abi kafayı yiycem artık odamı kiralıyorum erkekler arayıp duruyor adam akıllı arayan kadın yok.
Kadınlar da yok anneme sorucam yok maaş alıcam bilmem ne aşırı pasifler.
Dün bir kız geldi eve baktı tanıştık çok beğendi tutuyorum dedi parasını gönderdi evine döndü 1 saat sonra aradı ben vazgeçtim dedi herhalde biri girdi aklına.
Nerde hata yapıyorum aw kafayı yiycem erkek alıcam sonunda o olacak
Kadınlar da yok anneme sorucam yok maaş alıcam bilmem ne aşırı pasifler.
Dün bir kız geldi eve baktı tanıştık çok beğendi tutuyorum dedi parasını gönderdi evine döndü 1 saat sonra aradı ben vazgeçtim dedi herhalde biri girdi aklına.
Nerde hata yapıyorum aw kafayı yiycem erkek alıcam sonunda o olacak
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bulursunuz arayın çevrenizden
çok zekisin awk ben napıyorum acaba boş yapmak için yazma benim sorularına
Nerelerde ilana koyuyorsun. Siteler vr. Sadece kadin secip kadinlar mesaj atabilir
sahibinden ve hepsi emlak
Gogle ecarkasi yaz ordan koy
Sehir?
oha bunu bilmiyordum roombadiye falan koyuyordum çok teşekkür ederim
İstanbul
Rica ederim. Eski kizz arkadasim da ordan ev bulmustum.. Hangi yakadasin. Ulasim kira nedir
Avrupa yakası Esenyurt. Metrobüse yürüme mesafesinde site içinde havuz spor salonu güvenlik otopark mevcut. Kira 4.500 + 900 aidat
Ya baak sana saygim sonsuz konum cok ters ve riskli otoban kenarin da sagda siteler vr. Regnum sitesi kadikoyde eglenip arkasi evine birakiyordum. Ulasim sikinti suri afgan cok
burası öyle bir yer değil haramidere burası kıraç değil
Panpa tekirdag tarafina giderken sag esenyurt sol beylikduzu
Kadikoye gidiyor musun
Ne alaka kadıköy
Şu an albatrosdayim. Aksam arac ile kadikoye gecicem
yani?
Takilalim. O da isini de konusurux
puhahah benim takılmak için sana ihtiyacım mı var sence
Oda icin belki kimse girmeden dee kazanabilirsin
ahlaksız tekliflerinizle ilgilenmiyorum beyefendi
Odanizi kiralamak istiyoruum
erkek almıyorum
Haaftada bi defa gelir cikarim
Huyunu susunu bilmediğim biri ile çıkmam bende olsam
o zaman neden kiralık oda bakıyorlar ve hatta evi tutmak için eve kadar gelip para bile ödüyorlar
Onu da ailesi caydırdı kesin yapma diye söyleyince
benim arkadaşın sevgilisi var evde nerde oda arıyor
nerede arıyor
İzmir
İzmir'de değilim
ok
Erkek insanmı yiyor 😄erkek olsa ne oluyor ki
keşke yese daha iyi
Ne kadara kiralıyorsun
4.500
Anladım bu parayı zaten bir kız vermez ki kolay kolay erkek çok çabuk verebilicek güçte olur çalışan kendine bakan erkek ise sen ne yaparsan yap erkek kiracı bulman kadın arkadaş bulmandan daha yüksek olasılık kadınlar seni çok madur eder çünkü kadınların büyük kesimi finansal açıdan başkasına bağlı oluyor
yazık ben tek başıma kocaman evi tutup içini dizdim kadınların vasatlığına bak
İleri ön görülü düşünüp öyle plan yapsaydın keşke kızlar pasif oluyor sende biliyorsun ki finsansal olarak pasif olmayan kendi ayakları üstünde durmak isteyen kız çok nadirdir aydatla birlikte tek kişiden çıkacak para sanırım 5 bin beş bin mesela benim için hiç bir şey ama bjr kadın için bu para 25 bin gibidir eğer senin gibi Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kız değil se tabi işin zor
öngörülü düşün derken ben kadınlara göre mi ev tutsaydım? yanıma biri gelse de gelmese de ben evi tutacağım öngörülü düşünecek bir şey yok
Anladım yok yani tek başına çok ama çok zorlar bu kira işi uzun süreç benim bjr tanıdığım var 2500 kiraya veriyor müstakil güzel bjr evde acarlarda
Şöyle tasskli biri lazım anasını. d
derken
Eve büyük ihtimal tek falan çıkmışsın her kız yapamaz bunu
he evet
erkek al
kullanıcı adın çok doğru
Erkek alırsan o ev başka eve döner tecrübe
almıyorum zaten alsam 10 tane bulmuştum
Ben yaşadım bir ağda yapmadığım kaldı
senin yaşadığın kız genişmiş benim de erkek ev arkadaşım oldu o çok iyiydi bayağı güvende hissediyordum o varken zaten evin içinde birbirimizle pek muhatap da olmazdık ama çok pis biri olduğu için tartıştık ayrıldık. keşke böyle bir şey yapmasaydım varsın pis olsaydı da en azından sapık olmasaydı güvenilir olsaydı
Ben çok masum ve çekingendim ta ki sene içinde çok açtılar beni
Çekindiğimden eve gelmiyordum başlarda sonra evde bornozla takılıyordum
tüh keşke hala öyle olsaydın alırdım seni. bu konuda aşırı güvendiğim biri var o da çekingen birkaç defa da bende kaldı hatta ama onun askerlik durumu var maalesef yoksa en çok birlikte yaşamak istediğim kişi oydu :/
Ev arkadaşın nasılsa sende öyle olmaya başlıyorsun yavaş yavaş. Çok rahattı eve erkek bile getirdi.