memleketeim ya. güzel şehirdir pek bilinmez en az reklamı yapılan büyük sehirdir. bak bu sehir büyüksehir nufusu cok yani. ulasım olarak mis. tren garı var her ile olmasada Ankara'ya vardı sanırım bakmak lazım.
ama genc hatunsun seni kesmez onu diyim. öyle atla deve değil. genelde bursaya bagımlıdır. hersey oradan gelir. sanayisi pek yok. turizmde en geride olan il. gerci bi yandan da temiz dogaldır sakin. o acıdan iyi. ama cıstak cıstak gece hayatı vs kısıtlı. sehir merkesi trafiği de kötü bence. kaplıcaları meshur bak onlar güze. bence direk emekli yeri temiz sorunsuz olaysız. ilcelerini de degerlendirebilrisin. evlen git bi hemserimle
01 Yorumla
Soran+1 yılBüyük şehirlere yakın bir şey olmaz ahdhha İstanbul İzmir yakın
En İyi Cevaplar
Bir balikesirli olarak bunu cevaplayabilirim. Buyuk sehirlerin tamamini gezmis biri olarak. Balikesir derli toplu bi sehirdir. Saydiginiz ozelliklerden dolayi metropollere yakindir hem yaz hem kis turizmi yapilabilir Merkezi'nde deniz olmamasina ragmen 1 saat gibi bi surede deniz kenarina ulasilabilir. Merkez de ki kiralar buyuk sehir olmasina ragmen anormal degildir. Ulasim hem kolay hem de zaman olarak rahattir. Kisacasi buyuk sehirlerden sıkılmıs veya huzurlu bi hayat surmek isteyen orta gelirli insanlar icin cok ideal bi sehirdir ustelik butun kamu binalari da elinizin altindadir.
122 Yorumla
Soran+1 yılBandırma veya Erdek nasıl. Oralara atanmak istiyorum.
Soran+1 yılAhshaha çok iyii. 10,5 bı de Marmara adasını sorayım. Ordaki hastaneye atanmayı da isterim ahhdhhaah. Ben şu ara Balıkesir e taktım ya kafayı. Beni kendine çekiyor. Hiç orada yaşayan tanıdığımda olmadı ama çok merak ediyorum
Soran+1 yılÇok teşekkür ederiiiiimm
Soran+1 yılMarmara daki hastane mi
Soran+1 yılYaa anladimmm. Bı de son bir şey sorucam. Fotoğraflara baktığımda hep böyle kapalı rüzgarlı bı hava var. Sadece kışın mi böyle oluyor
Soran+1 yılRüzgar hiç sevmiyorum da ahshha. Denizliliyim ben. Sınava hazirlaniyorum şu an
Soran+1 yılNee Balıkesir de mi elim yüzüm acır. Kars mi orası o kadar da değildir ahshhaha. Deniz olan yerde kuru soğuk olmaz ki nemden dolayi. Ama az önce bı foto gördüm Erdek e kar yağmış. Bizim burada bile yok kar. Çok şaşırdım.
Soran+1 yılBen Bandırma ve Erdek i beğeniyorum daha çok. İl diye Balıkesir olarak sordum sorduyu aahhda. Bandırma nin her şeyini araştırdım. Bandirma da jet üssü olduğu için sesten dolayı şehir göç falan vermiş biraz. Doğru mu bilmiyorum.
Soran+1 yılAaa filmi duymamıştım
Soran+1 yılİzlicemmmm. Dersten vakit ayrilabilirsem
Soran+1 yılEkliyorum
+1 yılnerede yaşadığımdan ziyade nasıl bir yerde yaşadığıma daha fazla önem vermeye öncelik veririm, nerede yaşayacağımı ise genelde amaçlarım yaptıklarım belirliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilemin olmadığı şehir
03 Yorumla- +1 yıl
Neden ki😀
Cevap sahibi+1 yılDaha özgür mutlu olacağım için
Soran+1 yılAhshhahahah evettt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonya Karaman gadası
02 Yorumla
Soran+1 yılOralı mısın
- +1 yıl
Hayır değilim
- Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAntalya
10 Yorumla
+1 yılUşak en ideal şehir. Ege bölgesinde. İklim çok ideal ne adam akıllı kış görürsün, ne yaz. Ben böyle deyince bulutlu gün sayısı çok sanma öyle de değil. Yazın öyle çığırından çıkmazsın, kışın da pek üşümezsin. Küçük şehir ama bütün market, mağaza vs hepsinden var. Olmayan çok istisna. Banka sayısı bile çok fazla küçük olmasına rağmen. O mesafe konusuna gelirsek onda zaten müthiş. İzmir 3 saat, Ankara 4 saat, Antalya 4 saat, İstanbul 6 saat, Aydın 3 saat, Muğla 5 saat civarı, Eskişehir 3 saat, Bursa 4 saat, Balıkesir 3 buçuk saat. İş imkanları da epey iyi. Hava temiz yeterince. Çoğu yer yürüme mesafesinde. Tren garı var. Deniz yok, sürekli deniz görünce bayar zaten.
