Yarın kaynana gelicek mutfak çok dağanik sabahsa bomba atmiş gibiydi eşim temizledi hemde calişti evden calişiyor neyse bende çok yoruldum ama ve bunaldim çocukta var 1 yaşinda şu an da mutfak felaket eşim yarım süpürecek evi moplicak ama mutfakta yardım etmicem kendin yapican dedi sürekli bana yaptiyirorsun tepeme ciktin diyoe birde bidi bidi yapiyon sürekli dedi şimdi kayananmlari iptal etmeyi düşünüyorum sizce abartiyoemuyjm mutfağa temizlemek istemiyor abartiyormuyum ya
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen ne iş yapıyorsun gadası
Çocuğa bakiyoeum yemek yapiyorum camaşirlar dln yani
kendi tekken nasıl temizliyormuş sende yapma o zaman bkk içinde otursun
Tek değildi asla
Yani şöyle eşim ztn çok yardım ediyoe yerleri moplar evi süpürür mutfaği baştan sona kadar temizler sabah bomba atmiş gibiydi eşim yapti
Şimdi de gene aynisi olmuş sen yapcan dedi öğren dedi bana çok yükleniyorsun dedi
Yok gayet iyi yapiyosun
Valla bana artık hem calişiypeum yeri siliyorum mutfağa temizliyorum komple bana yaptirmaya başladin dedi
Yapcak tabi
Ama bende yoruluyorum yani şidmilte mutfaği ellemem dedi Allahim ya benimde yapasiö hiç yok
Sen doğru yapiyosun
Valla kaynabakari cağirdim yarına sabah mutfak çok kötüydü eşim temizledi şimdilisini sen yapcan dedi herşeyi bana yaptirmaya başladin dedi siliyon beni çok dedi mutfaği temizle sen öğren artık dedi
Ben bütün evin işini yapıyorum ne var bunda
Bayanmisin
Erkegim
Karım çalışıyor yoruluyor
Ben calişmiyorum benim eşim evden calişiyor birde evi temizliyor işte çok yükleniyorsun dedi bu yüzden
Ben de çalışıyorum ama kendi işim eşim bir şirkette calisiyor yoruluyor ben her işi yapıyorum hoşuma da gidiyor
Benimkide yapiypr ama mesela tartişma olsun çok üzerine gittiğimizi diyor sürekli ne yapmam gerektiğini söyleme diyor sonra böyle giviklaşiyoe iştw
Adam görevini yapıyor sa çok üstüne gitme
Bisey anlatsam yorumunu alabilir miyim
Evet yapiyor işte diyoe çok geliyorsun üzerime diye bu yüzden de yapmicam daha diyor sorma normal de iyiken asla söylenmez asla bana yaptirmaz vok yardımm etmek ister bana diyor ki çok dir dir tapiyprsun yeter diyoe soğucam diyor iştw
Hmm baskı yapma sende
Başaramiyorum galiba bunu nasil davransam bilemedim çok karişti kafam bende yıprandim çocuktan ya eşimde bana diyoe hiç bir şey yormuyor beni senin beni yorduğun kadar dedi
Canım sende streslisin galiba
Evet çok bunaldim
Diğer yerden devam edelimmi
Olur istek attım
Gelmedi
Sen ne yaptın
E bende çocuğa bakiyorum yemek yapiyoeum camaşirlar falan
Çocuğu uyutunca yap
Yoruluyorum çok ozamanda dinlenmek istiyorum
Eşimde diyor ki herşeyi bana yaptirmaya başladim yerleri siliyorum mutfağa komple temizliyorum sıkmaya başladin birde dir die bitmiyor dedi
Tembellik var galiba
Kayanalari cağirdim sonuçta yorucu benim için mutfaği sabah yaptim şimdi bunuda sen yapcan dedi ellemicem öğren dedi
İyi yapmış yine
Ama şimdi tekrar yardık etmesi gerekmiyormuş abartiyoermuyum sence gerçekten yoruldum bunaldim bende ya
😂çocuğu baksın sen yap bari
İşte onu pek beceremiyor
Şimdi bende haklı değilmişim ama
Fazla yükleniyorsun bana diyoe herşeyi ben yapiyoruk bu evde diyor abartiyoemuyım sence
Hem çalışıp hem yapıyormuş oda haklı. Seninde çocuk var. Temizlikçi tut ara sıra madem
Evet napayim çok yoruluyorum yapamiyorum bunaldim vok ya yarın kaynana gili iptal etmeyi düşünüyorum çünkü mutfak kaldi temizlemeye yardım etmedi bende yapmadim abartiyormuyjm sence
Kaynanan gelsin yardımcı olsun çocuğu baksın öyleyse rica edersin ona sende rahat rahat işlerini yaparsın. Bence abartıyorsun ya da nazlı büyüdün temizlik yapmak bilmiyorsun
Eşim çok şimarttı beni aliştirdi tartışınca gicik oluyoe normal de iyiken söylenmez herşeyi yapar. Kaynana dan hayir yok ya valla