Ev & Yaşam Ev süpürmek en çok ne zaman gözünde büyüyor? (Sayfa 5) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2622 Ev süpürmek en çok ne zaman gözünde büyüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 48 kişi beğendi
rüzgarınkızı1 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl kesinlikle annemin misafir gelmeye yakın supurmemi söylediği zaman gözümde çok büyüyor 0 0 Yorumla
Üzgünmüüzgünnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Her zamaaan. Tüm ev isleri cok zor. Hatta genel olarak calismak zor. 0 0 Yorumla
gizlese Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl her zaman maalesef hiç yapmamam gerekense keşke 😅😅😅😅😅 0 0 Yorumla
llc4ll Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok yorucu oluyor ama belli bir dakika dan sonra güzel oluyor müzik de varsa işin için de 0 0 Yorumla
ramono Takip Et Xper 4 Yaş: 53 +1 yıl Annem memlekete gidince mecburen temizligi ben yapiyorum 0 0 Yorumla
darkandblue29 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bir erkek olarak her zaman zor geliyor. Annem ve kardeşim hallediyor sagolsunlar. 0 0 Yorumla
Babafingo38 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Güzel denemek lazım yani bir şey diyemem yani o yüzden 0 0 Yorumla
Cici_Kız_00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Paylaşım için teşekkürler. Yorulduğum zaman gözümde büyüyor. 0 0 Yorumla
ParsWise Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Spordan gelice hiç gözüm kesmiyor. Eziyet gibi geliyor 0 0 Yorumla
baycon533 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Her zaman sıkıntı oldu hep dert asla bitmiyor süpür allah süpür utuden sıkıntı 0 0 Yorumla
arestis Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Ev temizliği gözde büyüyen bişi bence ben üşeniyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eskiden büyümezdi de şimdi bazı şeyler istediğim gibi gitmediğinden enerjim kalmıyor umarım her şey umduğumdan daha iyi daha güzel olur 🤲 0 0 Yorumla
nehir1046 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Yorgunken ya da hastayken dağ gibi oluyor gözümde 1 0 Yorumla
Ilkbaharyaz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Eger baska seylerde yaptirysam ve yorgunsam 0 0 Yorumla
sorbakalımmmn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Al bir tane robot kendi kendine temizlesin 0 0 Yorumla
Mavimils Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yorgun ve hasta olduğumda çok üşeniyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anneme, eve kesinlikle lazım olan bir şey. Mükemmel markasın Philips 0 0 Yorumla
thefurkanbey4300 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Teşekkürler Philips iyi ki varsın 0 0 Yorumla
Phoenix0107 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Dip köşe temizlikse konu her şekilde büyüyor ya 🥲 0 0 Yorumla
MusaErdem000 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl İş çıkışlarında genelde, çok yorucu bir iş 0 0 Yorumla
albertinesimonet Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Eğer yorgunsam süpürmek istemiyorum 0 0 Yorumla
TarihsizAjandam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl İşten geldiğim zaman. O halde ıyk 0 0 Yorumla
Lafebesi12 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Artık hepsi çok iyi süpürgeler çıkarıyor 0 0 Yorumla
sadesevenbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 53% +1 yıl Bizede biri hediye etse ceyizimee koysak 0 0 Yorumla
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bayram temizlikleri çok zor bitmek bilmiyor 0 0 Yorumla
İlgiSevenKız Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Okuldan gelince öyle bir büyüyor ki 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı. Hastayken veya halsizken. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ev cok daginikken yerdeki ivir ziviri once topla yazarken bile yoruldum 0 0 Yorumla
aayliinnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 50% +1 yıl her zaman gozumde buyuyo PAUSBWJXNWKSNEKSNWKDN 0 0 Yorumla
GalaksidekiBirYıldız Takip Et Xper 5 Yaş: 97 , eic 63% +1 yıl Yorgun olduğum zaman iş yapasım gelmiyor 0 0 Yorumla
metehann6 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Temiz gibi görünen ev olunca gözümde büyür hep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
326Cevap
kesinlikle annemin misafir gelmeye yakın supurmemi söylediği zaman gözümde çok büyüyor
Her zamaaan. Tüm ev isleri cok zor. Hatta genel olarak calismak zor.