22 Yorumla- +1 yıl
Bir kaç yerel market var çok şubeli çok ucuzlar ve çok kampanya yapıyorlar. A101 vs halt etmiş. Market toptancı market de çok onlar zaten çok ucuz.
Soran+1 yılMemleketimi överken ben ahhshaha. Deniz sürekli bayar mi. Yorumu okurken yarıldım ya AHAHA
+1 yılBu önceliklerine göre değişiklik gösterir. Huzur veren sakin kafa dinleyeceğim bir yer mi arıyorsun yoksa kalabalık gürültülü insanın içinde olmaktan mı hoşlanıyorsun ya da denizi seviyor musun, ya da etrafında yaşlılar mı istiyorsun gençler mi bu çok değişken bir seçim olur.
20 Yorumla
+1 yılÜnye, çocukluğum geçti burada... her yere yürüme mesafesinde uzuuun bir sahil, dalga sesleri. Atakule den bakmak, yağlı yemek (pideye yağlı derler). Küçük bir bütçe ile yasabilirsin burada. Asirlik çınar ağacı gölgesinde oturmak, çay içmek, ... ilkokul 3 e kadar mutlu olduğum bir yerdi. zor ayrild ve bir daha da dönemedim. Şu an 1 saat uzakta bazen kaçarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Ankara 'da anılarım var olmaz yazmışsın, ne tür anılar? Anltirsan dinlerim belki anlatmak iyi gelir
Yozgat.
22 Yorumla
Soran+1 yılAhhsha
- +1 yıl
Bxbxx
+1 yılSakarya
Marmara'da her ulaşım imkanı olan tek şehir.
Yeşilliği, doğası, denizin birleştiği yer.
Merkezi küçük olduğu için ulaşmak istediğin her şey ayaklarının altında.
Çoğu şehire göre hareketli bir şehir.
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle canım Türkiyemin 81 ili vardır, bu vatan bizim bu topraklar hepimizin, bu doğa bizim niye çünkü biz bir bütünüz din dil ırk bunların önemli yok, hep birlikte genelek görenek adetlerimiz hepsi birdir, Kısaca 81 ilimizin doğusundan batısına hepsi insanlarıyla birlikte güzeldir her yerinde de yaşanır
00 Yorumla
+1 yılİnsanın içi mutluysa, sevdiği insanla vakit geçirebiliyorsa her şehir güzel bence.. Balıkesir'i de gördüm evet güzel şehir özellikle tatil beldeleri ve birkaç köy ve sahil güzel. Tavsiye ederim. Keşfetme becerisi gerekiyor aslında. Bi de sevdiğim insan varsa tamam..
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'um ama trafiği ve yoğunluğu dert olmasa, nüfus 18-20 milyon yerine 10 sene 15 sene önceki gibi 10 milyon olsa her şeyiyle efsane şehir her şeyin ana merkezi burada türkiyede olmayan bulamadğın her şey burada
20 YorumlaTürkiye'de yaşam kalitesi en yüksek 5 şehir, yapay zeka kriterleriyle belirlendi;
İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir ve Yalova20 Yorumla
+1 yılİstanbul diyenler herhalde İstanbul da yaşamıyor, ben doğma büyüme istanbulluyum bir an önce kurtulmak istiyorum şu şehirden, İzmir olur Ankara olur bursa olur yeterki kurtulayım
12 Yorumla- +1 yıl
Bende İzmir'de yaşıyorum izmirden kurtulmak istiyorum ben kalabalık şehir seviyorum İzmir de kalabalık ama İstanbul gibi çook kalabalık bir yerde yaşamak en büyük hayalim değişelim mı?
