Eğer yoğun bir iş programınız varsa veya sürekli olarak meşgul bir yaşam tarzınız varsa, ev süpürmek gibi ev işlerine ayırmak için yeterli zaman bulmak zor olabilir.
Ya ben genel olarak temizlik yapmaktan keyif almam mutsuz olursam elimi sürmem ama keyifliysem keyfimi kaçırasım varsa alırım elime süpürgeyi başlarım kapanmayan yaraları deşmeye
Üniversite de zamanlarımda tek başıma olduğum zamanlarda gerçekten yorucu olduğunu fark ettim kadınlara saygım arttı ve anneme hediye akıllı süpürge aldım
Çok yorulduğum zaman gözümde büyüyor. Yorgun olmazsam her şey tıkırında. Bir de ev çok dağınıksa gözümde büyür ama yine iş kendini zinde hissetmeye geliyor. 💗
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kardeşimin dağınıklığını toplamak zaman aldığı için süpürge de ağır geliyor
süpürge çekmediğinde gözümde büyüyen korkunç bir iş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elime bir müzik değiştirmek için telefonu aldığımda e hadi bir de bildirimlerden görünce instagrama bakayım diyorum. Sonrasında inanılmaz güç bir işe dönüşüyor ev süpürmesi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
326Cevap
Sizde Philips elektrikli süpürgesin gücünü farkedin.
Anneler iyi ki var, sagolsunlar tüm ev ihtiyaçlarımızı onlar yapıyor Annem❤️
Hem dik şarjlı süpürgesine hem ultimate marathon serisine sahip biri olarak favorim philips ve hep öyle kalacak👍🏼
Kaslarım ağrıyorken uyumamışken o süpürgeyi eline almak o kadar zor ki bilen bilir 😂
Tam böyle işten gelmişsin. Yorgunluk hat safhada o zaman
Soyle soyleyeyim izin gunu temizlik yapildiginda daha cok goze buyuk geliyor.
İşlevsiz bir süpürge makinesi var ise boşa zaman
#Hükümdar
şu an rahatız bu konuda gerçekten kolaylık sağladı
Robot süpürge uzaktan o işi çok güzel yapıyor.
Ev süpürmek iyidir piliklerin ortadan kalkması o halıdaki süpürge izi
Eğer yoğun bir iş programınız varsa veya sürekli olarak meşgul bir yaşam tarzınız varsa, ev süpürmek gibi ev işlerine ayırmak için yeterli zaman bulmak zor olabilir.
Robot süpürge aldım alalı hayatım kolaylaştı
Temizliğin, özellikle ev süpürmenin hepimizin gözünde büyüdüğü anlar var. 😰 Dökülen şeyler süpürmeye uygun olmadığında, çocuklar çok eğlenirken ama...
Aylarca temizlemedigim oluyo hic bisey olmuyo. temizlemek zorunda degiliz
Temizlik yapmayı çok severim. Müzik eşliğinde.
Ya ben genel olarak temizlik yapmaktan keyif almam mutsuz olursam elimi sürmem ama keyifliysem keyfimi kaçırasım varsa alırım elime süpürgeyi başlarım kapanmayan yaraları deşmeye
Üniversite de zamanlarımda tek başıma olduğum zamanlarda gerçekten yorucu olduğunu fark ettim kadınlara saygım arttı ve anneme hediye akıllı süpürge aldım
Çok yorulduğum zaman gözümde büyüyor. Yorgun olmazsam her şey tıkırında. Bir de ev çok dağınıksa gözümde büyür ama yine iş kendini zinde hissetmeye geliyor. 💗
Kardeşimin dağınıklığını toplamak zaman aldığı için süpürge de ağır geliyor
Evin çöpü boyumu aşınca gözümde büyüyor temizlik yapması
Çok iyi o zaman tabiki. Çok güzel olmuş eline sağlık.
Herkes evdeyken Gözümde büyütor ben iş yaparken kimse ayağımın altında olmasın
bence evde ev işleri yapma sen
Her salise , her saniye , her dk , her saat , her gün , her hafta , her yıl , her zaman.
Sevmesekte Temizlemek Zorundayız. Temizlik Çok Önemli. Temiz olmalı Görüntü Kirliliği yapmamalı.
Yakında her evde ev işlerini yapan bir robot îcâd ederler ve artık böyle şeyleri dert bile etmez kadınlar
Temizliği Philips’e bırak; sen sevdiklerinle, ailenle ve evcil hayvanınla geçirdiğin vaktin tadını çıkar.
