1+0 Lar 3500₺ , 1+ 1 ler 3500₺ ,2+1ler 4000₺ , en az bu fiyatlar. sizce 2+1 ev tutup ev arkadaşı bulmak mı mantikli? Bu şehirde yeniyim anne baba ayrı birinin yanından diğerinin olduğu şehre gelmek zorunda kaldım ve üvey anne baba vs olduğu için aynı evde kalmıyoruz bu yüzden ayrı ev tutmam şart ! Detay sormayın yks hazirlanmam gerek + part time işte çalışacağım. Hangisi daha karlı?
Güncellemeler
+1 yıl
Şehir bilmenizi gerektiren bir durum yok söylemiycem soranlari engelliyorum
Ev arkadaşı nasıl bulabilirim? nasıl guvenecegim 😔?
Bilmiyorim ki üniversiteye giden biri olacak büyük ihtimalle ya da bu şehirde eski biri olacak onun illaki arkadaşları olacak bana vakit ayırmaz diye düşünüyorum ben son yıllarda çok asosyal oldum 😔
Birde şey var mesela ben yks çalışacağım ya o unide ya da üni okumuyor çalışan bir kız diyelim ki habire eve birilerini getirip ses vs yapar , ben getirsem getirsem ayda 1 şehir disindan arkadaşımı getiriim çünkü derse zaman ayırmak zorundayım + ise gideceğim spora gideceğim vaktim yok yani
Ev arkadaşı maddi yönden mantıklı ama iyice tamıman gerek
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Okulum yok şu an mezunum. nereden bulup tanıyacağım? İse de yeni başlayacağım iş yerindeki kızlarda ailesinin evinde bedava kalırken benimle eve çıkmaz 😔
Ev tutmadan birinin yanına geç. Sahibindene bak kiralık odalar var
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olmaz öyle kendimi rahat hissedemem 😔güvenemem hop diye gidemem hemde kendini bir şey sanır evde önceden o olduğu için 3 kişi kalmak isteyen ilanlar gördüm ben , 3 kişide b. kluk çıkar iki kişi birlik olur vs kızlar sıkıntı 😔ben Max 1 kişiyle kalabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ev arakadaşı hem maddi hem manvi iyi olur ama bu devirde guvenmek zor yaa bilemdim ki
Manevi nasıl iyi olur ki? Hep kıskanç kız dolu erkekle kalmayı tercih ederim 😂
Kiz yok ya olur mu sonucta dertlesip konusabilecegin bi kız olsun yani maneviiiii
Bilmiyorim ki üniversiteye giden biri olacak büyük ihtimalle ya da bu şehirde eski biri olacak onun illaki arkadaşları olacak bana vakit ayırmaz diye düşünüyorum ben son yıllarda çok asosyal oldum 😔
Neysee kız amannn boşverr yaa en iyisi sen tek basina kal erken gir evede 😅🤣
Haksız mıyım ama? Ev güvenlikli 😘
Evett dogruu
Birde şey var mesela ben yks çalışacağım ya o unide ya da üni okumuyor çalışan bir kız diyelim ki habire eve birilerini getirip ses vs yapar , ben getirsem getirsem ayda 1 şehir disindan arkadaşımı getiriim çünkü derse zaman ayırmak zorundayım + ise gideceğim spora gideceğim vaktim yok yani
Yok sen en oyisimi tek kal
Ama 3500₺ kira veremem ki 3000₺ dusursede veremem 2500₺ verebilirim Max😔
Allah yardımcin olsun ne diyim
Ailem 3000₺ verecek Max 😔gerisini ben karşılayacağım. Part time işte Max 3000₺ alacağım zaten ucu ucuna yeter 😔
Ev arkadaşı maddi yönden mantıklı ama iyice tamıman gerek
Okulum yok şu an mezunum. nereden bulup tanıyacağım? İse de yeni başlayacağım iş yerindeki kızlarda ailesinin evinde bedava kalırken benimle eve çıkmaz 😔
Öğrencilerin sayfaları vardır elbet bi yaz bakalım belki çıkar
Nerede
Herkesle uyumu yakalamak ev paylaşmak maalesef imkansiz. Guvenilir insan bulmak zor. Bulursan paylasman seni maddi olarak biraz rahatlatir
Ev tutmadan birinin yanına geç. Sahibindene bak kiralık odalar var
Olmaz öyle kendimi rahat hissedemem 😔güvenemem hop diye gidemem hemde kendini bir şey sanır evde önceden o olduğu için 3 kişi kalmak isteyen ilanlar gördüm ben , 3 kişide b. kluk çıkar iki kişi birlik olur vs kızlar sıkıntı 😔ben Max 1 kişiyle kalabilirim
O zaman stüdyo daire kirala ya da 2+1 eve çıkıp birini yanına al. Depozito ve emlakçı komisyonu da var
Stüdyo dediğim 1 artı 0 mı? 3500₺ ne alaka? 1+1 de 3500 1+1 tutarım daha iyi
1+0 a doğalgaz daha mı az gelir diyorsun 🤔
2500'e de bulabilirsin stüdyo
Yok 1+0 Lar 1+1 den daha fazla kirası saçma bir şekilde
Yerine göre değişir. Hangi il ilçe
1+1 tutman daha mantikli
2+1 tutunca 2000₺ ödeyeceğim 1+1 tutunca 3500₺ 😔? 1500₺ daha fazla 2500₺ yapsa keşke Eylül sonu kira düşerse bakacağım 2500 olursa
O zaman 2+1 tut
Allah kolaylık versin nerde yaşıyorsunuz
Soruya cevap ver şehir bilmemi gerektiren bir soru sormadım ?
Var araştırmadan bulmak kolay değil ben yalnız tek yaşıyorum kirada
Tk
Ev arkadaşı bulmak daha mantıklı
Kardeşin yok mu beraber çalışıp ödeyin
Kardeşim yaşamadığı evi niye ödesin ki? Çok pis dağınık biri hem 😂
Beraber yaşayın kirayıda paylaşın diyorum
Dağınık ve pis biri en son beraber kaldigimizda evi böcekler bastı onun yüzünden 😔
İstanbul sa bana taşın gidere ortak ol
Seni düt ailem 😂😂
Peruk takarım
Düşünürsen şişlideyim
Yaşın işin
30 mühendisim
Bende, ücretsiz kalabilirsin gel buyur
Hangi şehir acaba
Hangi il burası?