- +1 yıl
peki sebebini sorabilir miyim neden kalabalık
+1 yılBursa'dan ve Eskişehir'den başkasını tanımam
10 YorumlaMuğla'yı çok ruha yakın buluyorum. Orada yaşamayı planlıyorum ileride. Belki yakında. 😊🌸
12 Yorumla- +1 yıl
13 yıldır burdayım turistik bir yaşam hayal ediyorsan kalıcı ve güçlü bir nakitin olacak
- +1 yıl
@gezegeninizdenbirisi Aslında pek öyle sayılmaz. Kim bilir belki de öyle olur. 😄
+1 yılHemen fav şehirlerim: İzmir ve Eskişehir diğer yerler hayır en yaşanabilecek ikisi var
10 Yorumla
+1 yılİstanbul'da doğdum büyüdüm, iş gereği bir çok şehire gittim. Nüfusu 5-6 milyon ve mülteci olmasa İstanbul yaşanacak şehir. İzmir, Muğla güzel. Antalya sıcağı insana cinnet geçirtir ama kışın çok güzel ılıman yağışlı bir havası var. Bursa güzel, havası temiz. Van'da kış dışında özellikle baharda baya güzeldir. Sakarya'yı çok övdüler umarım yakında orayıda görürüm.
00 Yorumla
+1 yılYobaz insan seviyorsan git yaşa.
Çanakkale daha mantıklı olabilir. Muğla açık ara elbette!
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlarını bilemem. Hiç orada yaşayan tanıdığımda olmadı. Ama şöyle bi haritadan bakınca konum olarak cezbediyor. İnsanlar açısından Çanakkale daha mı iyidir
- +1 yıl
Balıkesir kadar yobaz şehir zor bulursun. Çok az bölümünde (Ayvalık tarafı, Cunda adası. vb) rahat edersin o da yerel halkın kendisini sıkması ve turiste karışmaması yüzünden. Yerel halktan olunca farklı muamele göreceğine emin olabilirsin.
Soran+1 yılYaa bilmiyordum. Ama zaten ben Balıkesir merkezi merak etmiyorum ya. Bandırma veya Erdek i beğeniyorum
+1 yılBir Balıkesirli olarak yazıyorum eğer kafa dengi Arkadaşın yoksa merkez sıkıcı gelir. aslında keşfedilecek görülecek gezilecek birçok yeri var. Sahil kenarları ise müq
00 YorumlaEskiden olsa İstanbul derdim, her köşesine ayri ayri aşık olduğum şehir. Ama bu yaz gittigimde nasil kacacagimi bilemedim 🙄
10 YorumlaNeresi bilmiyorum ama balıkesir olmadığı kesin
12 Yorumla
Soran+1 yılorada mi yasiyorsun
Balıkesirliyim ama Çanakkale ve Eskişehir diyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBalıkesir neden değil peki
+1 yılBalıkesire sık giden biriyim ve oraya evlenen arkadaşlarım bile aşırı sikildiklarini söylüyorlar ama ilcesi olan bandırma muazzam bir yer kendi başına bir ülke benim gözümde
20 YorumlaEğer maddi zorluk olmazsa en güzel şehir İstanbul ama maddi zorluk varsa İstanbul yaşanılacak bir yer değil bence
00 Yorumla
+1 yılİstanbul’dur. İstanbul’daki olanakların hiçbiri başka şehrimizde yoktur. En çok gezilecek yeri olan şehrimizdir.
00 Yorumla
+1 yılŞehir merkezi olarak İzmir, Muğla ve Eskişehir iyidir
Balıkesir'in yazlık ilçeleri güzel ama şehir merkezi çok kötü
02 Yorumla- +1 yıl
@Tylerr123 tamam o zaman Muğla'yı listeden çıkaralım
+1 yılemin ol balıkesir bomboş yer köy hayatı isteyen sakin bir yaşam isteyen insan şehri bir sürü şehir gezdim bence en iyisi İzmir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalıkesir Balıkesir 10 numaralı şehir benim memleketim doğma büyüme şöyleki merkezde canın sıkılabilir eğer sosyal bir yaşantın varsa daha çok körfezlerini öneririm
01 Yorumla
Soran+1 yılErdek Bandırma yi merak ediyorum
+1 yılKalabalik olmayan sehir neresi ise orası Çorum yozgat falan
04 Yorumla
Soran+1 yılIsparta Burdur da kalabalık değil
- +1 yıl
O zaman oralardadw yaşanır
Soran+1 yılYanii. Kalabalığı sevmiyorsan güzel yer Isparta. Ben hareketli olsun isterim ama ya
- +1 yıl
Hareketli dersen İzmir antalya Ankara en basta İstanbul.
Kocaeli iki denize kıyısı vardır İstanbul sakarya Yalova bursaya asırı yakın kişi bası yılık gelirde 1 sırda tam yaşanacak sehir
00 Yorumla
+1 yılBen balıkesirin bandırma ileçesinde askerliğimi yaptım gerçekten çok güzel bi şehir.
