Malum aşırı toz ve kireç topluyor ama inanılmaz asil durduğunu düşünüyorum peki sizce? 🖤
Ben siyaha aşık bir kadın olabilirim ya.

Malum aşırı toz ve kireç topluyor ama inanılmaz asil durduğunu düşünüyorum peki sizce? 🖤
Ben siyaha aşık bir kadın olabilirim ya.

Kullanımı çok zor, çok toz tüy gösterir, temizliği belli etmez ama en asili, en güzeli ❤️ (Burada meslektaş gördüğüme sevindim)
🖤
Evet ben kullanırım.. çok güzel olurdu siyah temaları seviyorum.. kasvetli geliyor.. ayrıca daha modern geliyor.
Teşekkürler ✨✨
Cevap
23Cevap
BU banyo değil. Tuvalet ve böyle bir tuvalet için 200 m2 ev lazım.
Burası bir banyo standart her banyoya uygulanabilir bir konsepttir 200 x 200 bir banyoda bile bu konsepti uygulayabilirsiniz bir iç mimar yardımı ile ✌️
Klozet olarak görünen de küvet olmalı :D
Render alınan yerin karşısında duşakabin var siz de haklısınız gördüğünüzü yorumluyorsunuz tabiiki 🙏🏻
200x200 ölçülerinde bir yere hem wc hem banyo sığdıramazsın. Sığdırıyorsan orası ev değil 2 kişilik otel odası olur.
O da bizim işimiz diyelim yorumunuz için teşekkürler 😄
Milleti kazıklıyorsunuz işte :D 4 m2 alana bol ve pahalı malzeme kullanıyorsunuz ama son derece kullanışsız ortam oluşturuyorsunuz. Mimarlık gösteriş değil, öncelikle kullanım kolaylığı, pratiklik sağlamalı.. Söylesene, bu boyutta banyoya sahip bir ev kaç metrekaredir ve banyoda bulunması gereken eşyaları nereye koyacağız?
Görseldeki 4-5 yıldızlı bir otelin oda banyosu. Havlu ve şampuanlardan bunu anlıyoruz. Dekor bile olsa bu otel banyosu.
https://hizliresim.com/3jc6o6x Kolay gelsin, iyi günler dilerim✌️
Bu arada kısa bir not görsel bir çizim havlular gerçek değil 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bu çizim sorudaki görsele ait değil. Duşakabin ile lavaboyu sokmuşsun gt gte.. :D Ama fotoda öyle görünmüyor :D Ev sahibi döver seni :D
O halde ışıklandırma göründüğü gibi olmayacak demektir. Benim evi sana yaptırmayacağım. Komşumun mimar kızı var. Ona yaptıracağım :D
Ya lütfen sorumu terk eder misin burada anlatılmak istenen zaten 200x200 bir banyoda da bunun uygulanılabileceğildi. Görselin çizim ile hiç bir ilgisi yok görsel beğenilmiş bir çizim iyi geceler dilerim
Sen uyumadın mı halen :D
Düşünüyordum acaba ben bu adamı nasıl ikna ederim diye 😂
Evlenmeye mi? :D
Hayır hiç sevmem.. Evin neresinde olursa olsun koyu renk kullanmayı tercih etmiyorum.. Ben aydınlık ortamları seviyorum..
Hayır ve asla. Siyah seven insanların ruhunda tuhaf bir karanlık olduğuna inanıyorum nedense hep
Siyahı fazla tercih etmesem de, banyonun dekorasyonunun %15'inde siyah olan yerler var.
Ev dekorunda koyu renkler kullanırdım kendime ait evim olsaydı
Bol bol kireç sökücüyle temizliğe okeyim diyen kullanabilir elbette.
Ya beni bıraksalar vampir evine çevirir her köşeyi siyaha boyarım. O kadar seviyorum siyahı
Kullanmazdım fakirlere uygun değil jdjjxkdkdk
Şu siyah evlere, dekorlara bayılıyorum ya aşırı modern duruyor.
Hayır hiç sevmem renkli ve açık tonları kullanmayı seviyorum.☺✨
Görüntüdeki kahve tonu olmasa banyom hemen hemen aynı siyah hayatımın her yerinde var
Özellikle siyah bir şekilde dekore ettim evimi, koyu tonlar zengin gösterir
param olsa evet kullanırdım
Kullanmam ferah olmalı
Banyo icin siyah rengin ustune tanimam😍
Evet kullanırım
Evet kullanırım toz olsun silerim 😃
Asil bir havası var
Derzlere evet kir lekesinden kurtuldum
Aydınlık severim tarzım değil moda olsada
Aydınlık seviyorum hayır.
Evet ya çok yakışıyor evlere siyah tonları.
Evet severim çok asil bir renk…🖤
Aşığım ya evim hep siyah olsun
Hayır kullanmam
temizlemeyi göze alıyorsan kesinlikle kullanılır
hayır kullanmam
Evet
Asla
Kullanmam
Hayır çok toz gösteriyor
Kullanabilirim
Evet çok severim
Bayılırım böyle dekorlara