Ev & Yaşam Geceleri yatakta yalnız başına uyumak uyku problemlerine sebep olur mu? ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Geceleri uyurken, sevdiğiniz birine sarılıp uyuma ihtiyacınızda uyku problemlerine neden olabilir mi? Geceleri yatakta yalnız başına uyumak uyku problemlerine sebep olur mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tek başıma yayıla yayıla uyuyorum. Gayette güzel valla.Hiç de uyku sorunum yok, çünkü yoğun çalışıyorum ve yastığa kafamı koyar koymaz uyuyorum. Uyku sorunu çekenler kendini yormuyor bence. 1 1 Yorumla ElXTurco +1 yıl Doğrudur. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Mutsuzluk olur genellikle. 1 1 Yorumla ElXTurco +1 yıl Evet
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bence olmaz uykum varsa her türlü uyurum yastık ne güne duruyor ayrıca 2 0 Yorumla
ForgottenTomb Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Olmaz... zaten uyurken hiç öyle bir ihtiyaç duymuyoruz 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Alıştım artk 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar