artı yönlerinin yanında eksi yönlerinde düşünüp ona göre cevap verirseniz sevinirim..
Türkiye'de yaşamak için en ideal şehir hangisi sizce ve neden?
Türkiye'de yaşamak için en ideal şehir hangisi sizce ve neden?
kesinlikle ve kesinlikle İZMİR =) şehrimi hiçbir şehre değilmem burda doğdum burda ölücem inşallah.
artı yönleri havası denizi eğlencesi ünü sahili gezilcek yerleri herşeyi
eksi yönleri bana göre yok
İzmiiiiiirrrrrr :) Çok canlı, cıvıl cıvıl ve insanları da çok sıcak kanlı. Memleketimi hiçbir şeye değişmem :)))
geçen yaz tarsusa bi uğradım şöyle bi günlük falan, gerçekten çok mistik biyer. severim öyle heryeri tarih olan mekanları bi sokağı vardı hele hastası oldum. benim yaşamak istediğim yer orası.
ben tarsus da yaşıyorum,tekrar uğrarsan ,gezdiririm seni, tabi istersen.
isterim tabi ama bi daha gelmek yazı bulur. nası biyer orası öyle yaa, her yer sütun, taş, antik bişeyler falan nerdeyim ben dedim resmen
ben de mersinde okudum, o dönemler çok ziyaretim olmamıştı tarsusa ama geçen yıl adamakıllı gezdim yani tekrardan. benim yapım öyle biraz ama yaa, severim öyle küçük kasaba tarzı, karmaşık olmayan yaşamı.
Marmaris, datça, kaş, tekne, rakı balık lokantası, köpek , huzur
Cevap
21Cevap
Bence izmir.. matematiksel incelemesi yerine hislerimle cevap verdim.
Huzur istiyorsan Bati ve karadeniz sehirleri
Eglence istiyorsan guney
Hepsi birarada olsun diyorsan istanbul.
1. İstanbul dünyanın en güzel şehri
2. Artvin (arhavi) dünyanın en şirin yeri
aydın.. muğla.. izmir..ege bolgesi diyemiorm bu 3 şehir sadece,masmavi bir deniz ve gökyüzü.yemyeşil ormanlar daa ne olsun ki insanım güzel: )
Paran varsa İstanbul. Şimdi İstanbul'u anlat diyeceksin. Anlatılmaz yaşanır o şehir. Aşık olursun.
Paran 3 - 5 bin TL arasındaysa Ankara derim.
iSTANBUL eşin benzerin yok ama koynunda çok kalleş besliyorsun ama yine de seni seviyorum
İzmir ve Tokat karar veremiyorum. Tokat çok ucuz . İzmir de de hayat bir başka keyifli.
SIRASIYLA
Antalya
İzmir
İstanbul
Eskişehir
Ankara
Boyle bir soruya herkes kendi şehrini yazar tabi :) o zaman bende bursa diyorum ve bana gore turkiyenin en güzel şehri :)
tabiki İSTANBULL...yaşamayı bilene ama çok zengin olmak gerekmezz..
ANKARA hem başkent hem memur ve öğrenci yeri sakin büyük herşey ayaklarının altında
Çorum. Kendi başına bir ülke gibi. Bkz. Çorum Halk Cumhuriyeti.
İstanbul, yorulursun dinlenmek ister dinlenir yorulmayı öZlersin, öyle bir şenir
en ıdeal sehır yoktur rahat oldugun sehır vardır o da sevdıklerının yanıdır
İzmir'i bende tek geçiyorum.orası bir cennet, ama saolsun uzak doğulukar el attığı yeri çürütüyor,nerdeyse Güzel İzmir'ide götürüceklerdi..
Paran varsa İstanbul. Tartışma bile götürmez.
Yalova tabi kiiiiiiiiiiiii..
Nasıl bir şehirde yaşamak istersiniz.
Çınarcık yazları güzel:)
İstanbul...Hayat burada,heheh
ankara. ama istanbulda yaşamak isterdim.
ankara memur ve çocuk yetiştirme şehri
İstanbul iyidir. de pahalı biraz.
antalya tabıkı ya :))
sevdiklerimin neredeyse orası idealdir.
Tabiki ANKARAMM
izmir, izmir, yine izmir.
Kuşadası.
sincan cumhuriyeti.
orası nere bee?
Sıvas
tarsus.
Bursa veya İzmir