Her gün 1 oda yaparak büyütmeden bitirilebilir bence
İşten yorgun gelince, tatil günü evde yatıp dinlenmek varken, para olursa bi robot supurgede ben alayım kendime
Ev süpürüyorum ev sahibi geldi evi temizlemeye çalışıyorum dedi temizlik yapıyorum dedim ben ne yapacağım bilmiyorum ancak yarın yaparım
Tatilden geldikten sonra o kadar gözümde büyüyor ki sanki supurdukten sonra butun evi yikip bastan yaratmam lazim gibi geliyor
Offf cogu zaman iskence gibu geliyor gercekten. Boyle ama bazen de ev isi yapasi geliyor insanin sacma bir sekilde..
İyi bir süpürgem olmadığı için her an gözümde büyüyor. Reklam sahibi sponsorum olursa memnun olurum 😉
tatil dönüşü temiz bıraktığım ev her dönüşümde dağınık oluyor bunu hala anlamış değilim aşırı zor oluyor benim için
Yorgun olunca temizlik daha da yorucu oluyor otomatik kendi temizleyenler daha fazla gelistirilse güzel olurdu
her zaman zor geliyor öğrenci evindeyken mecburen yapıyodum ama canım anam ve ablam bana iş bırakmıyor :D
Sabah yeni uyanmışım ve üstümde inanilmaz derece yorgunluk hissi olduğunda bütün gün iş yapmadan yatmak isterim :)
Evin kötü gibi olduğu sıralar genelde tatil dönüşü falan 2 saat kim dip bucak temizlesin orayı ya şu an üşendim
Öğle vakitleri temizlik yapmak genel olarak işkence. Valla modeli de ben bilmem annem ne isterse o kullanılıyor evde sksksksk
Yorgun olarak eve gelip biraz dinleniyorum o esnadan sonra burak evi süpürmeyi yemek yemek bile gözümde büyüyor.
Çok titiz biri olarak evim düzenli ise hiçbir zaman ev süpürmek bana zor gelmiyor, ev dağınık vaziyette ise ev süpürmek gerçekten de gözümde büyüyor.
Ev eger cok daginiksa, ya da esyalari oraya buraya itmek zorunda isen ev supurmek biraz zoruma gidiyor.
Erkek olarak en büyüdüğü zaman merdivenleri süpürmek oluyor üst kattan alt kata süpürmesi zahmetli
Sanırım sonuna bir ödül koyduysam zorlaşıyor en çokta bir film gecesi gibi
Nasıl yani
Yorgun olduğumda ve ev çok pis olduğu zamanlarda zorunlu hissettiğim için zor geliyor:)
Yapmadığım zamanlarda 🫠 yapınca bir sekilde bitiyor
Evi kirli dağınık olunca süpürmek gözüme geliyor temiz bir bı temizlemek çok kolay 😄
Temizlik yapmayı seviyorum ama bir zaman sonra hergün yapmaktan sıkılıyorum..
İstisnasız annem her söylediğinde sadece bunda değil tüm işlerde aynı şey geçerli
Yorgunken ve regl iken çok sinirim bozuluyor
@omygosh yas
@Sacmasapankonusmaya ne?
Bırwk evi süpürmeyi bazen yerde üç gün önceden kalan havlum oluyor o derece oluyor psikolojim
Genel olarak İş yapmaktan nefret ederim zaten ama mecbur yani yapınca da çok güzel yapıyorum
depresyondayken baya üşeniyorum ama toplayınca iyi geliyor
en sevmediğim ev işidir. süpürgeyi taşımam gerektiğinde gözümde büyür.
Taşımak yerine tekerlekli al
fakirin süpürgesiyle 5 dakka da hallediyorum. :D
Uzun süre süpürmediğimde düzenli olunca büyümüyor.
Çok insan evde takılıp çıktıktwn sonra... İşkence oluorr
süpürge çekmediğinde gözümde büyüyen korkunç bir iş
Elime bir müzik değiştirmek için telefonu aldığımda e hadi bir de bildirimlerden görünce instagrama bakayım diyorum. Sonrasında inanılmaz güç bir işe dönüşüyor ev süpürmesi..
yorgun olmadıgım zaman ev işi yapmak gözümde büyümez
Süpürgenin filtrelerinin temizlenmesi gerektiği zaman