seviyorum insanları analiz etmeyi eninde sonunda gerçek karakterlerini gösteriyorlar sen dümdüz olduğun gibisin. yani kimseye zararım yok kendi kendime takılıyorum korkma 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben süslememiştim.. ama süslemek isterdim
Hoho çoktan yılbaşı gecesi kaldırdım bir ay önce kurarım toplar kaldırırım👌
Hala duruyor önümüzdeki pazara kaldı şansı 😂
Hadi inşş
Benimkisi 6 senedir aynı yerde ve aynı şekilde aralıksız duruyor yemin ederim sıfır şaka
Neee shajshs annem bana söylene söylene kaldırır ve ben de o sırada ölürüm
Süslemiyorum eskiden süslerdim ama evde kedim var hemde artık gerekli bulmuyorum
Şubat gibi kalkacak inş bu tembellikle Mart bile olabilir
Yav bir gün Hristiyanlar da Kurban bayramında danaya girsin, söz çam ormanını getireceğim eve kjasdhfksdf
1 ocakta kalktı
Kurmadın ki 🙄
Küçük vardı ya masa üstü 🙄
O sayılmaz ki🙄
Ahahahahahahsh hizmetçi mi arıyorsun🤠
Ben kurdum birinix de toplasın. Ekip işi
Konum alayım hocam...
e bize müsade deyip çekip gittiler
Hic çam ağaçi amadım ki kalksin
Sana ve senin hayatına çok özeniyorum
Neden ya
Karakterin hoşuma gitti koç burcu olmana rağmen. Yardimseversin eminim sitede senden hoşlanmayan yoktur (1 kişi hariç ) sıcak birisin yani senin gibi olmak isterdim hayatında öyle güzel duruyor düzenli bir işin var eğitimli birine benziyorsun kıskandım ama kötü niyetli
Beni sevmeyen bir kişi kim acaba sjsjd. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim ama bays stalklamışsın korktum ahsjsj
Sitede stalk yapmadığım kişi yok seviyorum insanları analiz etmeyi eninde sonunda gerçek karakterlerini gösteriyorlar sen dümdüz olduğun gibisin. yani kimseye zararım yok kendi kendime takılıyorum korkma 😃
Evet benim içim dışım bir içten pazarlıklı değilim hiçbir zamann teşekkür ederim yirimm
Sjsjss deli rica ederim
Gereksiz 1 yıl yer kaplayacak bokşey kalktı
Benimki kalktı
Tedavülde yok
Hayır kalktigini zannetmiyorum
Koymadım ki kalksın
Evett
çiçek kalktı