Evimize yapılan kürdan büyüsü?

Eveett . şimdi size bir şey anlaticam. kafamda birsürü soru işaretleri var. Belki bu konu hakkında bilgisi olanlar vardır diye buraya yazmak istedim. Ablam yaklaşik 2 sene önce bir rüya görmüş. Rüyasında mardin giyimli bir kadın, ablama sizin eve büyü yapılmış, kürdan büyüsü yapılmış. Ve tuvaletinizin deliğine atmışlar demiş. Ablam da kim yapmış demiş kadın da ablama bi akrabanız yapmış demiş. O büyüyü bulup bozmanız lazım falan demiş. Gerekirse tuvaleti kazın ama o büyüyü çıkartın evinizden demiş. Ablamda kendisi çok titizdir 😅 demiş ki ben eşeleyemem annem eşelesin demiş. Rüyasını bize anlattı. Babamın Çin çıkarma işleriyle uğraşan tanıdık bi arkadaşı vardı. Babam onu aradı ve rüyayı anlattı. Adam babama, "beni arayacağınızı biliyodum , iyi yapmışsınız" Dedi. Birsürü şey konuştular. Ve adam ablama dedi ki, büyüyü yapanı da rüyanda tekrar görüceksin dedi. Ama 2 sene geçti ablam hiçbir şey görmedi. Ztn evimizde birsürü sıkıntılar yaşanıyo ondan öncesinde de yaşanıyodu. Yani bi akrabamız muhtemelen misafirliğe diye gelip tuvalete girip o kürdanı deliğe atmış belli ki. Ailem ben kendimi bildim bileli hep sorunlu. Hep kavgalı. Yani nazardan mı desem bilemem ama öyle olaylarımız oldı ki polislik bile olurduk. Onun haricinde ne benim ne de ablamın işi gücü rast gitmiyo. Herhangi bi iş teklifi olsun, hayırlı bi iş olsun, mutlaka sonu kötü bitiyo. Yani ev içi zaten huzursuz. Gerçekten herkes mutsuz. Özellikle annem ve babam. Ben zaten büyünün annem ve babama yapıldığını düşünüyorum. Peki şimdi ben bu büyüyü nasıl bulucam? Veya ne yapıcam? Yapamazsin falan demeyin sakin, artık evimizin huzuru için yapmak zorundayım bişeler. Bu arada şuanki evimize değil belki ailemin ben doğmadan önce oturdukları eve de yapmış olabilirler tam belli değil. Ama çok eskiden yapılmış bir büyüymüş. Şu cin falan gördünüz mü derseniz de evet. Babamla ve annemle çok uğraşıyolar. Özellikle babamla uğraşıyolar. Gece benimde görmüşlüğüm vardı. Yani kısacası ev büyülü. Taşınırsak falan belki kurtuluruz aq

Evimize yapılan kürdan büyüsü?