03 Yorumla
Soran+1 yılAyy niyeyse orayı çok merak ediyorum. Hiç orada yaşayan tanıdığımda olmadı. Ama merak ediyorum
- +1 yıl
12 ay orada kaldım :d merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin
Soran+1 yılYaa aslında vardır da şu an aklıma gelmedi ahdhha. Oraya atanmak istiyorum ama bazıları diyor ki emekli şehri. Erdek daha güzel falan diyorlar. Ama yaşamak için ideal değilmiş. Sadece gezip görmek için güzelmiş. Böyle mi sence
+1 yılAyvalığa gitmiştim güzel yer ama bence tatil için. Gez gör gel. Ben yaşamayı tercih etmezdim.. Çanakkale’yi yaşamak için daha uygun buluyorum
00 Yorumla
+1 yılBalıkesir küçük bibyer yazın Erdek ocaklara gideriz hep
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm bilmiyorum sehri hiç gitmedim. Ama Erdek Ayvalık Bandırma güzel gibi
- +1 yıl
Ocaklar çok iyi
+1 yılTürkiye'de ve tüm dünyada İstanbul'dur. Tarihi yarımada ise tadından yenmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede güzel. Ama yaşanılır mi bilemem. Pahalı olduğu için. Ama gezmek için tabii ki güzel
ben gezdim güzel şehir ama iş imkanları bir tık kısıtlı
06 Yorumla
Soran+1 yılBandırma yi çok merak ediyorum ya
Soran+1 yılGitmedim ama güzeldir eminim. Erdek falan
Soran+1 yılKısaca Balıkesir güzel ahhsha
ben İstanbuldan memnunum yapmak istediğim ama yapamadığım hiçbir şey yok her imkan var
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. Ama çok pahalı ya
İstanbul olmayacağını çok iyi biliyorum en azından, trafiği kalabalığı bitmiyor maalesef ömrünüzünden yiyor
00 Yorumla
+1 yılKaradeniz net bayılıyorum ya tabii insanları problemli ama şehirleri efsane kıskanıyorum onları
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul'dan 10 milyon kişi yollarsak. İstanbul derim
11 Yorumla- +1 yıl
😅
+1 yılKonya net. Buram buram manevîyat kokuyor 🥰
03 Yorumla- +1 yıl
@muro007 Olsun mevlana şehri insanları ahlaklı imanlı tertemiz daha ne olsun
- +1 yıl
Bir İzmir gibi rezalet kefere yerlerine bin basar
Bence Balikesir-Edremit;
İstanbul kaos dolu bir şehir çok büyük bir çoğunluğu İstanbul’da yaşıyorum diyebilmek için yaşıyor. Ankara’da deniz yok İzmir abartıldığının %20’sini karşılıyor Bursa’da olmaz.:)
Tamamen kişisel düşüncem
01 Yorumla
Soran+1 yıl+11111
+1 yılAnkara , Eskişehir, Çanakkale, Aydın, Muğla, Balıkesir, Samsun
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle trabzon elimde olsa simdi kosa kosa giderim
00 Yorumla
+1 yılÖnceden Eskişehir derdim ama Ankara daha bi ilgimi çekiyor bu aralar
00 Yorumla
+1 yılParan varsa İzmir, İstanbul, Ankara . Yoksa diğer şehirler.
00 Yorumla
+1 yılbalikesir gerçekten güzel ama bir İstanbul değil tabi
00 Yorumla
+1 yılsonbahar kış ve ilkbaharda Antalya
yaz mevsiminde İstanbul
00 Yorumlaİzmir güzeldir ama maddiyata bakınca türkiyeden kaçmalı
00 Yorumla
+1 yılNet bursa heryere yakin zaten kendide buyuksehir. gastronomide 1 numara tarihte1 numara sanayide 1 numara yesillik ve dogal guzellikte 1 numara.