her zaman maalesef hiç yapmamam gerekense keşke 😅😅😅😅😅
Çok yorucu oluyor ama belli bir dakika dan sonra güzel oluyor müzik de varsa işin için de
Annem memlekete gidince mecburen temizligi ben yapiyorum
Bir erkek olarak her zaman zor geliyor. Annem ve kardeşim hallediyor sagolsunlar.
Güzel denemek lazım yani bir şey diyemem yani o yüzden
Paylaşım için teşekkürler. Yorulduğum zaman gözümde büyüyor.
Spordan gelice hiç gözüm kesmiyor. Eziyet gibi geliyor
Her zaman sıkıntı oldu hep dert asla bitmiyor süpür allah süpür utuden sıkıntı
Ev temizliği gözde büyüyen bişi bence ben üşeniyorum
Eskiden büyümezdi de şimdi bazı şeyler istediğim gibi gitmediğinden enerjim kalmıyor umarım her şey umduğumdan daha iyi daha güzel olur 🤲
Her zaman gözümde büyüyor 😅
Yorgunken ya da hastayken dağ gibi oluyor gözümde
Halı üstünde yığıntı olduğu zaman
Severek kullandığımız bir marka
Yorgun , hasta olduğum zamn
Eger baska seylerde yaptirysam ve yorgunsam
Philips gerçekten çok iyi marka
Al bir tane robot kendi kendine temizlesin
Her zaman büyür gözümde temizlik işini sevmiyorum fazla
Yapmıyom ki 🤗🤗 nasıl olcak
karnım çok dolu olduğunda
İşten gelince işkence oluyor
Yorgun ve hasta olduğumda çok üşeniyorum
Boş günümde uzanma isterken
Anneme, eve kesinlikle lazım olan bir şey. Mükemmel markasın Philips
Philips marka çok güvenilir gerçekten
Babam yemek yedikten sonra 😂😂
Hiç gözümde büyümez, basit bir iş
Teşekkürler Philips iyi ki varsın
Gece dağıtıyolar ya o zaman
Canım hiç bişey yapmak istemediğin de yani genelde her zaman
Dip köşe temizlikse konu her şekilde büyüyor ya 🥲
Yorgunken Çok Sıkıyor evi süpürmek
İş çıkışlarında genelde, çok yorucu bir iş
İsteksizken ev süpürümğyp
Eğer yorgunsam süpürmek istemiyorum
Kalite kokuyor gerçekten...
İşten geldiğim zaman.
O halde ıyk
Hiç çünkü süpürmüyorum 😅
Başak burcuyum hiç büyütmem
Bu bilgilendirici ve güzel paylaşımınız için teşekkürler
Artık hepsi çok iyi süpürgeler çıkarıyor
Bizede biri hediye etse ceyizimee koysak
Regl olunca değil ev süpürmek suyumu bile alasım gelmiyor
Her zaman büyüyor soürwmiyoeum
Akşam saatkerinde bence s
Bayram temizlikleri çok zor bitmek bilmiyor
Okuldan gelince öyle bir büyüyor ki
Her zaman gözümde büyüyor
Hastayken veya halsizken.
Ev cok daginikken yerdeki ivir ziviri once topla yazarken bile yoruldum
her zaman gozumde buyuyo PAUSBWJXNWKSNEKSNWKDN
Her zaman tabiki supur supur bitmiyor
Hiç bir zamann hiç bir zaman
Yorgun olduğum zaman iş yapasım gelmiyor
Ben seçtim çok memnunum mis gibi uğraşmadan otomatik yapıyor.
Kilitlendiğim bir işim varken o kadar çok zoruma gidiyo ki
Temiz gibi görünen ev olunca gözümde büyür hep