Eski ev sahibim su parasını istiyor sizce vermeli miyim?

Arkadaşlar konu şu şekilde su ve elektrik aboneliklerim eski ev sahibim üzerineydi elektriği yine fatura geliyordu sözleşme hesap numarasını bildiğim için ödeyebiliuordum ancak Su faturası eve gelmiyor ev sahibimin telefonuna gidiyordu ve emlakçıya su için hesap numarasını tesisatı sorduğumda hiçbirzaman bana söylemiyor ve ne zaman abonelikleri üstüme yapalım bana gelsin fatura desem yeni sözleşme yapalım diyip kiramı usulsüzce arttırmaya çalışıyordu. Kira arttırımında %40tan yukarı çıkmadığım yüzünden bana sövücekler için Tek yaşıyorum ev küçük zaten 50 m2 filan köy gibi yer evin önü toprak alt yapı yok hiçbir imkanı yok internet alt yapısı bile yok kiram ortalama bi fiyat. Şimdilerde ev sahibim evi sattı ve aboneliklerini iptal ettirdi ve sayesinde su dan dolayı kaçak su cezasıda yemişim. Kaçak su cezasını ödedim abonelikleri tekrardan yaptırdım şimdiyse su borcunu benden istiyor sizce su borcunu ona göndermelimiyim göndermemelimiyim? Bi haber beklerdim aboneliğinizi kesiyorum diye. Aboneliğimin kesildiğini bile yeni ev sahibimden öğrendim.

Eski ev sahibim su parasını istiyor sizce vermeli miyim?