10 Yorumla
+1 yılBence b'AŞK'ent Ankara 🖤
14 Yorumla
Soran+1 yılorada anılarım var o yüzden olmaz :(( ahahhsha
- +1 yıl
Neden olmuyormuş mis gibi şehir🤗
Soran+1 yılŞehirden dolayı değil yaa anısı olan kişi yüzünden
- +1 yıl
Anladım boş ver o zaman zatı muhteremi
Eveettt! Balıkesir gerçekten de güzel bir şehir. Ben iki yıl yaşamıştım, hayatımın en güzel geçen zamanlarıydı sanırım. Sessizlik, Sakinlik ve huzur doluydu🥰 Keşke yine orada olsam☹️
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAaa ponçik 😃 Ben Balıkesirdeyim. Çok mu seviyorsun sen burayı 😃
08 Yorumla
Soran+1 yılEveeettt ahshahahha. Ama ilçelerini merak ediyorum merkezini değil ahshha
Cevap sahibi+1 yılOlsun poncik. Merkeze de gelirsin 🤪😃
Soran+1 yılAtanayim da
Cevap sahibi+1 yılNe olarak atanacaksin sen minik kuşum
Öğretmen mi
Soran+1 yılHemşire
Cevap sahibi+1 yılOysss Hay maşallah. Merkezdeki şehir hastanesine gel o zaman poncik 😃
Soran+1 yılMerkez olmaz ya ahhsha Bandırma Edremit falan istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHehe neden
Ama merkez çok tatlış bak
Tıpkı senin gibi 😀😜
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence Flam 😍
00 Yorumla
+1 yılİstanbul paran varsa yasanılcak yer
İzmir Bursa Antalya Ankara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten bu yüzden Batı şehirleri yaşanmaz hale geldi. İpini koparan bu şehirlere gidiyor.
018 Yorumla
Soran+1 yılZaten batı sehrindeyim
Cevap sahibi+1 yılTamam işte ipini koparıp gelmişsin
Soran+1 yılKnk kıt mısın sen. Anlama zorluğu mu var. Ben sorumda demişim ki Balıkesir e gitmedim hiç. Batıda doğdum zaten. Batının farklı bı sehrinde doğdum büyüdüm. Ama Balıkesir de yaşamak isterdim diyorum iki denize kıyısı var vs hoşuma gidiyor dedim
Cevap sahibi+1 yılUlan batıda dogsan ne olacak sanki kokenin Batı sende ordan burdan göç eden birilerinin soyundansin
Soran+1 yılValla e devletten baktım hiç yerimizden kipirdamamisiz ahhdhaahhsha. Çok merak ettim de sen nerelisin. Genelleme yapıyorsun ya ordan burdan göç edenlerin diye. Kendin buna dahil değil misin. Sen kimsin
Cevap sahibi+1 yılBen memleketimi seviyorum. Neresiymiş de göç etmedin kesin Afyon Denizli falandır 😂
Soran+1 yılDenizli sen
Soran+1 yılAğrı mi
Cevap sahibi+1 yılTürkiye'nin en yeşil şehri. Sizinki gibi yoz şehir değil 😂
Soran+1 yılNereseymis o şehir ahshsha
Cevap sahibi+1 yılGoogleye yaz bebeğim cahil kalma 🥳
Soran+1 yılAyy komiksin ya. Karadenizli misin. Yalnız batıdan konusuyorduk biz. Karadeniz batida mi?
Cevap sahibi+1 yılDenizli'de batıda ama hiç yaşanmaz
Soran+1 yılSen batıda misin ki biliyorsun? Ayrıca burada yaşadın mı hiç Konuşmak için konuşma. Batıdaki şehirlere göç ediyorlar diyorsun kendisi batıda bile değil AHAHAHAB
Cevap sahibi+1 yılDenizliye göçmüyorlar yavrum İzmir'e Muğla'ya Aydın'a göçüyorlar
Soran+1 yılBen sorumda Muğla Aydın sormadım?
Sen gelip cins cins mesaj attin. Şimdi saptırma
Soran+1 yılAyrıca git Denizli nüfusuna bak. Göçmüşler mi gocmemisler
Cevap sahibi+1 yılDenizli çingene şehri
Gizli Üye(30-35)+1 yıl90'larda aşırı pahalı bir şehirdi. Bu devirde ne olmuştur düşünemiyorum 😂
10 Yorumla
+1 yılDüşünce yapısına ve beklentiye göre değişiyor.. Şahsen ben İzmir'i hayranım..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu soruyu neden gizli sordun ne güzel tutmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için Elazığ'da Murat nehrinin yanında bir bahçeli ev
00 Yorumla
+1 yılBolu olabilir başkent Ankara'ya yakın İstanbul'a İzmir'e yakın etrafı büyük şehirlerle çevrili
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası da konum açısından güzel. Balıkesir gibi. Ama Düzce il olunca denizle bağlantısı kalmadı diye biliyorum. Denizi olması da kriter benim için
- +1 yıl
Boluda deniz yok evet
Bence Sinop, çünkü Türkiye'nin en mutlu insanları orada yaşıyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat