ben 10 kilo 1200 devir olanını aldım tabi almadan önce bakmaya da gitmistik eve geldi kurup gittiler. makinenin fotografini aşagıya koyuyorum daha iyi anlamaniz icin. 10 kilo aldim ama sanki 8 kilo gibi iç kazanı bana küçük geldi yatak örtüm zor sığdırdim biraz büyüktü örtü. normalde 10 kilo kazanin iç hacmi baya büyük olmasi gerekirken bosch'da neden böyle yenimi çikti bu diger markalarda da durum böylemi cevao verirseniz sevinirim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Derınlık bunda daha fazla ama yanıltmasın ve guzel makına
uzunlamasına değilde derinliginden mi bahsediyosun? ama yinede bize küçük geldi aldık zaten kullaniyorum bu saatten sonr ayapacak bisey yok iyisi diye aldık
12 kiloluktan alsaydın yatağa yorgana göre değişir sığıp sığmaacağı. koskoca alman markası da 10 kg yazıp sekşz kiloluk tambur koyacak hali yok
size şaka gibi gelebilir ama gercekten öyle bosch'da mi bi tek böyle bilmiyorum yeni kazan iç hacimleri küçük oluyormuş 10 kiloluk aldim iyi ki yoksa bi yatak örtusü vardi onu bile sığdıramayabilirdim
biraz uzunlamasina büyük değildi
Arkadaşım yeni kazan hacimleri küçük oluyormuş diye bir şey söz konusu değil hacim hesaplaması yapılır kilograma çevrilir ona göre üretim yapılır koskoca firmalar bunlar on binlerce kişi çalışıyor bu firmalarda kimse kafasına göre hareket edemez başka markalardan da olsa aynısı olacaktı çünkü aldığın boyut bu
sizin dediginiz gibide olabilir ama bosch serie 6 makinelerdede böyleymis bi arkadasim söyledi
Samsung Eco Bubble çamaşır makinesi alsaydınız keşke, az fark ediyor kazan büyüklüğü ama evet daha büyük 10 kiloluk.
işte bosch'da böyle değil snaki 8 kiloluk gibi duruyor ama yapacak bisey yok çokda oyle ağır yikanacak biseyim yok yatak örtüsunü zor sıgdirmistim
Makinenin üzerinde 10 kg yazıyorsa 10 kg, dir Bosch gibi bir marka dolandırıcılık yapacağını sanmıyorum
doğru söylüyorsunuz. benim eltimin camasir makinesi arcelik 10 kilo onun kazanin ic hacmine baktigim da daha uzun büyüktü o yuzden kendiminkisine bakınca küçuk geldi biraz
10 kg, dır sadece markalar arasında rekabet olduğu için birebir aynı şeklide üretim yapmazlar
dogrudur haklısiniz ama sadece bu durumdan ben değil başka arkadaslarimda bu şikayetciymis bu durumdan buyük alıyoruz rahat herseyi yikayalim diye 10 kiloluk küçuk gibi geliyor bize diyolar. birde benim eski makinem regal 8 kilo onun için daha büyük duruyordu. yani zam gelmeden alaim dedik bulasik makinesiyle
Garanti belgesinde ne yazıyor kg
10 kilo yazıyor
Seri numarasına bakın internette de 10 kg yazıyorsa sorun yok demektir
serie 4 10 kilo evet öyle
Demek oluyor ki 10 kg göz yanılgısı vardır baktığınız makinelerin açma kapama kapağı büyük görünüyordur o sizi yanıltmış olabilir
dogrudur valla mesela benim eltimin arçelik camasir makinesi 10 kilo içine baktigimda baya uzun du benimkine bakınca niye öyle değil dedim kendime ama markadan markaya 10 kilo kazan içi farklı şekillerde galiba
Benim de Arçelik Annemlerin Beko kazanın iç hacmi benimkinden büyük görünüyor ama aslında aynı sadece biri kazanı kalın sacdan imal ediyor diğeri kalın sacdan imal ediyor buda farklı gösteriyor
Hayırlısı