Sanırım Çukur izleyeceğim nasılsa modası geçti bol bol Türk marşı dinlerim Mozart'tan.
☀️🫢
Sanırım Çukur izleyeceğim nasılsa modası geçti bol bol Türk marşı dinlerim Mozart'tan.
☀️🫢
Panjurun renginden öte içindeki huzur benim için daha önemli. Gerçekten mutlu ve huzurlu olduktan sonra istersen mağarada bile yaşarsın. Eğer eve giderken ayakların geri geri gidiyorsa. Boğaz manzaralı evde otursanız bile zerre kadar önemi kalmaz.
Kesinlikle haklısın.
Zengin olsaydım, şehir merkezinden biraz uzakta güzel bir konumda garaj artı iki katlı ve teraslı güzel bir ev yapardım. Evim toplamda 8 odalı, 3 mutfaklı ve 2 salonlu olacak. Teras katında bir oda + bir mutfak, zemin katta (garajın yanında) ufak bir oda olacak. Garajım 5 araba kapasiteli olacak. Evin arka tarafında büyükçe meyve ağaçlarının olacağı bir bahçesi olacak. Evin ön tarafında bir kısmı yarı açık olmak üzere 20 araç kapasiteli otopark olacak. Evin yanında 20 m2 büyüklüğünde depo olacak. Bu kriterlerim lüks sınıfına bile girmiyor, yalnızca standart bir apartman dairesi nasıl ise aynısı olacak. Minimum 3, maksimum 10 dönümlük arazinin içerisinde olacak.
Çiftlik diye geçmiyor mu o? Hayırlısı inşaallah.
Deniz görsün, rüzgar alsın, güneş doğsun..
Benim uğraşacağım büyüklükte bahçesi olsun, içinde salıncağı. Yaz akşamları altında oturacağım asması olsun mesela. Çeşit çeşit çiçekleri olsun burnuma kokan.
Kerpiç olsun, taş olsun ne fark eder. İçinde huzur olan bir ev istiyorum.
Uzun uzun bir ev tasviri yapmıştım, doğanın ortasında doğadan bir parça gibi duran ama yanlışlıkla sildim. İçinde ağacın binbir hali olacaktı. Bahçesinde bana yetecek kadar sebzesi meyvesi, yumurtası, tavuğu, sütü olacak kimseye ihtiyacım olmayacaktı. Bir odası kitap dolu olup tavanı camdan olacak, gündüz gökyüzünün maviliğini gece yıldızların ışığını görecektim. Ne ah birisi olsa da yalnızlığımı paylaşsam diyecek kadar yalnız ne de ah keşke yalnız kalsam da huzuru bulsam diyecek kadar kalabalık olacaktım.
Rica ederim ☀️
Cevap
2Cevap
Panjurlu ev zenginliktir pempe panjur özel üretime girer x2 zenginliktir fdklgsş
Maddi maddi düşünme 😂
tamamen işsel düşündüm :D:D:
Pimapen panjur mu kızım senin işin mimarisini anlat zenginliği sormadık🤦♀️
oda mimari kız :D
Sinir şey ya cevap vermek mi zor geldi anlamadım ki 😅
Beni seviyosun kdmfm
Aşık'ım 😂😂 tövbeler tövbesi 🤦♀️
İşte kuzu kuzu geldiim 😂
Evden ziyade evin konumu önemli benim için. Denize yürüme mesafesinde, ılık bi iklimde küçücük bir ev olsa yeterli. Panjur falan olmasa da olur..
Denize yürüme mesafesinde yazın haşlama olursun nemden.
İnşaallah nasip olur 👍
Merhamet kokulu, huzur bazlı ve umut dikişli olsun. İçinde sevdiklerimde oldu mu bundan daha güzel bir yuva olamaz
Allah gönlüne göre versin inşaallah 🤲
amin cümlemize 🌿
Çocukken panjurluydu evimiz ama artık değil ve pembe değildi sayılır sanırım 😀 ev konusunda konum konusunda şanslı olanlardanım diyeyim
Maşallah 😊
İstemek beleş nasılsa deyip isteyeyim o zaman 😂 Müstakil olsun, bahçesi olsun, az eşya çok huzur olsun.
Bahçesinde meyve ağaçları da olsun tatile gelince aşırırız 😁
Bak bak😂 ceviz fındık da olsun her şey beleşe gelsin 😂 köye taşınasım geldi 🥺
Eee devir aşırma devri 😁kesinlikle her şey tortiden olsun 😇 bende onu diyorum taşın da geleyim diye 🥹
Taşınırım ama 3. gün kaçar dönerim bana güvenme 😂😂
Ağaçlar kurur be o zaman 😒
Yağmur duası ederim uzaktan 🥺
Olur olur 🥲
Ya mavi olsun manzarası, ya da yeşil. Teferruatı hiç önemli değil.
İkisi de olsun doğayla iç içe inşaallah.
Beyit yazmışım ben eneee. Şair mi olacam yoksa büyüyünce😅
Çen büyüyünce şairane bir hanım mı olcan çen 😅 şiir gibisin hatun sen seviyorum görüşlerini, stalklamıyorum ama okumadan geçemiyorum gördüğüm yerde 😐🫢
Ben seni stalklıyorum arada 🤫 şey yani göz gezdiriyorum.😍
Profilim değse hakkındır da neyse 😅 teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemedim 🫣
😊🥳
Ben ahşap ev istiyorum daha güzel
İnşaallah o zaman
Hayırlısı kolaylıkla o zaman
sade şık ve lüx bir ev hayalim
Her şeyin hayırlısını istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?