Ev & Yaşam Sizce bu koltuk takımı nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güzel al Güzel değil alma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu koltuk takımı nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Güzel al 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hoş bence aksesuarlar ile de renklendirsen çok tatlı bir görüntü yakalarsın✌️ 0 0 Yorumla
NonUnendless Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl renge itirazim yok. evin duvarlarinin rengi de onemli. ayrica ahsap (kahve) detaylar gormek isterim. kanepe ayaklari vs 1 0 Yorumla
ayayyaayayaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl renkleri cok soluk bence daha sıcak tonlar olabilir 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Zevk meselesi tabi ama ben sevmedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya yemek takımım gri olduğu için ona uyuyor diye aldık ama bende beğenmedim. Nişanlımda artık geldi nasıl değiştiricez diyoe bşka şehirden geldi eşya... Çok sıkıntıdayım bende beğenmediö Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güzel al
Hoş bence aksesuarlar ile de renklendirsen çok tatlı bir görüntü yakalarsın✌️
renge itirazim yok. evin duvarlarinin rengi de onemli. ayrica ahsap (kahve) detaylar gormek isterim. kanepe ayaklari vs
renkleri cok soluk bence daha sıcak tonlar olabilir
Zevk meselesi tabi ama ben sevmedim
Ya yemek takımım gri olduğu için ona uyuyor diye aldık ama bende beğenmedim. Nişanlımda artık geldi nasıl değiştiricez diyoe bşka şehirden geldi eşya... Çok sıkıntıdayım bende beğenmediö
Çok klasik beğenmedim
ruhu yok enerci alamadım
Benim tarzım değil pek
teklinin ayakları sıkıntı
Güzel.
Guzelmiš sade ve şık
Ev için uygun değil bence
Hiç hoş değil
Alma
Pek beğenmedım
Güzel
çok demode