Yıkayıp hemen kurulamak gerekiyor muş bide arada zeytinyağı ile yağlamak

Yıkayıp hemen kurulamak gerekiyor muş bide arada zeytinyağı ile yağlamak

Bambu kahvaltılık takımlarının kullanışlı olup olmadığı genellikle kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır. Bambu malzeme, doğal, hafif ve dayanıklı olduğu için birçok kişi tarafından tercih edilir. Ayrıca, bambu kahvaltılık takımları genellikle çeşitli tasarımlar ve boyutlarda gelir, bu da onları çeşitli kullanım senaryoları için uygun hale getirir.
Ancak, her ürünün kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır. Örneğin, bazı bambu kahvaltılık takımları belirli bir kişi sayısı için tasarlanmış olabilir. Ayrıca, bambu malzemenin bakımı ve temizliği diğer malzemelere göre daha fazla dikkat gerektirebilir.
Sonuç olarak, bir bambu kahvaltılık takımı almayı düşünüyorsanız, ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ayrıca, ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanıcı yorumlarını okumanızı öneririm. Bu, ürünün kalitesi ve kullanışlılığı hakkında daha iyi bir fikir edinmenize yardımcı olabilir.
Rica Ederim :)
Ahşap türevi hiçbir şey alma. Nedenleri
1.) Islandığı için hiçbir zaman doğru düzgün kurumayacak ve buda bakteri oluşumuna izin verecek bu bakterilerde seni hasta edecek.
2.) Islanmayı önlemesi için vernik atıyorlar bu zamanla çıkıyor ve zehirleyici oluyor.
Dolayısıyla almayın aldırmayın
Sağlıklı görmem alma bakteri çok türetir
Çok şık ama kullanışlı değil bence
Cevap
18Cevap
Bence güzel görünüyor.. ama daha iyileri de vardır mutlaka.. :)
Sadece görünüş için alacaktım kullanışlı değil diyorlar
Güzel görünüyor ama ahşap kullanımı çok zordur ya makinaya atamazsın elle yıkayacaksın, yağı falan ugrastırır her türlü dert cidden. Kurulayacaksın. Alacaksan da bence sürekli kullanma özel misafirlerine falan.
rica ederiim
Çok hijyenik değil kullanımı bildiğim kadarıyla, temizlenmesi, makinada yıkanmaz vs… Ben olsam tercih etmezsim!!
Bak bu tarz tabaklar kaseler var…
www.google.com/search
Bence değil ama illa bambu istiyorsan ekmeklik, baharatlık meyvelik çerezlik gibi parçalar alabilirsin içinde yemek yemek için uygun değil.
Hiç tavsiye etmem. Ahşap yüzeyler porselen veya seramik kadar pürüzsüz olmadığı için mikro düzeydeki pürüzlerde bakteri barındırır.
Hımm düşünmedim bu teşekkür ederim
Rica ederim
Bir de, elde yıkamak zorundasın, makine sıcaklığına ve buharına dayanıklı değil. Zamanla çatlama yapabilir.
Evet makineye atılmıyor elde yıkamak gerekir muş
Plastik piknik seti al daha iyi 🤣
En kullanışlısi o bide bunlar dünya para😂
O paraya öküz alınır yani 🤣
https://youtu.be/bcUiGf7HLNc?si=xKerLibFbepaNjE3
Ahaha 😂 doğru öküz alsam daha kârdayım
Bu tip kullanımı ve bakımı dertli ürünlerden uzak duruyorum.
Ne zaman çok beğenip hevesle alsam bir yılını doldurmadan pişman oldum. Artık görünüm ve zerafeti kadar kullanım kolaylığına da dikkat ediyorum.
bunlar uzun süre kullanılmayınca küfleniyor mu?
o zaman kötü ya uğraşılmaz. bende vardı yanlışlıkla makinaya atmışım sonra çıkarıp bir köşeye koydum kullanmadım. aradan aylar geçti bir baktım küflenmiş attım ben de :D
Islak durdukları zaman şişme olmuyorsa süper olur bence
Hiç alma 😂
Aynen öyle son pişmanlık fayda etmiyor 😂
Çok teferruatlı be kızım. Bunu Kamalak ağacından üretsem nasıl olur acaba düşündürttün bana.
Hem Kamalak ağacının suya eyvallahı yoktur.
Hijyenik bulmuyorum ya bu ürünleri. Bir süre sonra deforme olur ister istemez ve deterjan emer gibi geliyor
Kullanışlı olduğunu düşünmüyorum, ıslandık kaldıklarında gerçekten problem olurlar. :/
Makineye atilmaz benim bildigim
Sofrada çok güzel duruyor
Günlük kullanımda kullanışlı değildir ama misafirlik kullanırsan hoş birtakım
Porselenle kombine et güzel olur
Aynen zevkli bisiler olursa guzel
her kahvaltıdan sonra bunları elinde yıkamayı göze alıyorsan al
çöp önermem asla
Ahshahs kuruluş osmanda var kız bunlar 😅😅
Bence pek değil ahşap çok zordur
Bence kullanisli değil
Çok güzel mutlaka al 💅
Hoş gözüküyor kullanışo bilmem de